Skip to main content

Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

 
Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

Andreea Mantea părăsește show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D. Postul TV a anunțat într-un comunicat și cine îi va lua locul în sezonul trei, care va fi pe post tot în acest an. 

Concret, ultima ediție pe care Mantea o va prezenta va fi difuzată în 26 iulie, când va avea loc finala show-ului matrimonial. Mantea a fost la cârma emisiunii încă de la început, din toamna lui 2018. 

Publicitate

Ce de-al treilea sezon Puterea Dragostei, despre care reprezentanții Kanal D spun ca a intrat în linie dreaptă, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu (foto mai jos), fost concurentă Bravo, ai stil! tot de la Kanal D. Dorobanțu a mai fost implicată și în alte proiecte la postul Dogan:

  • Îmi place dansul, unde prezentat alături de Victor Slav
  • S-a ocupat de rubrica Secrete între fete, de la Teo Show

Motivele despărțirii: „A fost dificil in perioada pandemiei”

În total, Andreea Mantea a prezentat două sezoane de Puterea Dragostei, ambele filmate în Turcia. Printre motivele despărțirii dintre Andreea Mantea și Puterea Dragostei se numără și distanța față de România (show-ul este filmat în Turcia).

Andreea Mantea, despre plecare:

„A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania.

Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania", a spus aceasta. 

Mihaela Cristina Dorobanțu, despre noul să rol:

„Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor”, a spus aceasta. 

Cât costa Puterea Dragostei? - Show-ul, de mai multe ori pe masa CNA

Puterea dragostei este un format tip „Big Brother”, în care mai mulți tineri, băieți și fete, stau cu lunile închiși în aceeași casă, și, inevitabil, ajung la conflicte. Emisiunea a ajuns, de-a lungul timpului, și pe masa CNA. 

În martie, show-ul a primit o amendă de 50.000 de lei. De asemenea, în iunie, a mai încasat o sancțiune de 25.000 de lei.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Puterea Dragostei, show extraordinar ? ”E vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche.” Pe bune, Mihaela Cristina Dorobanțu ?
    Poate spectacol de injuraturi, cu batai prin culise intre concurenti, mai ales concurente, fara cei 7 ani de acasa !

Trimite un comentariu