Skip to main content

Unde se va vedea televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu? S-a înțeles deja cu doi mari operatori

 
Unde se va vedea televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu? S-a înțeles deja cu doi mari operatori

Aleph News, postul de televiziune deținut de Adrian Sârbu, s-a înțeles cu doi dintre marii operatori de telecomunicații pentru a fi distribuit.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Aleph News a semnat deja cu Telekom, companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați, cei mai mulți la servicii de DTH.

Publicitate

Viitorul canal de știri a ajuns la o înțelegere și cu operatorul Vodafone, fostul UPC România, dar contractul încă nu a fost parafat. Vodafone are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune.

Primul operator cu care Aleph a semnat a fost Ines, companie care este, totodată, și cea care face și serviciile de transport ale semnalului Aleph News către ceilalți operatori.

Postul este în discuții și cu RCS, dar acestea încă nu s-au finalizat.

Aleph News, start la finalul lunii august

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, postul de știri Aleph News va începe să emită în jurul datei de 20 august.

Săptămâna trecută, postul de televiziune a primit decizia de autorizare de la CNA, ceea ce înseamnă că poate porni emisia.

Vezi cum arată sigla stației de știri, ce programe sunt în grilă, de unde vine numele Aleph, dar și alte detalii, aici.

Citește și: Aleph News, postul de știri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • mile postac antenist , ai vazut audientele de aseara? Antenuta ta locul 3 primetime comercial , dezastru , ha ha ha
  • Ca de obicei cand se mai lanseaza cate un post national, discutiile cu RCS dureaza cel mai mult. Enervant.
  • Pentru cei care vor sa isi lase joburile pentru televiziunea asta: nu va lasati joburile pana nu vedeti contractul, realitatea va fi (de cele mai multe ori) diferita de ceea ce vi s-a promis voua. Si vedeti ca Sarbu & Co. nu tin la oameni, deci daca se adanceste criza asta... sa nu va mirati ca ei sunt cei care v-au chemat la interviu si tot ei sunt cei care va dau afara dupa cateva luni ca sa reduca nitel costurile. Cine stie, stie. Cine nu... run, Forrest, run.
  • Despre aceasta televiziune spunea Marius Tuca ca trebuie sa ai salar de 1000 de euro ca sa te uiti la ea si sa o intelegi? va avea aceeasi audienta ca NCN alora de la cluj
  • Telekom plus upc au impreuna 30 la suta din piata. Daca nu semneaza cu rcs care are peste 50 la suta, n au facut nimic.
  • pai daca il au ca vedeta pe cristoiu ne-am lamurit ! mai bine sa nu se vada niciunde Ne-a saturat la ,, ro 9 ,,de la tvr
  • Televiziunea va emite dintr-un studio situat în strada Tudor Polizu, potrivit biroului licențe din cadrul CNA, după ce inițial adresa era în bd. Pache Protopopescu.

Trimite un comentariu