Skip to main content

Marea revenire în TVR: Andreea Marin, înapoi la postul public

 
Marea revenire în TVR: Andreea Marin, înapoi la postul public

UPDATE. Emisiunea cu Andreea Marin - „Nu există nu se poate!”, de pe TVR 2, va debuta pe 12 octombrie. 

Publicitate

Marea revenire la TVR: Andreea Marin pregătește o emisiune la postul public.

Revenirea a fost anunțată și de Mircea Radu, șeful comunicării din TVR. Postarea acestuia a dispărut, ulterior, de pe Facebook. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Marin urmează să acopere un tronson de după-amiază. 

Andreea Marin, fosta „zână a suprizelor”, a mai avut o revenire la TVR, în 2016, când a realizat emisiunea Prețuiește Viața.

Vedeta a acordat un interviu pentru Unica, în care a vorbit despre proiectele din TVR.

Printre altele a declarat: 

- Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur și simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie

- Emisiunea va purta titlul „Nu exista nu se poate!” și va fi pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 18:00

- Lucrez și la al doilea format, de aceasta data pentru TVR1

- „Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a mai spus Andreea Marin. 

Vezi interviul din Unica, AICI

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Mă bucur foarte mult ca revine în televiziune acolo unde îi e locul.
  Nu înțeleg comentarile rautacioase la adresa ei.
  Este o profesionista, mie îmi place sa mă uit la Tvr, au câteva emisiuni foarte bune Izolați în România, Adevăr despre trecut, Dosar România, plus multe filme clasice și europene.
  Decât sa mă uit la toate prostiile pe care le promovează televiziunile comerciale prefer Tvr.
 • Ma bucur ptr revenirea ei pe micul ecran!Oricum are 10 clase peste vaida si ai mizerabila emisiune!Daca va deranjeaza uitati va in continuare la infectele de emisiunii de la a1 kanal d antena star rtv *** !Vizionare plăcută!
 • TVR se complace in conditia de televiziune a resapatilor. A oamenilor numai buni de pensie. Cine mai vrea sa o vadă pe Andreea la 50 de ani? Doinita si tovarăselul ei de *** ci complicatii financiare, Mircea Radu.
 • Vorbea ceva de mocofani Mircea Radu când a făcut marele anunț! Știu eu un mocofan care a mințit în declarația de venituri și în tinerețe îi transpirau tălpile după femei trecute de 50 de ani! Seamănă cu Mircea Radu...
 • Foarte bine, un format zilnic nu a incercat niciodata. Eu zic ca poate sa fie in top 5 Tvr 2 pe acel tronson daca e ceva interactiv si nu de tip interviu.
 • V-am zis bre ca revine si zana. La fel ca Mircea Radu, si zana are nevoie de bani seriosi, nu mizilicuri luate fara jena de la gura unor oameni amarati. Probabil o alta emisine externa ce capuseaza. Un alt esec anuntat. Jalnic bre.

Trimite un comentariu