Skip to main content

Fostul redactor-şef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

 
Fostul redactor-şef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

MUTARE. Site-ul Antena3.ro are, de ieri, un nou coordonator al echipei redacţionale. Noul redactor-şef al site-ului este Anca Andrei, fost redactor-şef Capital şi Capital.ro.

Publicitate

Anca Andrei a condus redacţia Capital timp de aproape doi ani, în iulie 2018, perioadă în care a transformat radical publicaţia economică. La finalul lunii aprilie, a plecat din poziţia pe care o avea la compania deţinută de Dan Andronic.

"Oboseala acumulată şi suprasolicitarea şi-au spus cuvântul şi au avut efect asupra sănătăţii mele. De aceea am considerat că este mai bine să îmi iau o pauză", declara atunci pentru Paginademedia.ro Anca Andrei.

Anca Andrei:

"Pentru mine, noua poziţie la Antena3.ro este o evoluţie importantă în carieră şi o oportunitate deosebită, a declarat Anca Andrei.

Voi fi redactor şef la singura publicaţie din România, care este partener CNN, iar CNN este cel mai accesat site din lume.

Aşa că nu cred că puteam ajunge mai sus decât atât în acest moment. Sunt sigură că viitorul vă fi plin de surprize plăcute oferite cititorilor de echipa în care am bucuria să mă alătur."

Anca Andrei, Carte de vizită:

Anca Andrei a venit la Capital.ro în iulie 2018, după doi ani la bugetul.ro şi Ştiripesurse.ro. Până în 2016, a lucrat doi ani la Parlamentul European, asistent al vicepreşedintelui PPE Marian Jean Marinescu (PNL). Înainte, a fost PR Manager la firma de avocatură a lui Cătălin Predoiu şi la Westgate.

În urmă cu zece ani, a lucrat, printre altele, la departamentul de PR al Pro TV şi la ziarul Libertatea.

A lucrat şi în comunicare politică, pentru Cătălin Predoiu (PDL), Laurenţiu Mironescu (PD) şi Marian Jean Marinescu (PNL).

Citeşte şi: Redactorul-şef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "îşi ia o pauză"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RAD RAD
    Noul redactor sef va primi aprecieri de la mine daca va elimina de pe site cat de cat imaginile cu accidentele rutiere si vor aparea mai multe STIRI EXTERNE.
  • Un prieten Un prieten
    Abia astept sa o vad pe Anca ce scrie la Antena3. Sper sa nu mai alerge dupa click-uri, doar sa scrie pentru ca asta o face pe ea speciala. La Capital toata lumea ii citea articolele, nu numara click-urile. Asa ca Anca, fii jurnalista extrem de talentata care esti pentru ca asta vrem sa vedem la tine si de-aia si citeam Capital, nu pentru bombe si socuri
  • Nickro Nickro
    Bravo, poate sa treaca in CV ca lucreaza la divizia CNN din Romania. Doar sa nu le schimbe site-ul cu alt bug buclucas.
  • Stiri Punct Ro Stiri Punct Ro
    Alo, a murit Costin Marculescu si voi nici o stire...

Trimite un comentariu

sus