Skip to main content

Vacanță și la matinalul Digi FM. Cine ține locul echipei Miu-Ciuclaru-Beatrice?

 
Vacanță și la matinalul Digi FM. Cine ține locul echipei Miu-Ciuclaru-Beatrice?

Matinalul Digi FM intră, oficial, în vacanță. Astăzi a fost ultima ediție din sezon cu echipa Miu, Ciuclaru și Beatrice. 

De luni, emisiunea va avea alte gazde: Ramon Cotizo și Nono Semen. 

Publicitate

Cotizo și Semen vor fi la cârma emisiunii până la toamnă. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00. 

„Eu vara nu dorm! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm - noaptea...

Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților sugubețe. Bețe scurte, clar. Dar ne bucurăm.

Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu”, a spus Ramon Cotizo.

În vacanță au mai intrat matinalele de la ZU și Guerrilla, după cum Paginademedia.ro a scris, AICI și AICI

Citește și: 


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu