Skip to main content

Comedy Central, acum și HD. Postul, dar și alte noi trei canale HD, pe Vodafone

 
Comedy Central, acum și HD. Postul, dar și alte noi trei canale HD, pe Vodafone

Postul Comedy Central se va vedea, din această lună, și în varianta HD. Canalul e disponibil în rețeaua Vodafone (fostul UPC), dar nu este singurul post HD introdus din luna august.

Publicitate

Pe lângă Comedy Central HD, TNT HD, Sport Extra HD și E! HD pot fi urmărite de abonați din această săptămână.

Noutatea cea mai mare este Comedy Central HD, Vodafone fiind singurul cablist din România ce are acest canal la o rezoluție de înaltă calitate.

„Din această lună, clienții Vodafone se pot bucura de show-uri la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală. În fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai bună calitate, care îi vor face să râdă, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel internațional.

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitați să se bucure de serialul Friends, de luni până vineri la 17:30. Serialul american este o producție foarte populară, având peste 200 de nominalizări și 77 de premii câștigate, printre care și un Glob de Aur.

Totodată, de luni până vineri, oamenii sunt invitați să urmărească „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20:00. Imediat după, serialul animat „Rick&Morty” va fi difuzat de la ora 00:30”, se arată în comunicatul Vodafone remis către Pagina de Media.

Despre Comedy Central

Comedy Central este o televiziune deținută și operată de Viacom CBS, una dintre companiile lider de conținut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmărite în mai mult de 150 de țări prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungând în peste 300 de milioane de case.

Televiziunea furnizează seariale premiate, precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Comedy Central difuzează seriale faimoase precum: Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Citește și: TV Paprika și Filmcafe vor fi HD, doar într-o singură rețea. Pentru câți abonați vor fi disponibile

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • ******UPDATE******

    Operatorul Vodafone România a introdus în grila digitală a serviciului său de cablu tv televiziunile Comedy Central HD (la poziția 154), TNT HD (la poziția 155), E! Entertainment HD (la poziția 192) și Sport Extra HD (la poziția 205).
  • Aceleași cateva seriale repetate la nesfârșit...slab comedy central. Transmisie HD pt Prințul din Bel Air, serial din 1990, care nici macar in format 16:9 nu e :)))

Trimite un comentariu