Skip to main content

Oprit de pandemie, show-ul „Bravo, ai Stil” se întoarce în grila Kanal D. De când?

 
Oprit de pandemie, show-ul „Bravo, ai Stil” se întoarce în grila Kanal D. De când?

REVENIRE. Se întoarce „Bravo, ai stil” la TV. Kanal D readuce în grilă show-ul la finalul verii, după ce pandemia de coronavirus l-a scos de pe sticlă în aprilie. 

De când se întoarce emisiunea?

Publicitate

Potrivit reprezentanților postului, emisiunea cu Ilinca Vandici, revine din 29 august. Edițiile vor fi difuzate de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00.

„Show-ul se va continua exact de la momentul la care isi luase, pentru un timp, ramas bun de la public, din cauza pandemiei”, spun cei de la Kanal D. 

Reamintim că emisiunea postului Dogan a fost oprită în luna aprilie. Filmările fuseseră oprite din luna martie, din cauza pandemiei, iar show-ul a mai continuat, în prima fază, doar miercurea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ulterior, emisiunea a fost scoasă de tot din grilă. 

Juriul emisiunii este format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Ilinca Vandici, despre show:

„Suntem foarte bucuroși să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este clar că toamna aceasta se numără ținutele cele mai inspirate. Concurentele noastre sunt minunate și extrem de ambițioase”, a spus prezentatoarea. 

În competiție au mai rămas nouă concurente: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu și Raluca Tănase.

Citește și: 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu