Skip to main content

Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars și Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

 
Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars și Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

Două cazuri de covid au fost confirmate în echipa Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Este vorba despre Andrei Ștefănescu - Antena Stars și Te cunosc de undeva - și Marcel Pavel, scrie Libertatea.

Cei doi au avut intervenții prin telefon în emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

Publicitate

De altfel, Marcel Pavel ar fi aflat chiar la televizor, din partea medicului Adrian Marinescu, aflat în platou, că diagnosticul este pozitiv, menționează sursa citată. 

„Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut și testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu și aștept rezultatul de sânge de la Matei Balș. Nu știu rezultatul testului”, a spus Marcel Pavel la Antena 3.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe doctorul Adrian Marinescu dacă are detalii.

„Am văzut că testul este pozitiv”, citat de Libertatea. 

Pe de altă parte, Andrei Ștefănescu a fost internat joi dimineața la Institutul Matei Balș, iar în emisiunea lui Gâdea a declarat că are Covid-19, dar că este asimptomatic:

Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a spus acesta. 

Tot la Sinteza Zilei au intrat, prin telefon, și Cosmin Seleși (co-prezentatorul show-ului) și Andreea Bălan (membru al juriului).

Seleși a precizat că testul său este negativ, iar Andreea Bălan a spus că nu a participat la filmări în ultimele 10 zile. De asemenea, Monica Anghel, partenera lui Marcel Pavel la Te cunosc de undeva, a afirmat că nu a fost infectată, notează aceeași sursă.

Citește și: Alertă de COVID. Agitație în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

Marcel Pavel, supărat pe presă: „Mass-media nu se dezminte niciodată”

În această dimineață, Marcel Pavel a postat o fotografie din mesaj, alături de un mesaj cu privire la starea sa de sănătate. Printre altele a vorbit și despre mass-media, care „nu se dezminte niciodată”, după cum scrie chiar el. 

„Câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele!”, a subliniat cântărețul.

În ceea ce privește starea sa de sănătate, aceasta a spus: 

„Am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului Matei Balș”, a mai spus artistul. 

Citește și: Alertă de COVID. Agitație în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

Alertă de Covid la Antena 1: Show-ul Te cunosc de undeva a fost suspendat

Reamintim că postul Antena 1 a decis să oprească filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva. Într-o poziție transmisă ieri, către Paginademedia.ro, aceștia menționează: 

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct”, spun reprezentanții postului. 

Citește mai multe detalii, pe Libertatea

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca Antenuta e disperata dupa audiente... Chiar asa , te grabesti cu emisiunile?
    Le poti face si la anul. Nu poti sa traiesti doar cu filme vechi si reluari de seriale (ca Pro) ?
  • Geo, si la Teo a fost sa cante nu numai la pro , propaganda de la antena3 la popa nu sti ce sa mai crezi . nu la ei spuneau ca acest covid este o manipulare ? pana si d-na doctor de ochi care isi face veacul pe la propaganda antenutei MP, spune ca celalalte televiziuni la atacat in cel mai josnic mod pro foarte putin a spus de el si digi dar nu la atacat ,normal ca tine cu propaganda antenei si ROM tv ca doar canta muuuuuult pe la ei la partidul....................
  • Era şi timpul ca televiziunile să înceapă să plătească ipocrizia cu care ne-au tratat de când a apărut coronageala asta. Ne tot băteau la cap cu "distanţarea socială" şi cu #staţiacasă, pe când ei îşi vedeau de treabă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, claie peste grămadă prin studiouri.
  • E scârbos să vezi cum niște hiene atacă spunând că e PR.Nu zic ca virusul nu există sau există.Nu știu.Dar nu cred că cineva ar lăsa vreodată o televiziune(sau mai multe) să se joace de-a vreo boală.Indiferent care.Sau poate Bill Gates l-a obligat pe Marcel Pavel să zică că are covid.Cine știe?E de-a dreptul uluitor cum unii cred că Antenele,Guvernul,Străinu Cercel au pus la cale acestă chestiune.Și e și mai rău că o parte a presei promovează aceste conspirații de doi lei.E frustrantă situația mondiala actuală dar să ai impresia că toți sunt vorbiți și plătiți de nu știu cine,e prea mult și nu se justifica gândirea asta nici prin frustrarea generată de izolare.

Trimite un comentariu