Skip to main content

Primii concurenţi la Ferma. Anna Lesko sau Cezar Ouatu, printre ei

 
Primii concurenţi la Ferma. Anna Lesko sau Cezar Ouatu, printre ei

Apar primele nume dintre cei 16 concurenţi de la Ferma, emisiunea cu Mihaela Rădulescu gazdă şi un mare premiu de 50.000 de euro în joc.

Publicitate

Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică şi Alina Puşcău sunt primii concurenţi anunţaţi de postul tv.

Anna Lesko şi Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu şi Alina Puşcău din cea a „orăşenilor”.

Ce spun concurenţii?

Anna Lesko:

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”

Alina Puşcău:

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura şi reaprecierea lucrurilor simple. Abia aştept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Octavian Ciovică:

”Toată viaţa mea am umblat după provocări şi nu după unele minuscule. Aşa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ţi influenţeze plecarea din Ferma.”

Cezar Ouatu:

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzaţională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detaşat de tot ce înseamnă tehnologie şi să revin la origini.”

Formatul noului sezon: „Orăşeni versus săteni”

Opt orăşeni şi opt săteni vor fi concurenţii, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."

Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan, după cum PaginadeMedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Deja se face promo cu Maruta , multi il dadeau ca si plecat uite ca se intoarce, asa ca progranul va fi acelasi ,reluari Lecti de viata , La Maruta ,stiriile si reluari cu Cabral jalnic
  • Burlacescu Burlacescu
    Si *** vezi ca incepe Burlacul. Sa te vad cum lauzi emisiunea Antenutei , dar Ferma nu iti place. ***
  • Papel Papel
    Hai postacule , nu mai fugii de intrebari , iti e rusine de nu comentezi pe stirea cu Raman cu tine? Doar laudai emisiunea pana sa inceapa.
  • Gospodarull Gospodarull
    Uite ***, ti-am zis ca aberezi pe aici pe site. Confunzi cu Accesatii tai. Acolo domina publicul rural cu cei sub 10 clase , fanii Vulpita (ca tine).
    Uite aici finala Ferma, cu 10 national 10 urban si 12 comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2019/05/audiente-finala-ferma/
  • mile mile
    *** fac rating , ferma e ca acces , stiu ca astea iti plac , sub 10 clase
  • Gospodarull Gospodarull
    Daca incepe emisiunea in cateva saptamani, spulbera Antenuta cu Varciul lor.
  • Papel Papel
    Hai postac , curaj , nu comentezi pe stirea cu Raman cu tine? Doar laudai emisiunea pana sa inceapa.
  • mile mile
    esti de o nemernicie crasa, vrei mascati dar de 10 ani tot ii criticai
  • Marian Marian
    Mile ,cred ca ar trebui sa-ti iei o vacanta pana vine vulpita inapoi pandemia te-a afectat rau de tot .
  • mile mile
    care targ , din redactia voastra, *** pai nu erai tu impotriva mastilor
  • Marian Marian
    Allex ,este adevarat ca pro pregateste show-ul 100 de zile cu Firicel din Las Fierbinti , Cristina Ciobanasu ,Nicole C si altii? Asa se aude prin targ
  • Marian Marian
    R, esti dus in eroare Vocea nu se face din cauza pandemiei ,nu se merita daca nu ai public in sala este ca nunta fara lautari ,se pierde farmecul,daca mai revine starea de urgenta prin decembrie si nu poti sa faci live ,nu se merita si apoi ei au pregatit emisiunea cu masti daca va prinde vom vedea .
  • Allex Allex
    Românii au talent se va produce, în septembrie incep preselecțiile.
  • R R
    - ,Vocea nu cred ca se mai face din cauza audientelor ,nu ai vazut ce audiente mici a avut ultimul sezon,asta cu pandemia de covid19 e pretext
  • - -
    are cineva idee ce se întâmplă cu sezonul de Românii au talent Se mai face mai este în plan sau se așteaptă noul boss și noul proprietar? știu că de obicei pe la sfârșit de august începeau pregătirile preselecțiile

    Oricum vocea Am înțeles că este out toamna asta Din cauză de pandemie dacă și cu Românii au talent se întâmplă la fel sau din alt motiv menționat mai sus E nasol

Trimite un comentariu

sus