Skip to main content

Vocea legendară a Pro TV devine vocea Prima TV. Bebe Cotimanis a schimbat postul

 
Vocea legendară a Pro TV devine vocea Prima TV. Bebe Cotimanis a schimbat postul
Foto: Apropotv.ro

Transfer. Bebe Cotimanis vocea-emblemă a Pro TV, timp de 25 de ani, este noua voce a postului Prima TV, potrivit unui anunț al postului. 

De când?

Publicitate

Cotimanis trece la Prima TV din 5 octombrie și va fi vocea postului. De asemenea, el va fi auzit și la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media - Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Costimanis schimbă postul după o lungă colaborare cu Pro TV, timp în care acesta a fost vocea promourilor Pro TV. Cotimanis a fost, în trecut, și unul dintre jurații Românii au talent. Printre altele, Cotimanis joacă și în serialul „Vlad”, care se difuzează pe Pro TV. „Vocea” lui Bebe Cotimanis a dispărut, însă, de luni bune de pe Pro TV. În locul său, s-a auzit, printre alții George Vintilă, om de radio. 

Prima TV, achiziționată recent de Clever Media

Amintim că postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Tranzacția a fost aprobată, în urmă cu o lună, de Consiliul Concurenței, iar săptămâna trecută de CNA. Clever Media, firma lui Adrian Tomșa, a preluat oficial Prima TV și postul va suferi câteva schimbări, inclusiv trecerea la HD, după cum a explica Tomșa în fața membrilor CNA.

Adrian Tomșa, la CNA:

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a spus acesta.  

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Popesco, este lider inca, pentruca nu are o concurenta reala. Asta inseamna ca e mai bun decat celelalte, care sunt sub orice critica. Stii, un elev care este primul intr-o clasa mediocra nu poti spune ca e primul intr-o clasa de elite internationale. Calitatea scade de la an la an iar asta se intampla in multe industrii si mai ales in tara asta.
 • Se pare ca se straduiesc prin diverse metode sa scape de tot ce era vechi , bun si consacrat. Asta inseamna ca se transforma in altceva...nu mai este ProTV. Dupa ce pleaca si Esca ar putea schimba si sigla si numele televiziunii. A fost odata ca niciodata un fenomen numit ProTV. A fost iubit de toti...dar a disparut! Trist dar adevarat!
 • PRO-TV s-a tot schimbat în ultimii ani, a trecut prin vreo două schimbări de siglă, și tot atâtea de acționariat, a schimbat pachete grafice aproape în fiecare an, iar acum schimbă și voice-over-ul promo-urilor (care nu era oricum singurul voice-over).

  George Vintilă - înlocuitorul - a avut misiuni asemănătoare și la începuturile PRO-TV, când realiza împreună cu Floooriiiiiiiiiiiiiiin Călinescu emisiunea „Te uiți și ia-o p-asta!”.

  Dar PrimaTV pare să fie pe cai mari. S-ar putea să vedem o reîntoarcere a acestui canal între cele preferate de public, un pretendent la locurile 3-4.
 • Nu este nici o pierdere. Pro TV se pozitioneaza pentru un public urban tinar. Pentru generatiile care vin din urma tinerii rebeli de la lansarea postului sunt acum niste oameni in jur de 50 de ani iar maturii anilor 90 niste batrinei la virsta pensionarii. Publicul acestor vedete migreaza incet-incet spre necomercial, zona emisiunilor/posturilor nostalgice samd. Tineretea noastra s-a dus iar pentru copiii nostri generatia vedetelor noastre este doar cu un strop mai putin penibila decit mamaistii rasuflati de la emisiunea Corinei Chiriac.
 • Pro Tv își pierde astfel “una dintre identități”. E o mare pierdere, după părerea mea, și mă miră cu atât mai mult, cu cât Bebe juca și în Vlad. Când auzeai vocea lui Bebe, știai că ești pe Pro Tv. Oricum, succes în tot ce urmează maestre!
 • La National Tv/Fm actorul Claudiu Istodor (tot un actor cu voce pe care o recunosti din 1000) joaca si in Sacrificiul pe Antena1... Vocea din reclamele Pro (in special de la filme) este a altui mare actor Valentin Teodosiu - vocea ProTv din toate timpurile, iar cealalta voce este a lui George Vintila... Si vocea Pro2 (AcasaTv) Oliver Todirita a trecut la Happy...
 • Un semn ca la Prima vor fi bani. Sunt convins ca domnul Cotimanis castiga foarte bine la Pro si cu siguranta pentru a accepta sa mearga la Prima va primi mai mult ceea ce arata ca se vor face investitii majore la Prima. Si cu siguranta pana in primavara Prima va fi un adversar de temut pentru Kanal D.
 • Interesant. Domnul Cotimanis joaca in serialul Vlad de la Pro TV, dar s-a mutat la Prima TV.
  Probabil in sezonul acesta din Vlad, personajul "Inginerul" din serial "moare"... Sau poate nu.

Trimite un comentariu