Skip to main content

VIDEO. Gest. Carla Tănasie i-a cerut iertare medicului pe care l-a dat mort de coronavirus. Chiar în interviul cu el

 
VIDEO. Gest. Carla Tănasie i-a cerut iertare medicului pe care l-a dat mort de coronavirus. Chiar în interviul cu el

VIDEO. Digi24 a difuzat, aseară, un interviu special, cu medicul despre care a dat, în urmă cu două luni, că ar fi murit de coronavirus. Carla Tănasie, cea care a spus atunci informaţia pe post, a stat faţă în faţă cu Alida Moise, şefa secţiei ATI, de la Spitalul Gerota.

Publicitate

Cazul a ajuns chiar şi pe masa CNA, unde a fost sancţionat cu o amendă de 5.000 de lei.

În debutul interviului jurnalista postului de ştiri a cerut iertare pentru informaţia dată „pe surse”, despre care a spus că „este singura greşeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist”:

„Sunteţi doctorul despre care la un moment dat s-a ştiut pentru 20 de minute că aţi pierdut lupta cu această boală. Am spus asta la televizor. M-am bucurat foarte mult când am aflat că nu este adevărat.

Vreau să-mi cer iertare şi dumneavoastră, şi familiei dumneavoastră. Sunt foarte conştientă de impactul pe care acea informaţie l-a avut asupra familiei dumneavoastră.

Sper să puteţi trece peste, e singura greşeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist şi sper că şi ultima”, a spus jurnalista care acoperă zona de sănătate la Digi24.

În replică, medicul Alida Moise a spus că nu a văzut ştirea în cauză şi că, în primă fază, a refuzat interviul. Aceasta mai declarat, tot în debutul interviului:

„Am venit pentru că au ales copiii mei să vin, după cum v-am spus în discuţia anterioară. Eu iniţial am refuzat interviul. În clipa în care mi s-a transmis că intenţionaţi să vă cereţi scuze şi am spus asta acasă, copiii mei au fost cei care au considerat că e ok şi e suficient şi nu trebuie să vă refuz.

Eu nu am fost trează atunci, nu am văzut ştirea, ei sunt cei care au trăit impactul emoţional negativ şi dacă ei au considerat că este bine să vin, pentru mine n-a fost o problemă să accept”, a declarat şefa secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota.

Reamintim că postul Digi24 a difuzat, la finalul lunii martie, ştirea conform căreia sefa secţiei ATI de la Spitalul Gerota a murit de Coronavirus. Informaţia dată de Digi24 a fost infirmată, la aproximativ o oră, de secretarul de stat Raed Arafat, după cum menţionează organizaţia.

VIDEO. Interviul dat de Digi24, aseară, cu Alida Moise (şefa secţiei ATI, de la Spitalul Gerota)


Citeşte şi: ActiveWatch: „Act jurnalistic iresponsabil. Digi24 a depăşit linia roşie”, după ce a dat „pe surse” că a decedat primul medic român din cauza pandemiei


CNA. Digi24: Amendă de 5.000 de lei pentru ştirea dată „pe surse” despre primul medic român care ar fi murit de coronavirus


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceaP MirceaP
    Inca o duce foarte bine Digi. In ultimele luni chiar si peste Antena 3.
  • Iuli Iuli
    @Marian, nu am ajuns nici o goarna și nu sunt cu Antena sau alt post tv, dar nici tu nu poți zice că nu contează ce produce Kanal D din moment ce a ajuns în așa scurt timp de la lansare să ocupe locul 3 și câteodată să fie o lună întreagă pe 2 în prime-time.

    Nici Pro și nici Antena nu ignoră acest post, de ignorat sunt Prima, Tvr, etc. care nu produc nimic interesant!
  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Carla e o jurnalista de mana a doua care se crede o Lumina calauzitoare. Pe Sanatate da chix-uri frecvent, noroc ca-s minore si nu se prinde poporul. E de apreciat însa puterea de a-si cere iertare, aproape imposibil de gasit in presa de la noi.
  • Iuli Iuli
    @mile, decât să mă uit la acces direct, mai bine mă uit la un televizor stins
  • Marian Marian
    Iuli a-i ajuns goarna turcilor , parca erai cu antenuta , crezi ca intereseaza, pe toti ce face canalul in toamna ,stai sa trecem de vara , toate televiziunile vor face programe pentru toamna si antena si pro , cred ca te plateste bine turci sa le faci propaganda sau publicitate pe acest site , du-te pe sit-ul lor .
  • mile mile
    iuli, ai la ce sa te uiti din toamna
  • Iuli Iuli
    @jk, din surse Ernest rămâne la Ochii din umbra, iar Puterea Dragostei o sa fie ca și pana acum: de la 17
  • jk jk
    @Iuli Si ernest?si put... dragostei?
  • Iuli Iuli
    Surse: Adriana Bahmuțeanu revine la Kanal D din toamna, unde v-a prezenta o emisiune matinal de la ora 10:00

    Modificări la Kanal D din toamna: Stiri de la ora 07:00 dimineața, emisiune divertisment ora 10:00, Stiri de la 12:00 și o emisiune gen “Te vreau lângă mine” de la 13:00. De asemenea revine “Wowbiz”
  • Mile Mile
    Stai linistit *** se duce la vale acum
  • Iuli Iuli
    @mile, da, Digi24 este sub Antena3 pe Național și Urban (bătrânii psd), dar pe Comercial Digi24 bate grav Antena3, fiind A4a televiziune pe Comercial in ultimele 3 luni.

    Degeaba ai audiențe enorme pe targeturile care nu aduc banii importanți.
  • Carla's Nightmares Carla's Nightmares
    „este singura greșeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist”.

    'ai fată, chiar aşa? O singură greşeală? În cazul ăsta, meriţi cu prisosinţă un Pulitzer pentru întreaga carieră. Vezi că nenea Joseph Pulitzer ăsta e posibil să fi dat în primire între timp, aşa că zic să verifici informaţia din 3 surse înainte să-i anunţi decesul printr-un breichin nius.
  • Gabi Gabi
    Dar scuze ca baga sperieti in oameni, cand o sa si ceara ?
  • jk jk
    Sau nu ca traieste,ca nu e moartă de covid. SCUZE
  • jk jk
    Aseară cu asistenta declarată moartă s-a aflat ca traieste

Trimite un comentariu

sus