Skip to main content

VIDEO: Povestea viralului cu pisică "speriată de Iohannis", trucajul care l-a făcut pe CTP să râdă cu lacrimi

 
VIDEO: Povestea viralului cu pisică "speriată de Iohannis", trucajul care l-a făcut pe CTP să râdă cu lacrimi

25 de minute. De atât a fost nevoie pentru a crea un viral, un clip cu o pisică "speriată" teribil, un video care a generat o imagine rară: gazetarul Cristian Tudor Popescu râzând aproape cu lacrimi, amuzat teribil de secvenţa pe care Claudiu Pândaru i-a pus-o în direct.

Publicitate

Un clip simplu, în care o pisică sare speriată, ca un arc, atunci pe ecran apare preşedintele Klaus Iohannis cu mască de protecţie. Filmpul amuzant este, de fapt, un trucaj. În filmul original, pisica se sperie de o pumă.

Autorul montajului este un român care locuieşte în Statele Unite şi care a povestit pentru Libertatea că i-a luat 25 de minute să-l facă.

Filmul i-ai fost pus în direct lui Cristian Tudor Popescu de Claudiu Pândaru în emisiunea Cap Limpede de la Digi24. Reacţia lui CTP, în clipul de mai jos.

VIDEO. CTP a izbucnit în râs, în direct, când a văzut imaginile

VIDEO. O pisică se sperie de Klaus Iohannis (montaj)

Clipul original:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    mie claudiu pindaru mi se pare foarte fals. acest ton al vocii scazut si calm este studiat, omul vrea sa lase impresia ca e foarte serios, vrea sa dea impresia ca e credibil, ca ceea ce spune asa pe o voce joasa este adevarul suprem. reuseste doar sa fie penibil si prafuit, pare ca a imbatranit inainte de vreme iar acest stil de a vorbi rar in stilul lui iohannis si pe un ton alb nu il ajuta deloc.
  • Popescu Popescu
    Avem un președinte de tot rasul...
  • Robert Robert
    o mare deziluzie pentru anteniști sau adepți de știri marca PSD. Zero sanse ca inteligenta românilor de pe urma sa mai existe..
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Wow! Adica toate meme-urile care sunt facute in lumea intreaga, nu mai trebuie trecute ca "meme-uri funny" ci ca "trucaje"? Wow, au descoperit ca meme-urile de fapt nu sunt reale. Urmeaza sa descopere mersul pe jos, apa calda si roata. Tolontan chiar transforma Libertatea...
  • Livin' La Covida Loca Livin' La Covida Loca
    Mi se pare o idee foarte bună faptul că Acvila Pleşuvă şi-a trimis pisicul în distanţare socială. Chiar dacă şansele ca felina să ia Covid-1984 de la el tindeau spre zero, exista mereu pericolul ca săracul animal să se contamineze cu rabie.

    Când spun "săracul animal" mă refer, desigur, la pisoi. Cetepeul e departe de a fi sărac.
  • Alex Alex
    CTP, stai linistit. De la om la animal nu se transmite. S-a spus foarte clar treaba asta, dar nu ai citit tu unde trebuie.
  • Cătălin Rasca Cătălin Rasca
    Am apreciat la maxim ca moderatorul a spus inainte ca este un clip pt amuzament si este posibil sa nu fie real, poate mai invata si alte televiziuni schema!
  • jk jk
    Păcat.Credeam ca pisica are un mare grad de inteligenta
  • Andrei Andrei
    Clipul a fost postat prima dată pe o pagină care face multe astfel de trucaje extrem de reușite."Spune și tu NU #rezist".De văzut și de râs pentru că au reușit să facă un oraș al PNL ;))
  • Adi Adi
    Oare câți mocofani stau acum si se intreba: bă da prost am fost să mă las chiar așa ușor păcălit ! Puțini. Despre ,,specialiștii,, în televiziune de la Digi ce mai poate fi de spus?
    CTP intră în categoria de vârstă de risc, așa că trebuie tratat cu indulgență.
  • Bogdan Bogdan
    Mi-am trait o saptamana intr-o minciuna...

Trimite un comentariu

sus