Skip to main content

Caz de COVID în Realitatea Plus. "L-a contactat în afara televiziunii. Am făcut dezinfecţie"

 
Caz de COVID în Realitatea Plus. "L-a contactat în afara televiziunii. Am făcut dezinfecţie"

Un angajat al postului de ştiri Realitatea Plus a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, este vorba de o persoană din zona tehnică administrativă.

Publicitate

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii postului TV au declarat că angajatul s-a infectat în afara televiziunii şi că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului în interiorul echipei postului de televiziune.

"Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soţia lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înţele, la firma la care lucrează soţia sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea şi-a făcut testul şi a ieşit pozitiv. Şi el, la rândul lui, a făcut acest test.

Din câte ştiu, ambii sunt asimptomatici", a declarat pentru Paginademedia.ro Roxana Băncuţă, director Executiv Realitatea Plus.

Postul TV, spune Băncuţă, şi-au luat toate măsurile de prevenire:

"A fost făcută o dezinfecţie încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecţii periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, şi noaptea, de 2-3 ori pe săptămână.

Şi în această seară se va face o dezinfecţie, cu nebulizatori, de către o firmă specializată", a mai spus directorul staţiei.

Testele făcute până acum pe angajaţii Realitatea Plus au ieşit negative, a mai spus Roxana Băncuţă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus