Skip to main content

REVENIRE. Laura Nureldin se întoarce în televiziune. Va prezenta Observatorul la Antena 1. De când?

 
REVENIRE. Laura Nureldin se întoarce în televiziune. Va prezenta Observatorul la Antena 1. De când?

REVENIRE. Laura Nureldin, fostă prezentatoare Antena 3, revine în televiziune la Antena 1. Nureldin va prezenta Observatorul de Weekend, de la 13:00 și 16:00, conform unui anunț făcut pe Facebook.

Publicitate

Jurnalista se întoarce pe sticlă după doi ani.

„Nu m-am întors. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. 

Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe”, a scris ea pe Facebook. 

Nureldin spune că revine la meseria "pe care a iubit-o și încă o iubește", chiar dacă a plecat din presă o perioadă:

„Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine.

Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am”, a mai scris Nureldin pe Facebook.

CONTEXT. De ce a plecat Laura Nureldin din televiziune?

Laura Nureldin s-a retras din presă în luna august a anului 2018. Comentariile rasiale de pe rețelele sociale au determinat-o să renunțe la meseria pe care o îndrăgește. Ultimul jurnal l-a prezentat pe 26 august 2018, iar după acel moment a publicat un mesaj emoționant pe Facebook.

„Când prezentatorul coboară așa la ultimul jurnal, înseamnă că a avut lângă el oameni buni, frumoși și dragi. Vouă vă mulțumesc din suflet. Și vouă, celor care mi-ați spus că o să vă lipsesc din "cutia cu oameni", scria Nureldin la acea vreme.

Carte de vizită

Nureldin și-a început cariera în 2002, atunci când a prezentat un jurnal în limba engleză la Realitatea TV. Din 2004 până în 2006 a lucrat la Național TV drept prezentatoare tv, iar din 2006 până în 2010 a fost editor-prezentator la The Money Channel.

Și-a continuat cariera între septembrie 2010 și martie 2011 la TVR 1, unde a prezentat emisiunea „Papucul Doamnei”. A urmat un scurt periplu la TVR Info, între februarie și iulie 2012. Din august 2012 și până în august 2018 a prezentat știrile la Antena 3.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu