Skip to main content

Fostul redactor-șef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

 
Fostul redactor-șef Capital a preluat conducerea site-ului Antena3.ro

MUTARE. Site-ul Antena3.ro are, de ieri, un nou coordonator al echipei redacționale. Noul redactor-șef al site-ului este Anca Andrei, fost redactor-șef Capital și Capital.ro.

Publicitate

Anca Andrei a condus redacția Capital timp de aproape doi ani, în iulie 2018, perioadă în care a transformat radical publicația economică. La finalul lunii aprilie, a plecat din poziția pe care o avea la compania deținută de Dan Andronic.

"Oboseala acumulată și suprasolicitarea și-au spus cuvântul și au avut efect asupra sănătății mele. De aceea am considerat că este mai bine să îmi iau o pauză", declara atunci pentru Paginademedia.ro Anca Andrei.

Anca Andrei:

"Pentru mine, noua poziție la Antena3.ro este o evoluție importantă în carieră și o oportunitate deosebită, a declarat Anca Andrei.

Voi fi redactor șef la singura publicație din România, care este partener CNN, iar CNN este cel mai accesat site din lume.

Așa că nu cred că puteam ajunge mai sus decât atât în acest moment. Sunt sigură că viitorul vă fi plin de surprize plăcute oferite cititorilor de echipa în care am bucuria să mă alătur."

Anca Andrei, Carte de vizită: 

Anca Andrei a venit la Capital.ro în iulie 2018, după doi ani la bugetul.ro și Știripesurse.ro. Până în 2016, a lucrat doi ani la Parlamentul European, asistent al vicepreședintelui PPE Marian Jean Marinescu (PNL). Înainte, a fost PR Manager la firma de avocatură a lui Cătălin Predoiu și la Westgate.

În urmă cu zece ani, a lucrat, printre altele, la departamentul de PR al Pro TV și la ziarul Libertatea.

A lucrat și în comunicare politică, pentru Cătălin Predoiu (PDL), Laurențiu Mironescu (PD) și Marian Jean Marinescu (PNL).

Citește și: Redactorul-șef Capital.ro, Anca Andrei, cea care a schimbat radical site-ul în ultimii ani, "își ia o pauză"

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Noul redactor sef va primi aprecieri de la mine daca va elimina de pe site cat de cat imaginile cu accidentele rutiere si vor aparea mai multe STIRI EXTERNE.
  • Abia astept sa o vad pe Anca ce scrie la Antena3. Sper sa nu mai alerge dupa click-uri, doar sa scrie pentru ca asta o face pe ea speciala. La Capital toata lumea ii citea articolele, nu numara click-urile. Asa ca Anca, fii jurnalista extrem de talentata care esti pentru ca asta vrem sa vedem la tine si de-aia si citeam Capital, nu pentru bombe si socuri
  • Bravo, poate sa treaca in CV ca lucreaza la divizia CNN din Romania. Doar sa nu le schimbe site-ul cu alt bug buclucas.

Trimite un comentariu