Skip to main content

#MagicSunset, un stream de vară de la Magic FM. Și o emisiune. Care este conceptul și când se va difuza? „E o zonă cu muzică de stare”

 
#MagicSunset, un stream de vară de la Magic FM. Și o emisiune. Care este conceptul și când se va difuza? „E o zonă cu muzică de stare”

NOUTATE. Magic FM România anunță lansarea a două produse noi, chiar la startul ultimei luni de vară. O emisiune și un stream nonstop.

Publicitate

Magic Sunset aduce hit-uri cu „ritmuri chill, de vacanță” și se va difuza în fiecare zi de luni până joi în tronsonul orar 19:00 - 20:00. Emisiunea este doar unul din noile produse lansate de Magic Fm.

Contactată de Paginademedia.ro, Anne-Marie Ionescu, marketing manager la Magic FM și Rock FM, a explicat că, pe lângă emisiune, va fi și un stream non-stop numit „Magic Sunset Radio”.

”Avem două produse noi, de fapt trei, dar două sunt lansate luni, 3 august: Magic Sunset, de la 19.00 la 20.00, care este o emisiune cu hituri. Am încercat să avem cât mai multe hituri pe care le cântăm deja, pe ritm chill, de vacanță.

Al doilea produs este un stream - „Magic Sunset Radio” - unde auzim același lucru, dar non stop. E o zonă cu muzică de stare și face parte din brand-ul nostru #MakeLifeMagic.

Pe timp de vară am considerat că ar merge un playlist chill pe care să îl asculți de pe canapea. Emisiunea va fi doar în august, poate vara viitoare ne gândim să lansăm mai devreme”, a declarat Anne-Marie Ionescu, pentru Paginademedia.ro.

Streamul #MagicSunset poate fi ascultat aici

Despre Magic FM

Magic FM este deținut de trustul media grec Antenna Group și a fost lansat pe 1 februarie 2006.

Sloganul postului este „Always Great Music” și are ca target persoanele cu vârsta cuprinsă între 35 și 49 de ani. De asemenea, din 2016 s-a lansat și canalul Magic TV.

Antenna Group operează. pe lângă Magic FM, și posturile Kiss Fm, Kiss TV, Rock FM și Rock TV
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu