Skip to main content

Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

 
Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

VACANȚĂ. Încă un matinal din FM intră în vacanță. Morning ZU și-a încheiat, azi, ultima ediție din acest sezon, cu Buzdugan și Morar „la butoane". 

De luni, show-ul matinal de la Radio ZU va fi moderat de Flick (Domnul Rimă) și Răzvan Popescu. Aceștia din urma se ocupau, în mod normal, de intervalul 16:00-18:00 (luni-joi) și 16:00-19:00 (vineri). 

Publicitate

Vacanța matinalilor Mihai Morar și Daniel Buzdugan va ține până în 14 septembrie, după cum a anunțat Morar pe contul de Facebook. 

În vacanță au mai intrat matinalele de la Digi FM și Guerrilla, după cum Paginademedia.ro a scris, AICI și AICI.

Citește și: 

Postarea lui Morar

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Flick (Domnul Rimă) și Răzvan Popescu sunt băieții buni la toate in trustul ala. Cand vedetele intra in vacanta, in fiecare vara si in perioada sarbatorilor de iarna, ei sunt la datorie. Cand Antena Stars nu a avut, o vreme, prezentatori la matinal, tot la ei au apelat. Ce s-ar face lumea fara ei ?
  • I-am ascultat azi un pic pe la 10... Doamne fereste! E cel mai josnic mod de a face radio; e cea mai oribila emisiune din tot ce am auzit in ultimii 20 de ani. Mihai Morar n-a invatat nimic de la Radio Contact. E pur si simplu un matinal facut pentru ***

Trimite un comentariu