Skip to main content

VIDEO. Gest. Carla Tănasie i-a cerut iertare medicului pe care l-a dat mort de coronavirus. Chiar în interviul cu el

 
VIDEO. Gest. Carla Tănasie i-a cerut iertare medicului pe care l-a dat mort de coronavirus. Chiar în interviul cu el

VIDEO. Digi24 a difuzat, aseară, un interviu special, cu medicul despre care a dat, în urmă cu două luni, că ar fi murit de coronavirus. Carla Tănasie, cea care a spus atunci informația pe post, a stat față în față cu Alida Moise, șefa secției ATI, de la Spitalul Gerota.

Cazul a ajuns chiar și pe masa CNA, unde a fost sancționat cu o amendă de 5.000 de lei. 

Publicitate

În debutul interviului jurnalista postului de știri a cerut iertare pentru informația dată „pe surse”, despre care a spus că „este singura greșeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist”:

„Sunteți doctorul despre care la un moment dat s-a știut pentru 20 de minute că ați pierdut lupta cu această boală. Am spus asta la televizor. M-am bucurat foarte mult când am aflat că nu este adevărat.

Vreau să-mi cer iertare și dumneavoastră, și familiei dumneavoastră. Sunt foarte conștientă de impactul pe care acea informație l-a avut asupra familiei dumneavoastră.

Sper să puteți trece peste, e singura greșeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist și sper că și ultima”, a spus jurnalista care acoperă zona de sănătate la Digi24. 

În replică, medicul Alida Moise a spus că nu a văzut știrea în cauză și că, în primă fază, a refuzat interviul. Aceasta mai declarat, tot în debutul interviului:

„Am venit pentru că au ales copiii mei să vin, după cum v-am spus în discuția anterioară. Eu inițial am refuzat interviul. În clipa în care mi s-a transmis că intenționați să vă cereți scuze și am spus asta acasă, copiii mei au fost cei care au considerat că e ok și e suficient și nu trebuie să vă refuz.

Eu nu am fost trează atunci, nu am văzut știrea, ei sunt cei care au trăit impactul emoțional negativ și dacă ei au considerat că este bine să vin, pentru mine n-a fost o problemă să accept”, a declarat șefa secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota. 

Reamintim că postul Digi24 a difuzat, la finalul lunii martie, știrea conform căreia sefa secției ATI de la Spitalul Gerota a murit de Coronavirus. Informația dată de Digi24 a fost infirmată, la aproximativ o oră, de secretarul de stat Raed Arafat, după cum menționează organizația.

VIDEO. Interviul dat de Digi24, aseară, cu Alida Moise (șefa secției ATI, de la Spitalul Gerota)


Citește și: ActiveWatch: „Act jurnalistic iresponsabil. Digi24 a depășit linia roșie”, după ce a dat „pe surse” că a decedat primul medic român din cauza pandemiei


CNA. Digi24: Amendă de 5.000 de lei pentru știrea dată „pe surse” despre primul medic român care ar fi murit de coronavirus


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • @Marian, nu am ajuns nici o goarna și nu sunt cu Antena sau alt post tv, dar nici tu nu poți zice că nu contează ce produce Kanal D din moment ce a ajuns în așa scurt timp de la lansare să ocupe locul 3 și câteodată să fie o lună întreagă pe 2 în prime-time.

  Nici Pro și nici Antena nu ignoră acest post, de ignorat sunt Prima, Tvr, etc. care nu produc nimic interesant!
 • Carla e o jurnalista de mana a doua care se crede o Lumina calauzitoare. Pe Sanatate da chix-uri frecvent, noroc ca-s minore si nu se prinde poporul. E de apreciat însa puterea de a-si cere iertare, aproape imposibil de gasit in presa de la noi.
 • Iuli a-i ajuns goarna turcilor , parca erai cu antenuta , crezi ca intereseaza, pe toti ce face canalul in toamna ,stai sa trecem de vara , toate televiziunile vor face programe pentru toamna si antena si pro , cred ca te plateste bine turci sa le faci propaganda sau publicitate pe acest site , du-te pe sit-ul lor .
 • @jk, din surse Ernest rămâne la Ochii din umbra, iar Puterea Dragostei o sa fie ca și pana acum: de la 17
 • Surse: Adriana Bahmuțeanu revine la Kanal D din toamna, unde v-a prezenta o emisiune matinal de la ora 10:00

  Modificări la Kanal D din toamna: Stiri de la ora 07:00 dimineața, emisiune divertisment ora 10:00, Stiri de la 12:00 și o emisiune gen “Te vreau lângă mine” de la 13:00. De asemenea revine “Wowbiz”
 • @mile, da, Digi24 este sub Antena3 pe Național și Urban (bătrânii psd), dar pe Comercial Digi24 bate grav Antena3, fiind A4a televiziune pe Comercial in ultimele 3 luni.

  Degeaba ai audiențe enorme pe targeturile care nu aduc banii importanți.
 • „este singura greșeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist”.

  'ai fată, chiar aşa? O singură greşeală? În cazul ăsta, meriţi cu prisosinţă un Pulitzer pentru întreaga carieră. Vezi că nenea Joseph Pulitzer ăsta e posibil să fi dat în primire între timp, aşa că zic să verifici informaţia din 3 surse înainte să-i anunţi decesul printr-un breichin nius.

Trimite un comentariu