Skip to main content

REVENIRE. Laura Nureldin se întoarce în televiziune. Va prezenta Observatorul la Antena 1. De când?

 
REVENIRE. Laura Nureldin se întoarce în televiziune. Va prezenta Observatorul la Antena 1. De când?

REVENIRE. Laura Nureldin, fostă prezentatoare Antena 3, revine în televiziune la Antena 1. Nureldin va prezenta Observatorul de Weekend, de la 13:00 şi 16:00, conform unui anunţ făcut pe Facebook.

Publicitate

Jurnalista se întoarce pe sticlă după doi ani.

„Nu m-am întors. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc.

Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de ştiri. Cinci posturi de ştiri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învăţăminte. Experienţă. Experienţe”, a scris ea pe Facebook.

Nureldin spune că revine la meseria "pe care a iubit-o şi încă o iubeşte", chiar dacă a plecat din presă o perioadă:

„Am spus tot timpul, chiar şi după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o şi o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simţeam că nu o mai pot face aşa cum ştiu şi că nu mai am pentru cine.

Că oamenii au devenit prea înverşunaţi, prea grăbiţi să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-aţi dovedit, cu asupra de măsură, că pot şi că am”, a mai scris Nureldin pe Facebook.

CONTEXT. De ce a plecat Laura Nureldin din televiziune?

Laura Nureldin s-a retras din presă în luna august a anului 2018. Comentariile rasiale de pe reţelele sociale au determinat-o să renunţe la meseria pe care o îndrăgeşte. Ultimul jurnal l-a prezentat pe 26 august 2018, iar după acel moment a publicat un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Când prezentatorul coboară aşa la ultimul jurnal, înseamnă că a avut lângă el oameni buni, frumoşi şi dragi. Vouă vă mulţumesc din suflet. Şi vouă, celor care mi-aţi spus că o să vă lipsesc din "cutia cu oameni", scria Nureldin la acea vreme.

Carte de vizită

Nureldin şi-a început cariera în 2002, atunci când a prezentat un jurnal în limba engleză la Realitatea TV. Din 2004 până în 2006 a lucrat la Naţional TV drept prezentatoare tv, iar din 2006 până în 2010 a fost editor-prezentator la The Money Channel.

Şi-a continuat cariera între septembrie 2010 şi martie 2011 la TVR 1, unde a prezentat emisiunea „Papucul Doamnei”. A urmat un scurt periplu la TVR Info, între februarie şi iulie 2012. Din august 2012 şi până în august 2018 a prezentat ştirile la Antena 3.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus