Skip to main content

Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

 
Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei. O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” îi va lua locul

Andreea Mantea părăseşte show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D. Postul TV a anunţat într-un comunicat şi cine îi va lua locul în sezonul trei, care va fi pe post tot în acest an.

Publicitate

Concret, ultima ediţie pe care Mantea o va prezenta va fi difuzată în 26 iulie, când va avea loc finala show-ului matrimonial. Mantea a fost la cârma emisiunii încă de la început, din toamna lui 2018.

Ce de-al treilea sezon Puterea Dragostei, despre care reprezentanţii Kanal D spun ca a intrat în linie dreaptă, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu (foto mai jos), fost concurentă Bravo, ai stil! tot de la Kanal D. Dorobanţu a mai fost implicată şi în alte proiecte la postul Dogan:

  • Îmi place dansul, unde prezentat alături de Victor Slav
  • S-a ocupat de rubrica Secrete între fete, de la Teo Show

Motivele despărţirii: „A fost dificil in perioada pandemiei”

În total, Andreea Mantea a prezentat două sezoane de Puterea Dragostei, ambele filmate în Turcia. Printre motivele despărţirii dintre Andreea Mantea şi Puterea Dragostei se numără şi distanţa faţă de România (show-ul este filmat în Turcia).

Andreea Mantea, despre plecare:

„A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania.

Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania", a spus aceasta.

Mihaela Cristina Dorobanţu, despre noul să rol:

„Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor”, a spus aceasta.

Cât costa Puterea Dragostei? - Show-ul, de mai multe ori pe masa CNA

Puterea dragostei este un format tip „Big Brother”, în care mai mulţi tineri, băieţi şi fete, stau cu lunile închişi în aceeaşi casă, şi, inevitabil, ajung la conflicte. Emisiunea a ajuns, de-a lungul timpului, şi pe masa CNA.

În martie, show-ul a primit o amendă de 50.000 de lei. De asemenea, în iunie, a mai încasat o sancţiune de 25.000 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Imba Imba
    Comparați aceasta penibilă emisiune de *** de lux cu celebra emisiune big Brothers
  • geo geo
    Puterea Dragostei, show extraordinar ? ”E vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche.” Pe bune, Mihaela Cristina Dorobanțu ?
    Poate spectacol de injuraturi, cu batai prin culise intre concurenti, mai ales concurente, fara cei 7 ani de acasa !

Trimite un comentariu

sus