Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Antena 1 anunţă cazuri de COVID la Acces Direct, show-ul cu Vulpiţa şi Viorel

 
ULTIMA ORĂ. Antena 1 anunţă cazuri de COVID la Acces Direct, show-ul cu Vulpiţa şi Viorel

UPDATE. Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunţat, la Observator, că cei doi invitaţi confirmaţi cu Covid sunt chiar Vulpiţa şi Viorel.

Publicitate

Cazuri de coronavirus la Acces Direct, la Antena 1. Postul de televiziune anunţă trei cazuri pozitive legate de emisiunea tabloidă din grupul Intact.

Potrivit postului TV, este vorba de doi invitaţi şi de un membru al echipei, dar nu au fost făcute publice numele acestora. Din acest motiv, azi a intrat pe post o reluare a emisiunii.

În ultimele luni, Acces Direct a avut mai mulţi invitaţi, cei mai prezenţi fiind cuplul Vulpiţa şi Viorel Stegaru.

Platoul a fost dezinfectat spune Antena 1. De notat că în acelaşi platou se filmează dimineaţa, emisiunea cu Răzvan şi Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal de mâine.

Tot de mâine va fi reluat şi Acces Direct.

Anunţul Antenei 1:

"Doi invitaţi şi un membru al echipei Acces Direct au fost confirmaţi în urmă cu puţin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediţia de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediţie difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să îşi urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranţa persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecţie, atât în platou, cât şi în redacţie şi au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacţi direcţi."

Citeşte şi: CNA. Vulpiţa: Şase luni pe post şi trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat şi despre „ieşirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv


Citeşte şi: Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brancu Brancu
    mareane, pai atunci esti ca ca vulpita de ce aberezi , ai la reeducare , ha ha ha

    Postacule ai revenit? De audiente nu zici nimic? Dezastru pentru antenuta , ha ha ha
  • mile mile
    mareane, pai atunci esti ca ca vulpita de ce aberezi , ai la reeducare , ha ha ha
  • Marian Marian
    Mariana ,intra inapoi la izolare cu vulpita cu tot cred ca nu mai poti dormi noaptea acum de dragul vulpitei , du-te cu gramatica ta ,scriu cum vreau eu nu trebuie sa cititesti ce scriu .
  • Bitzu Bitzu
    Antenistule Mihai, pai nu se putea sa postezi in comentariu pro Antenute?
    Vad ca si aici ai "lovit" in Pro. E bun salariul de la Antenuta?
  • Naruto Naruto
    Unde sunt ma postacii? Pe stirile cu Esca are Covid apareau 100 de comentarii. Aici nimic.
  • RzV RzV
    Mama cat am putut sa rad cand am aflat vestea asta, chiar cele mai mari vedete ale tarii sa se infecteze cu Covid, ce stire de breking news era la Observator la ora 7 fix. Si uite asa vor mai avea ce subiecte sa discute Mirela cu ei inca vreo luna despre aceasta intamplare si uite asa se mai lungeste toata telenovela. Poate vor avea macar bunul simt si vor incerca sa indemne tipul lor de urmaritori sa respecte cateva reguli sa scapam si noi odata de acest virus ca nu ne-am dorit sa mai intram iar in stare de urgenta, chiar daca pe ei nu ia afectat asta fiind zi de zi la studio, macar sa se gandeasca si ei un pic ca au atras multi urmaritori si pe langa sirul lung de scenarii si inventii la care ii pune sa se uite sa ii indemne si la lucruri bune.
  • Mihai Mihai
    Spunea cineva chiar la ei pe Facebook că chiar din cauza lor aluat această *** covid pentru că scenariu a fost să facă pe supărați pe certați în emisiune iar ea să plece acasă în Moldova iar apoi se întoarce și lovește înplin cea mai mizerabilă emisiune imposibilă

    multe felicitări scenariștilor dacă chestia asta e adevărată că chiar ei au trimis-o înapoi în Moldova sincere felicitări și la mai mare

    ani de zile îi vor urmări mizeria asta apoi se mai Mira de ce Pro TV care și el arată foarte prost îi tot bate pentru că să fie foarte clar Pro TV de un an și ceva e low Budget și mulți din Pro TV știu despre ce vorbesc

    Din păcate televiziunile noastre arată din punct de vedere calitativ și uneori al producțiilor foarte prost apoi se mai Mira De ce omul nu mai consumă de la an la an TV classic
  • geo geo
    Să fim seriosi. Vulpita a fost ”zburata” din emisiune de madam Vaida, in urma cu mai multe saptamani. Probabil fata saraca de la tara si-a dat seama ca este platita prea putin pentru ce facea si nu a mai dorit sa asculte la ”comenzile” producatorilor emisiunii. Sotul a ”rezistat” fiind ”combinat” cand cu cu una cand cu alta. Nu m-ar surprinde sa fie o noua actiune de pr guvernamental, nu de alta dar s-au bagat destui bani in actiunile de ”constientizare” a populatiei.
  • DODO DODO
    cit de *** sa fii sa pierzi timpul uitindu-te la *** astea mai ales ca se stie ca e ,, teatru ,, Cu asa ceva a1 poate trage cortina
  • mariana mariana
    @marian: învață cum se scrie corect ca altfel nu te diferențiezi de Vulpița sau Viorel. Esti fix ca ei;). Nu e nimic rușinos sa înveți acum gramatica daca la școala ai facut altceva.
  • Marian Marian
    Oare iese careva sa spuna cati banii a luat Mirela sa spuna au covid pe acolo? pentru Esca sau gasit destui.
  • Bitzu Bitzu
    Unde e postacul antenist Mihai? Pe stirile cu Covid la Pro imediat posta un comentariu.
    Aici, nimic?
  • Bramburuel Bramburuel
    In sfarsit. Nu o sa se mai laude Antenuta ca are audienta uriasa cu astia 2...
  • Directo Directo
    Sper ca o sa dati 1000 de stiri cu Covid la Acces Direct.
    Ca in ultimele zile am vazut pe site doar stiri cu Covid la Pro, sau ca Esca are Covid.
  • Marian Marian
    Transparenta la antenuta sa fim seriosi o fac de dragul audientei au iesit ca si Esca pentru audienta numai aberati, totul la antenuta este de dragul audientei inclusiv degradarea umana , niste mincinosi .

Trimite un comentariu

sus