Skip to main content

GALERIE FOTO. Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici şi Costi Mocanu. Program de ştiri comentate

 
GALERIE FOTO. Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici şi Costi Mocanu. Program de ştiri comentate

GALERIE FOTO. Felix Drăghici şi Costi Mocanu au avut azi prima ediţie a emisiunii Ştiu, la Aleph News, postul lui Adrian Sârbu. Ce este, de fapt, emisiunea? Un program de ştiri sau un talk-show? Şi, şi. Cum arată, în continuare:

Publicitate

Emisiunea e difuzată de la ora 19.00

  • Ca şi restul programelor Aleph News, este filmată pe chroma.
  • Cadrele sunt strânse şi foarte strânse (rareori se mai vede câte o mână)
  • Practic, este un program de ştiri comentate, dar şi un "duel" între cei doi. Fiecare prezintă un set de ştiri, iar apoi le comentează împreună.
  • Există şi un "juriu", format din redactori ai televiziunii sau ai unor produse din grup (Ziarul Financiar, Mediafax, Smart FM), care le dau note celor doi.

GALERIE FOTO. Emisiunea Ştiu, cu Felix Drăghici şi Costi Mocanu:

Citeşte şi: FOTO. S-a lansat! Cum arată postul lui Adrian Sârbu? Cine sunt clienţii de publicitatea din prima zi?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdy1947 Bogdy1947
    E clar, Romania nu este pregatita pentru Aleph News, este cu mult in fata celorlalte posturi, este un post modern, inteligent, avangardist, exact cum sunt posturile din afara. Dar multi nu pot sa inteleaga asta, inca sunt captivi in bula posturilor romanesti, nu ma mira avand in vedere ca pe primele locuri sunt PRO TV, Antena 1, Romania TV si restul
  • Lara Lara
    Comentarii habarniste si mai ales rautacioase. E clar ca nu intelegeti, nu aveti mintea deschisa... Timpul dovedeste, si de aceasta data, ca Sarbu e vizionar si ca va reusi. Stiu, deci stii !
  • Massage utrecht Massage utrecht
    Televiziune facuta din garajul lui mamaia. Dau cadre foarte apropiate sa ascunda ce nu au... nu au studiouri, nu au “luxul” si stralucirea celorlalte televiziuni. Cadrele atat de apropiate mi se par ridicole, atat de ridicole ca tot conceptul lor, numele “televiziunii”, sigla, etc
  • Eu Eu
    Mai bine facea o televiziune gen Bloomberg
  • Alex Alex
    Exact Vătafu TV. Nimic diferit
  • George George
    Una e sa dai fetele alea frumoase in gros plan, cu totul altceva e sa vii cu batraneii aia urati si sa faci acelasi lucru. Lui Sârbu, care are spre 70 de ani i s-or părea frumoși și deștepți, dar nu poti ținti public comercial cu asa ceva. Se vede ca incearca sa facă din *** bici, Nu iese.
  • JFK JFK
    Ciudat rau!!!
  • Gigi Gigi
    Doamne fereste! Tataie, te ai prajit de tot. Reeducarea e o mizerie, manipularea maselor. Cum poti sa vii pe sticla cu asa ceva( probabil ai ramas fara bani si seful a cerut o explicatie). Din punct de vedere editorial sunteti varza... daca esti barbat suni oameni aia care au fost dati afara si cei care au plecat. Lasa incapatanarea de berbec si pune pe picioare televiziunea asta. Sunt speriat de ce vad, grafica arata groaznic, studio 0. Scapa de mascarici aia Felix, Mocanu si o sa ai o televiziune buna. Tot respectul pentru Marius Tuca.
  • Carmen Carmen
    Wow. Wow.wow!!!. ( translation for smart ones like me and my rich friends: doamne feresteee!!). So, cu ce sa incep?
    Efectul asupra mea a fost Siri, ligjt my fire. Siri cook my dinner. Apoi mi-a amintit de canalul ambiental cu izvoare susurande. Adormeam din cauza ritmului fetelor care imi povesteau...despre nimic.
    Next: alb pe alb. Obsitor. No imagination. Grafica: compilatie protv antena1. Continut: zero( la asta revin, because i am smart fara smart:)
    Stirile se repeta. Aleph ne-a anuntat ca e smart si ca se axeaza pe international. Hm. Um pinguin cu creasta si taylor swift. Haha.
    Nest hour. Aceleasi stiri, aceleasi replici. Desi oamenii se schimbau, pt toti Aleph era acelasi roller coaster. Pai cum? Atatia jurnalisti pe metru patrat...?
    Next: Continut.( am promis). Nu ma deranjeaza formularea la pers a 2 a singular. Nici intro-ul scurt. Dar povestea???? Umde e povestea? Cel putin asta ne promite cineva in promo. Povestile alpeph par lenese. Se termina inainte sa inceapa. Cum spune iubitul meu smart de-a dreptul: n-ar trebui sa mai ascultam un cantec, ci doar un bip.
    Next: ora 19. Oh, oh, oh my good. Nuuu. Asa nu. Doi baieti, misto candva, in profil pe o croma. Muppets din profil. Penibil. Rau.
    Next : unde e studioul? Unde e viziunea? Doi baieti la croma...my god.
    And nowwww, ladies and gentlemans the most of the smartest: Tucaaaaaaa si Sarbuuu. Cate ar fi de spus?. Haha. Fie ca "mergem pe apa", fie ca mergem " pe aer", oricat de smart am fi sau nu, Tuca a incheiat glorios" Ramaneti Aproape". Acestea au fost informatiile. La revedere.
  • Maxim Maxim
    Social television: oameni tineri. Nu avem nevoie de batrani la tv. Saracu’ Mocanu avea albeata la gura. Eu cred ca e bolnav, dar nu conteaza. Emisiunea are nevoie de o schimbare, dar si redactia. Bravo Tuca! Fratili nostru! Tineti aproape!
  • Dan Dumitriu Dan Dumitriu
    Presupun ca pagina dvs. se adreseaza publicului larg, asadar si celor care nu stapanesc limbajul profesionistilor. Eu unul, recunosc, nu stiu ce inseamna "filmata pe chroma" si nici daca este de rau sau de bine o imagine in care "Cadrele sunt strânse și foarte strânse (rareori se mai vede câte o mână)". Poate incercati sa folositi exprimari mai accesibile sau, daca nu se poate, puneti macar o explicatie succinta in paranteza. Ca sa inteleaga si "plebea" ce incercati sa spuneti.
  • hadrian Es hadrian Es
    Am avut puterea sa-l ascult pe sarbu 15 minute. Timp pierdut. Tot incearca sa explice ce inseamna aleph news. Plictisitor. Nu sunt smart. Asta e. Borring!
  • jk jk
    Hai si la tuca show cu imagini))))
  • burningsnowflake burningsnowflake
    vai de capu' lor, televiziune de garaj.
    condoleante.

Trimite un comentariu

sus