Skip to main content

Flick - Domnul Rimă, despre trecerea la matinalul Radio Zu: „Dimineaţa suntem mai conectaţi pe ştirile zilei. După masa aveam mai multe joculeţe, discuţii şi poveşti

 
Flick - Domnul Rimă, despre trecerea la matinalul Radio Zu: „Dimineaţa suntem mai conectaţi pe ştirile zilei. După masa aveam mai multe joculeţe, discuţii şi poveşti

INTERVIU. De după-amiaza, la prima oră. Ce zice Flick – Domnul Rimă, despre noua ipostază, de matinal Radio ZU de vacanţă, după ce până acum era pe post de la ora 16.00?

Publicitate

Flick spune că trecerea la matinal aduce şi o altă structură a emisiunii.

„Marea majoritate a celor care ascultă radio, o fac din trafic. Practic ei pleacă la job cu Buzdugan şi Morar şi se întorc cu Flick şi Popescu. În detaliu însă e puţin diferit.

După masa aveam mai multe joculeţe/discuţii/poveşti cu ascultătorii. Dimineaţa suntem mai conectaţi pe ştirile zilei, dezbateri, etc.”, spune Flick într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Din această săptămână la matinalul de la 07:00 intră Flick (Domnul Rimă) şi Răzvan Popescu. Cei doi (care aveau emisiune de la 16.00) îi înlocuiesc pe Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care intră în vacanţă până în toamnă. Cum va fi trecerea pentru Flick? Ce diferenţă e între cel două intervale orare?

Flick, pentru Paginademedia.ro:

”La matinalul de vară e mai relaxant. Mulţi sunt în vacanţe şi se trezesc mai târziu. Subiectele sunt mai relaxante de obicei (nu mai sunt şcoli, nu mai e trafic).
În general spun asta pentru că anul ăsta a fost atipic.

Mă aştept vara asta la o activitate mai intensă (mulţi nu mai pleacă în concediu, mulţi nu mai au concediu pentru că în pandemie au tot stat acasă).”

Cum e trecerea de la 16:00 la matinal?

Flick:

„Întotdeauna e o trecere grea în prima săptămână. Vin după o lună de vacanţă în care m-am trezit doar după ora 10. Mai mult decât atât, din cauza pandemiei, în ultima perioadă am întrerupt colaborarea cu Star Matinal.

Acolo mă trezeam la 7. M-am cam dezobişnuit. Dar după prima săptămână va fi ok, mai ales că de la ora 10:00 am liber restul zilei şi mă pot ocupa de alte proiecte.”

Provocări în aceată vară?

Flick: „Într-o zi, Popescu a moderat şi eu am vorbit doar în rime. Dar mă gândesc să repet şi la matinal vara aceasta acest ”experiment”. A fost amuzant.”

Sunt altfel de rime dimineaţa? De glume?

Rimele sunt şi acolo şi acolo, chiar dacă mai puţin diferite ca subiecte”.

Flick, interviul integral:

Paginademedia.ro: Ai mai făcut matinal?

Flick: „Da, am început cu asta acum 10 ani fiind prezent în matinal lângă Daniel şi Mihai, de unde ”am furat” meserie. I-am tot înlocuit pe rând când a fost necesar (motive medicale prin care au trecut pe rând amândoi). Apoi am început de vreo 7 ani să fac vara şi iarna matinal cu Popescu, când ei erau în vacanţă”.

Paginademedia.ro: E publicul altfel la matinal vara?

Flick: ”La matinalul de vară e mai relaxant. Mulţi sunt în vacanţe şi se trezesc mai târziu. Subiectele sunt mai relaxante de obicei (nu mai sunt şcoli, nu mai e trafic). În general spun asta pentru că anul ăsta a fost atipic.

Mă aştept vara asta la o activitate mai intensă (mulţi nu mai pleacă în concediu, mulţi nu mai au concediu pentru că în pandemie au tot stat acasă).

„Dacă faci bani din ce îţi place, nu vei munci niciodată”

Paginademedia.ro: De când te-ai apucat de radio, ce ai în “portofoliu”? Ce a fost cel mai greu?

Flick: „Nu a fost nimic greu. Îmi place foarte mult ce fac. Şi se spune că dacă faci bani din ce îţi place, nu vei munci niciodată.

Odată cu radioul au venit şi cererile de MC la evenimente. În paralel a crescut popularitatea şi activitatea în social media. Au venit şi proiectele tv”.

Paginademedia.ro: Te-ai gândit vreodată să ţii o emisiune doar în rime?

Flick: „Am ţinut într-o zi. Popescu a moderat şi eu am vorbit doar în rime. Dar mă gândesc să repet şi la matinal vara aceasta acest ”experiment”. A fost amuzant.”

Paginademedia.ro: Primeşti sute de mesaje zilnic de la fani. Încerci să faci emisiunile bazându-te pe sugestiile lor?

Flick: „Da, de multe ori avem subiecte în emisiune care pleacă de la cerinţele oamenilor care îmi scriu pe Facebook. E o plajă nesfârşită de subiecte în poveştile lor. Cu siguranţă şi vara asta mă voi inspira de acolo.”

Citeşte şi: Buzdugan şi Morar intră în vacanţă. Cine va fi la matinalul ZU până la toamnă?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus