Skip to main content

INTERVIU. Etno Rap. Matinalul Ionuț Rusu, peste 400.000 de views la o piesă despre ...Fainoșag. "M-a surprins și pe mine"

 
INTERVIU. Etno Rap. Matinalul Ionuț Rusu, peste 400.000 de views la o piesă despre ...Fainoșag. "M-a surprins și pe mine"

VIDEO. Etno Rap. „Sincer să fiu, m-a surprins și pe mine numărul atât de mare de vizualizări", admite Ionuț Rusu, matinalul de la Kiss FM. "M-am așteptat să prindă la public, însă nu într-o astfel de măsură", continuă el.

Publicitate

E surprinzător pentru că vorbim de o piesă publicitară. Despre un "etno-rap" despre Fainoșag care are deja, în mai puțin de două săptămâni, peste 430.000 de vizualizări pe youtube.

Ce spune Ionuț Rusu despre clip, în care apare alături de personajul principal din reclamele Ardealul? Ce a făcut în pandemie? Ce planuri are cu radioul, cu comedia, dar și în general (cinematografia e o direcție, mărturisește el)? În interviu.

Înainte, clipul Viitorul ca pe vremuri (piesă cu Fainoșag de la Ardealul.

Paginademedia.ro: Când ți s-a propus să o faci?

Ionuț Rusu: „Mi s-a propus această provocare, să-i zicem așa, cu câteva săptămâni înainte să filmăm spoturile publicitare. Am fost întrebat dacă mă atrage această latură muzicală și dacă aș fi dispus să fac această parte de rap a piesei.

De fiecare dată când ceva implică muzică mă entuziasmez și accept instant, și am constatat că sună binișor. Am avut întotdeauna o slăbiciune pentru muzica rap și, dacă s-a ivit o ocazie să cochetez cu asta, nu am ratat momentul.”

Paginademedia.ro: Ce mesaj vrea să transmită?

Ionuț Rusu: „Piesa este o îmbinare a sferei de muzică populară cu zona rap. Această perspectivă redă faptul că, indiferent de preferințele și viziunile fiecăruia dintre noi, să găsim o cale de mijloc prin care să împăcăm pe toată lumea atât cât este posibil. Iar această falie este cel mai des întâlnită între generația tânără și generația dinainte.

Astfel că, am realizat această piesă ca să arătăm că există o cale de înțelegere între tineri și înțelepți, și că totul ține de deschidere din partea ambelor părți.”

Paginademedia.ro: Piesa are peste 400.000 de vizualizări în câteva zile. Te-ai așteptat la cifre așa mari?

Ionuț Rusu: „Sincer să fiu, m-a surprins și pe mine numărul atât de mare de vizualizări. M-am așteptat să prindă la public, însă nu într-o astfel de măsură. Dovada faptului că ar putea fi o rețetă de succes pentru cântăreți :)”.

Citește și: VIDEO. Povestea lui Ionuț Rusu - matinal Kiss FM. Cum a ajuns de la șofer de tir, la Cârcotași, apoi la iUmor, și pe radio

Ionu Rusu: „Ambiția mea este să fac cinematografie

Despre perioada pandemiei, Ionuț spune că mai mult a pierdut timpul și nu s-a putut ocupa de proiectele sale.

„N-am să folosesc clișee precum acelea că m-am regăsit, că am făcut lucruri pentru dezvoltarea mea personală și am să fiu sincer. A fost o perioadă în care am pierdut timpul într-un mod colosal, profesional vorbind. În ciuda faptului că am avut luni întregi la dispoziție pentru realizarea unor proiecte noi, nu am avut tragerea de inimă să mă implic cât ar fi trebuit.

Așa că, am constatat la finalul izolării că am finalizat undeva la 10% din ce îmi propusesem să fac. Din pricina asta consider că lipsa de activitate și de mobilitate nu conduce la obținerea unor rezultate remarcabile pe alte planuri.”

Ce planuri are cu radioul Kiss Fm?

Ionuț Rusu: „Nu mi-am făcut un plan anume. Momentan, mă bucur de acest vis frumos pe care îl trăiesc de aproape 3 ani de zile, alături de niște colegi extraordinari și las timpul să decidă care va fi traiectoria mea în acest domeniu.

Am învățat enorm în această perioadă și știu că mai sunt lucruri de îmbunătățit, dar una peste alta, radioul a contribuit într-o proporție foarte mare la dezvoltarea mea, atât pe plan artistic, cât și pe plan uman.”

Paginademedia.ro: Ce alte planuri mai ai?

Ionuț Rusu: „Pot spune că am zeci de planuri, însă ambiția mea cea mai mare este să fac cinematografie. Sunt pasionat de mic de acest domeniu și, oarecum, toate eforturile mele se îndreaptă spre această realizare.

Ma disciplinez zi de zi, eu fiind o fire destul de leneșă, pentru a-mi atinge acest țel mult așteptat.”

Paginademedia.ro: Te mai vedem și în alte reclame pe viitor?

Ionuț Rusu: „În momentul de față aceasta este singura reclamă cu o arie de răspândire atât de largă, dar sunt deschis la proiecte noi care mă pun la încercare. Însă, există o serie de campanii publicitare în joc și vor fi postate pe canalele mele de social media și pe canalele respectivelor companii.”

Citește și: VIDEO. Povestea lui Ionuț Rusu - matinal Kiss FM. Cum a ajuns de la șofer de tir, la Cârcotași, apoi la iUmor, și pe radio
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • 400.000 de vizualizări din care 300 de like-uri și 20 dislike-uri. Și 20 de comentarii.
    Despre ce vorbim aici?
  • Mi se pare penibil cântecul. Fara supărare. Am urmărit primele 20 secunde și am închis. Cu siguranță a fost lucrat, orchestrat, investit in video, dar n-am ieșit nimic macar "ascultabil".
  • Mi se pare penibil cântecul. Fara supărare. Am urmărit primele 20 secunde și am închis. Cu siguranță a fost lucrat, orchestrat, investit in video, dar n-am ieșit nimic macar "ascultabil".
  • E un clip publicitar de o finete, inteligenta si rafinament, deosebite. Foarte in trend. O placere sa-l vezi, sa-l asculti si sa-l inchizi repede. O jena. Doi oameni complet afoni, canta ceva greu de inteles. Succesul la publicul de pe net spune totul despre starea dezastruoasa a educatiei in aceasta tara. Suntem vai de mama noastra. La asa public, asa reclame. Mare pacat de banii irositi. Nimic nu se va reintoarce in vanzari. Asta nu e clip care sa salte un brand, sa-l faca sa straluceasca. Ci pe dos, il demoleaza. Fainosag inseamna de fapt lipsa de idei, lipsa de talent si ceva de modă veche, expirat, depasit. Asta rezulta din asocierea cu aceasta lucrare rusinoasa a publicitatii online.

Trimite un comentariu