Skip to main content

Flick - Domnul Rimă, despre trecerea la matinalul Radio Zu: „Dimineața suntem mai conectați pe știrile zilei. După masa aveam mai multe joculețe, discuții și povești

 
Flick - Domnul Rimă, despre trecerea la matinalul Radio Zu: „Dimineața suntem mai conectați pe știrile zilei. După masa aveam mai multe joculețe, discuții și povești

INTERVIU. De după-amiaza, la prima oră. Ce zice Flick – Domnul Rimă, despre noua ipostază, de matinal Radio ZU de vacanță, după ce până acum era pe post de la ora 16.00?

Publicitate

Flick spune că trecerea la matinal aduce și o altă structură a emisiunii.

„Marea majoritate a celor care ascultă radio, o fac din trafic. Practic ei pleacă la job cu Buzdugan și Morar și se întorc cu Flick și Popescu. În detaliu însă e puțin diferit. 

După masa aveam mai multe joculețe/discuții/povești cu ascultătorii. Dimineața suntem mai conectați pe știrile zilei, dezbateri, etc.”, spune Flick într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Din această săptămână la matinalul de la 07:00 intră Flick (Domnul Rimă) și Răzvan Popescu. Cei doi (care aveau emisiune de la 16.00) îi înlocuiesc pe Mihai Morar și Daniel Buzdugan, care intră în vacanță până în toamnă. Cum va fi trecerea pentru Flick? Ce diferență e între cel două intervale orare?

Flick, pentru Paginademedia.ro:

”La matinalul de vară e mai relaxant. Mulți sunt în vacanțe și se trezesc mai târziu. Subiectele sunt mai relaxante de obicei (nu mai sunt școli, nu mai e trafic).
În general spun asta pentru că anul ăsta a fost atipic.

Mă aștept vara asta la o activitate mai intensă (mulți nu mai pleacă în concediu, mulți nu mai au concediu pentru că în pandemie au tot stat acasă).”

Cum e trecerea de la 16:00 la matinal?

Flick:

„Întotdeauna e o trecere grea în prima săptămână. Vin după o lună de vacanță în care m-am trezit doar după ora 10. Mai mult decât atât, din cauza pandemiei, în ultima perioadă am întrerupt colaborarea cu Star Matinal.

Acolo mă trezeam la 7. M-am cam dezobișnuit. Dar după prima săptămână va fi ok, mai ales că de la ora 10:00 am liber restul zilei și mă pot ocupa de alte proiecte.”

Provocări în aceată vară?

Flick: „Într-o zi, Popescu a moderat și eu am vorbit doar în rime. Dar mă gândesc să repet și la matinal vara aceasta acest ”experiment”. A fost amuzant.”

Sunt altfel de rime dimineața? De glume?

Rimele sunt și acolo și acolo, chiar dacă mai puțin diferite ca subiecte”.

Flick, interviul integral:

Paginademedia.ro: Ai mai făcut matinal?

Flick: „Da, am început cu asta acum 10 ani fiind prezent în matinal lângă Daniel și Mihai, de unde ”am furat” meserie. I-am tot înlocuit pe rând când a fost necesar (motive medicale prin care au trecut pe rând amândoi). Apoi am început de vreo 7 ani să fac vara și iarna matinal cu Popescu, când ei erau în vacanță”.

Paginademedia.ro: E publicul altfel la matinal vara?

Flick: ”La matinalul de vară e mai relaxant. Mulți sunt în vacanțe și se trezesc mai târziu. Subiectele sunt mai relaxante de obicei (nu mai sunt școli, nu mai e trafic). În general spun asta pentru că anul ăsta a fost atipic.

Mă aștept vara asta la o activitate mai intensă (mulți nu mai pleacă în concediu, mulți nu mai au concediu pentru că în pandemie au tot stat acasă).

„Dacă faci bani din ce îți place, nu vei munci niciodată”

Paginademedia.ro: De când te-ai apucat de radio, ce ai în “portofoliu”? Ce a fost cel mai greu?

Flick: „Nu a fost nimic greu. Îmi place foarte mult ce fac. Și se spune că dacă faci bani din ce îți place, nu vei munci niciodată.

Odată cu radioul au venit și cererile de MC la evenimente. În paralel a crescut popularitatea și activitatea în social media. Au venit și proiectele tv”.

Paginademedia.ro: Te-ai gândit vreodată să ții o emisiune doar în rime?

Flick: „Am ținut într-o zi. Popescu a moderat și eu am vorbit doar în rime. Dar mă gândesc să repet și la matinal vara aceasta acest ”experiment”. A fost amuzant.”

Paginademedia.ro: Primești sute de mesaje zilnic de la fani. Încerci să faci emisiunile bazându-te pe sugestiile lor?

Flick: „Da, de multe ori avem subiecte în emisiune care pleacă de la cerințele oamenilor care îmi scriu pe Facebook. E o plajă nesfârșită de subiecte în poveștile lor. Cu siguranță și vara asta mă voi inspira de acolo.”

Citește și: Buzdugan și Morar intră în vacanță. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu