Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Adevărul a decis: Dilema reapare. De când? Se discută reduceri de salarii şi de personal

 
ULTIMA ORĂ. Adevărul a decis: Dilema reapare. De când? Se discută reduceri de salarii şi de personal

ULTIMĂ ORĂ. Conducerea Adevărul Holding a luat o decizie în legătură cu varianta tipărită a revistei Dilema Veche. Publicaţia va reapărea în curând.

Publicitate

Decizia a fost luată astăzi, într-o şedinţă de management. Dilema Veche va fi pe piaţă în ultima săptămână a lunii mai.

De altfel, tot în ultima săptămână din mai, vor reapărea majoritatea revistelor care au fost oprite în periaoda stării de urgenţă (Click pentru femei, Click Sănătate şi Click Poftă Bună). Alte două titluri - Historia şi OK! au fost deja repuse pe piaţă

Ajustări de costuri

În aceeaşi şedinţă de management s-a hotărât ajustarea costurilor pentru toate titlurile din portofoliul Adevărul Holding.

Aceasta va presupune atât măsuri la nivel de produs (număr de pagini, creşterea preţului pe unele reviste - OK!) dar şi la nivel de personal.

Din informaţiile Paginademedia.ro, vor fi ajustări de salarii, dar este vorba şi de reduceri de personal.

În prezent, din cei aproape 250 angajaţi Adevărul Holding, în jur de 80 sunt în şomaj tehnic. Conform aceloraşi surse, concedierile vor viza în jur de 20 de oameni din grup.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Stancu, director executiv Adevărul Holding a declarat, în legătură cu măsurile de azi:

"Măsurile vizate au ca scop eliminarea pierderilor provocate de situaţia COVID în ultimele două luni, Adevărul Holding fiind o societate în insolvenţă."

Citeşte şi: Reapare sau nu Dilema Veche? Viitorul publicaţiei se decide în aceste zile


Citeşte şi: PRESA, LOVITĂ PUTERNIC. Adevărul trimite 30% din angajaţi în şomaj tehnic. Ringier trimite 15%, dar susţine diferenţa de salariu


Citeşte şi: Presa scrisă, puternic afectată: Nu mai apar duminica Libertatea, Click şi GSP. Dilema, suspendată. La fel toate revistele Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus