Skip to main content

Vocea legendară a Pro TV devine vocea Prima TV. Bebe Cotimanis a schimbat postul

 
Foto: Apropotv.ro
Foto: Apropotv.ro

Transfer. Bebe Cotimanis vocea-emblemă a Pro TV, timp de 25 de ani, este noua voce a postului Prima TV, potrivit unui anunţ al postului.

Publicitate

De când?

Cotimanis trece la Prima TV din 5 octombrie şi va fi vocea postului. De asemenea, el va fi auzit şi la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media - Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 şi Look 4K.

Costimanis schimbă postul după o lungă colaborare cu Pro TV, timp în care acesta a fost vocea promourilor Pro TV. Cotimanis a fost, în trecut, şi unul dintre juraţii Românii au talent. Printre altele, Cotimanis joacă şi în serialul „Vlad”, care se difuzează pe Pro TV. „Vocea” lui Bebe Cotimanis a dispărut, însă, de luni bune de pe Pro TV. În locul său, s-a auzit, printre alţii George Vintilă, om de radio.

Prima TV, achiziţionată recent de Clever Media

Amintim că postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deţinut de omul de afaceri Adrian Tomşa. Tranzacţia a fost aprobată, în urmă cu o lună, de Consiliul Concurenţei, iar săptămâna trecută de CNA. Clever Media, firma lui Adrian Tomşa, a preluat oficial Prima TV şi postul va suferi câteva schimbări, inclusiv trecerea la HD, după cum a explica Tomşa în faţa membrilor CNA.

Adrian Tomşa, la CNA:

„După cum ştiti tranzacţia de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deţine postul. Peste toate s-a suprapus şi starea de pandemie. Raţiunea pentru care am luat decizia acestei achiziţii a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o staţie generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piaţa media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate şi asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică şi de conţinut. Suntem pregătiţi să rezolvăm aceste probleme de care suntem conştienţi.

Nu vrem să modificăm poziţionarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor şi să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a spus acesta.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Popescu Popescu
    @Popesco, este lider inca, pentruca nu are o concurenta reala. Asta inseamna ca e mai bun decat celelalte, care sunt sub orice critica. Stii, un elev care este primul intr-o clasa mediocra nu poti spune ca e primul intr-o clasa de elite internationale. Calitatea scade de la an la an iar asta se intampla in multe industrii si mai ales in tara asta.
  • Popesco Popesco
    Popescule, inca e iubit de toti. Cine e lider zi de zi, saptamana de saptamana, luna de luna?
  • Popescu Popescu
    Se pare ca se straduiesc prin diverse metode sa scape de tot ce era vechi , bun si consacrat. Asta inseamna ca se transforma in altceva...nu mai este ProTV. Dupa ce pleaca si Esca ar putea schimba si sigla si numele televiziunii. A fost odata ca niciodata un fenomen numit ProTV. A fost iubit de toti...dar a disparut! Trist dar adevarat!
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    PRO-TV s-a tot schimbat în ultimii ani, a trecut prin vreo două schimbări de siglă, și tot atâtea de acționariat, a schimbat pachete grafice aproape în fiecare an, iar acum schimbă și voice-over-ul promo-urilor (care nu era oricum singurul voice-over).

    George Vintilă - înlocuitorul - a avut misiuni asemănătoare și la începuturile PRO-TV, când realiza împreună cu Floooriiiiiiiiiiiiiiin Călinescu emisiunea „Te uiți și ia-o p-asta!”.

    Dar PrimaTV pare să fie pe cai mari. S-ar putea să vedem o reîntoarcere a acestui canal între cele preferate de public, un pretendent la locurile 3-4.
  • Iuli Iuli
    Și George Vasinc @Vocea Kanal D s-a mutat la Antena 1 pentru emisiunea “Mireasa”
  • Cristi Cristi
    Nu este nici o pierdere. Pro TV se pozitioneaza pentru un public urban tinar. Pentru generatiile care vin din urma tinerii rebeli de la lansarea postului sunt acum niste oameni in jur de 50 de ani iar maturii anilor 90 niste batrinei la virsta pensionarii. Publicul acestor vedete migreaza incet-incet spre necomercial, zona emisiunilor/posturilor nostalgice samd. Tineretea noastra s-a dus iar pentru copiii nostri generatia vedetelor noastre este doar cu un strop mai putin penibila decit mamaistii rasuflati de la emisiunea Corinei Chiriac.
  • Allex Allex
    Pro Tv își pierde astfel “una dintre identități”. E o mare pierdere, după părerea mea, și mă miră cu atât mai mult, cu cât Bebe juca și în Vlad. Când auzeai vocea lui Bebe, știai că ești pe Pro Tv. Oricum, succes în tot ce urmează maestre!
  • An An
    La National Tv/Fm actorul Claudiu Istodor (tot un actor cu voce pe care o recunosti din 1000) joaca si in Sacrificiul pe Antena1... Vocea din reclamele Pro (in special de la filme) este a altui mare actor Valentin Teodosiu - vocea ProTv din toate timpurile, iar cealalta voce este a lui George Vintila... Si vocea Pro2 (AcasaTv) Oliver Todirita a trecut la Happy...
  • teodor teodor
    Iuli vocea nouă dela
    Pro e alui, George Vintilă.
  • Razvan Razvan
    Dati si audientele de aseara
  • RzV RzV
    Un semn ca la Prima vor fi bani. Sunt convins ca domnul Cotimanis castiga foarte bine la Pro si cu siguranta pentru a accepta sa mearga la Prima va primi mai mult ceea ce arata ca se vor face investitii majore la Prima. Si cu siguranta pana in primavara Prima va fi un adversar de temut pentru Kanal D.
  • Cristi Nedelcu Cristi Nedelcu
    așteptăm de la Prima TV un serial Românesc
  • Lucian Lucian
    Daca ati vazut Ezel stiti deja ca "Inginerul" moare...
  • Sabina Sabina
    Constantin,filmarile pentru Vlad s-au terminat ,din ce stiu eu .
  • Ionutescu Ionutescu
    Interesant. Domnul Cotimanis joaca in serialul Vlad de la Pro TV, dar s-a mutat la Prima TV.
    Probabil in sezonul acesta din Vlad, personajul "Inginerul" din serial "moare"... Sau poate nu.

Trimite un comentariu

sus