Skip to main content

Vocea legendară a Pro TV devine vocea Prima TV. Bebe Cotimanis a schimbat postul

 
Foto: Apropotv.ro
Foto: Apropotv.ro

Transfer. Bebe Cotimanis vocea-emblemă a Pro TV, timp de 25 de ani, este noua voce a postului Prima TV, potrivit unui anunţ al postului.

Publicitate

De când?

Cotimanis trece la Prima TV din 5 octombrie şi va fi vocea postului. De asemenea, el va fi auzit şi la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media - Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 şi Look 4K.

Costimanis schimbă postul după o lungă colaborare cu Pro TV, timp în care acesta a fost vocea promourilor Pro TV. Cotimanis a fost, în trecut, şi unul dintre juraţii Românii au talent. Printre altele, Cotimanis joacă şi în serialul „Vlad”, care se difuzează pe Pro TV. „Vocea” lui Bebe Cotimanis a dispărut, însă, de luni bune de pe Pro TV. În locul său, s-a auzit, printre alţii George Vintilă, om de radio.

Prima TV, achiziţionată recent de Clever Media

Amintim că postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deţinut de omul de afaceri Adrian Tomşa. Tranzacţia a fost aprobată, în urmă cu o lună, de Consiliul Concurenţei, iar săptămâna trecută de CNA. Clever Media, firma lui Adrian Tomşa, a preluat oficial Prima TV şi postul va suferi câteva schimbări, inclusiv trecerea la HD, după cum a explica Tomşa în faţa membrilor CNA.

Adrian Tomşa, la CNA:

„După cum ştiti tranzacţia de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deţine postul. Peste toate s-a suprapus şi starea de pandemie. Raţiunea pentru care am luat decizia acestei achiziţii a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o staţie generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piaţa media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate şi asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică şi de conţinut. Suntem pregătiţi să rezolvăm aceste probleme de care suntem conştienţi.

Nu vrem să modificăm poziţionarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor şi să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a spus acesta.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fermerrea Fermerrea
    Postacule antenist cap sec Razvan Putina R, Pro TV a sters pe jos cu Chefii tai aseara, umilinta.
    La fel si Ferma, peste Sacrificiul tau. Umilinta.
  • Alexandru Gurgu Alexandru Gurgu
    Toate bune si frumoase, dar cu Vlad, cum ramane daca pleaca la Prima?
  • Constantin Constantin
    sper sa nu afecteze cumva colaborarea lui cu pro tv pentru serialul Vlad.
  • Coti Mica Coti Mica
    Probabil domnul a cerut o marire de salariu. Si cum Pro nu a vrut, a plecat...
  • Gabi Gabi
    Ce l o fi apucat și pe asta de asa schimbare? Vocea lui se potrivea cu substanța Pro.
  • Razvan Razvan
    Audientele de aseara?
  • Iuli Iuli
    Oricum Bebe nu mai avea loc la ProTV, de ceva timp se aude alta voce prin promo-uri, doar la filme il mai auzeam
  • Gabi Gabi
    Cu tot respectul pentru Bebe Cotimanis, nu mi se pare tocmai indicat pentru o televiziune să preia vocea alteia, dar măcar vine, în sfârșit, o noutate dinspre Prima TV.
  • Razvan Razvan
    Audientele de aseara??

Trimite un comentariu

sus