Skip to main content

Pandemia afectează lansarea Guerrilla TV: „Serverele noastre erau produse chiar în regiunea Wutan”

 
Pandemia afectează lansarea Guerrilla TV: „Serverele noastre erau produse chiar în regiunea Wutan”

Guerrila TV trebuie să mai aștepte. Pandemia a dat peste cap lansarea proiectului TV al postului Radio Guerrila. CNA a aprobat, săptămâna trecută, termenul de intrare în emisie cu șase luni pentru stația Radio Guerrila TV. 

Publicitate

Adrian Popescu (acționar și administrator Guerrila) a explicat în fața forului care sunt motivele întârzierii. Acesta sunt strâns legate de pandemia de coronavirus care a lovit întreaga planetă. 

„Evenimentele care au avut loc în China, pentru început, și apoi în România ne-au dat peste cap acest plan. Mă refer la apariția Covidului. Avem nevoie de o perioadă în care să ne recalibrăm.

Serverele noastre, de exemplu, erau produse de HP, chiar în regiunea Wutan. A foarte greu să primim un răspuns pentru termenul lor de livrare. Și starea de urgență ne-a afectat pe anumite chestiuni pentru că oamenii nu au mai putut circula liber” a spus Popescu în fața CNA. 

De asemenea, acesta a mai spus motivele sunt legate și de partea financiară: 

„În luna martie, încasările de publicitate au scăzut cu 60-70% față de anul precedent”, a punctat reprezentantul Guerrilla. 

Forul audiovizual a aprobat cu unanimitate de voturi prelungirea termenului de intrare în emisie. 

Adrian Popescu, acționar la Radio Guerrilla:  Vă solicităm prelungirea termenului de punere în funcțiune a stației Radio Guerrila TV. De ce? Pentru că am pus la cale un plan de lansarea televiziunii. Am început să lucrăm la proiect în august 2019 și ne-am propus să fie sus în mai anul acesta. Am respectat toate etapele planului pe care ni l-am făcut: dezolvoltare, implementare și echipamente. 

Evenimentele care au avut loc în China, pentru început, și apoi în România ne-au dat peste cap acest plan. Mă refer la apariția Covidului. Avem nevoie de o perioadă în care să ne recalibrăm. 

Serverele noastre, de exemplu, erau produse de HP chiar în regiunea Wuhan. A foarte greu să primim un răspuns pentru termenul lor de livrare. Și starea de urgență ne-a afectat pe anumite chestiuni pentru că oamenii nu au mai putut circula liber. 

Este vorba și despre lipsa de predictivitate care domină piața de publicitate din România. Noi, în planul nostru, ne-am dimensionat finanțarea televiziunii prin operaționalul Radio Guerrila. 

În luna martie, încasările de publicitate au scăzut cu 60-70% față de anul precedente.

Reamintim că în luna august 2019, Radio Guerrilla a primit de la Consiliul Național al Audiovizualului licență pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cred ca ar acoperi o nisa interesanta de muzica alternativa daca reusesc sa nu politizeze postul cu mesaje de propaganda pro-PSD
  • mai bine nu il mai lanseaza deloc, ar fi doar un post de umplutura. Sunt foarte multe deja cu tematic muzical, pentru toate gusturile.
  • Mircea,preventiv s a prelungit cu 6 luni termenul de intrare în emisie ,vedem.pana la Crăciun ce va fi
  • Vad ca multe proiecte se lasa asteptate... ma refer, in primul rand, la Aleph News... era vorba ca se lanseaza in iunie, asa au promis intr-o sedinta CNA, sedinta din iunie curent..

Trimite un comentariu