Skip to main content

Primii concurenți la Ferma. Anna Lesko sau Cezar Ouatu, printre ei

 
Primii concurenți la Ferma. Anna Lesko sau Cezar Ouatu, printre ei

Apar primele nume dintre cei 16 concurenți de la Ferma, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă și un mare premiu de 50.000 de euro în joc.

Publicitate

Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică și Alina Pușcău sunt primii concurenți anunțați de postul tv.

Anna Lesko și Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu și Alina Pușcău din cea a „orășenilor”.

Ce spun concurenții?

Anna Lesko:

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”

Alina Pușcău:

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Octavian Ciovică:

”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma.”

Cezar Ouatu:

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini.”

Formatul noului sezon: „Orășeni versus săteni”

Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."

Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan, după cum PaginadeMedia.ro a scris AICI.

Citește și: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Deja se face promo cu Maruta , multi il dadeau ca si plecat uite ca se intoarce, asa ca progranul va fi acelasi ,reluari Lecti de viata , La Maruta ,stiriile si reluari cu Cabral jalnic
 • Hai postacule , nu mai fugii de intrebari , iti e rusine de nu comentezi pe stirea cu Raman cu tine? Doar laudai emisiunea pana sa inceapa.
 • Uite ***, ti-am zis ca aberezi pe aici pe site. Confunzi cu Accesatii tai. Acolo domina publicul rural cu cei sub 10 clase , fanii Vulpita (ca tine).
  Uite aici finala Ferma, cu 10 national 10 urban si 12 comercial:
  https://www.paginademedia.ro/2019/05/audiente-finala-ferma/
 • Allex ,este adevarat ca pro pregateste show-ul 100 de zile cu Firicel din Las Fierbinti , Cristina Ciobanasu ,Nicole C si altii? Asa se aude prin targ
 • R, esti dus in eroare Vocea nu se face din cauza pandemiei ,nu se merita daca nu ai public in sala este ca nunta fara lautari ,se pierde farmecul,daca mai revine starea de urgenta prin decembrie si nu poti sa faci live ,nu se merita si apoi ei au pregatit emisiunea cu masti daca va prinde vom vedea .
 • - ,Vocea nu cred ca se mai face din cauza audientelor ,nu ai vazut ce audiente mici a avut ultimul sezon,asta cu pandemia de covid19 e pretext
 • are cineva idee ce se întâmplă cu sezonul de Românii au talent Se mai face mai este în plan sau se așteaptă noul boss și noul proprietar? știu că de obicei pe la sfârșit de august începeau pregătirile preselecțiile

  Oricum vocea Am înțeles că este out toamna asta Din cauză de pandemie dacă și cu Românii au talent se întâmplă la fel sau din alt motiv menționat mai sus E nasol

Trimite un comentariu