Skip to main content

Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

 
Covid la Antene. Andrei Stefanescu – Antena Stars şi Te cunosc de undeva – a confirmat. Marcel Pavel a aflat din emisiunea lui Gâdea că e pozitiv

Două cazuri de covid au fost confirmate în echipa Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Este vorba despre Andrei Ştefănescu - Antena Stars şi Te cunosc de undeva - şi Marcel Pavel, scrie Libertatea.

Publicitate

Cei doi au avut intervenţii prin telefon în emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

De altfel, Marcel Pavel ar fi aflat chiar la televizor, din partea medicului Adrian Marinescu, aflat în platou, că diagnosticul este pozitiv, menţionează sursa citată.

„Am avut şi dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut şi testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu şi aştept rezultatul de sânge de la Matei Balş. Nu ştiu rezultatul testului”, a spus Marcel Pavel la Antena 3.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe doctorul Adrian Marinescu dacă are detalii.

„Am văzut că testul este pozitiv”, citat de Libertatea.

Pe de altă parte, Andrei Ştefănescu a fost internat joi dimineaţa la Institutul Matei Balş, iar în emisiunea lui Gâdea a declarat că are Covid-19, dar că este asimptomatic:

Am fost testat în urma interacţiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoştinţă că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte şi aştept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a spus acesta.

Tot la Sinteza Zilei au intrat, prin telefon, şi Cosmin Seleşi (co-prezentatorul show-ului) şi Andreea Bălan (membru al juriului).

Seleşi a precizat că testul său este negativ, iar Andreea Bălan a spus că nu a participat la filmări în ultimele 10 zile. De asemenea, Monica Anghel, partenera lui Marcel Pavel la Te cunosc de undeva, a afirmat că nu a fost infectată, notează aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

Marcel Pavel, supărat pe presă: „Mass-media nu se dezminte niciodată”

În această dimineaţă, Marcel Pavel a postat o fotografie din mesaj, alături de un mesaj cu privire la starea sa de sănătate. Printre altele a vorbit şi despre mass-media, care „nu se dezminte niciodată”, după cum scrie chiar el.

„Câteva excepţii făcând doar anumite publicaţii si posturi de tv de ştiri (Antena 3 , Realitatea tv şi România tv) care au dat ştirile la modul f corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicaţii şi posturi tv m-au desfiinţat efectiv, comportându-se precum hienele!”, a subliniat cântăreţul.

În ceea ce priveşte starea sa de sănătate, aceasta a spus:

„Am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului Matei Balş”, a mai spus artistul.

Citeşte şi: Alertă de COVID. Agitaţie în echipa Te cunosc de undeva. Show-ul, suspendat după ce Marcel Pavel a fost internat

Alertă de Covid la Antena 1: Show-ul Te cunosc de undeva a fost suspendat

Reamintim că postul Antena 1 a decis să oprească filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva. Într-o poziţie transmisă ieri, către Paginademedia.ro, aceştia menţionează:

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct”, spun reprezentanţii postului.

Citeşte mai multe detalii, pe Libertatea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • me me
    @Marina,
    La Teo a fost ultima oara in aprilie, si prin skype!!!!
  • Stefanel Stefanel
    Daca Antenuta e disperata dupa audiente... Chiar asa , te grabesti cu emisiunile?
    Le poti face si la anul. Nu poti sa traiesti doar cu filme vechi si reluari de seriale (ca Pro) ?
  • Gheorghe Gheorghe
    Mai iese si el cu capul din cutie?
  • Marian Marian
    Geo, si la Teo a fost sa cante nu numai la pro , propaganda de la antena3 la popa nu sti ce sa mai crezi . nu la ei spuneau ca acest covid este o manipulare ? pana si d-na doctor de ochi care isi face veacul pe la propaganda antenutei MP, spune ca celalalte televiziuni la atacat in cel mai josnic mod pro foarte putin a spus de el si digi dar nu la atacat ,normal ca tine cu propaganda antenei si ROM tv ca doar canta muuuuuult pe la ei la partidul....................
  • Te contaminez pe undeva Te contaminez pe undeva
    Era şi timpul ca televiziunile să înceapă să plătească ipocrizia cu care ne-au tratat de când a apărut coronageala asta. Ne tot băteau la cap cu "distanţarea socială" şi cu #staţiacasă, pe când ei îşi vedeau de treabă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, claie peste grămadă prin studiouri.
  • geo geo
    Cove si Adela Popescu ce zic ? S-au testat si ei dupa emisiunea cu Marcel Pavel?
  • Mihai Mihai
    Eu nu cred in aceste informatii...
  •  Andrei Andrei
    E scârbos să vezi cum niște hiene atacă spunând că e PR.Nu zic ca virusul nu există sau există.Nu știu.Dar nu cred că cineva ar lăsa vreodată o televiziune(sau mai multe) să se joace de-a vreo boală.Indiferent care.Sau poate Bill Gates l-a obligat pe Marcel Pavel să zică că are covid.Cine știe?E de-a dreptul uluitor cum unii cred că Antenele,Guvernul,Străinu Cercel au pus la cale acestă chestiune.Și e și mai rău că o parte a presei promovează aceste conspirații de doi lei.E frustrantă situația mondiala actuală dar să ai impresia că toți sunt vorbiți și plătiți de nu știu cine,e prea mult și nu se justifica gândirea asta nici prin frustrarea generată de izolare.

Trimite un comentariu

sus