Skip to main content

Revista echipei lui Gică Hagi, primul număr după pandemie: Interviu cu Ianis Hagi, printre subiecte

 
Foto | Facebook - Ianis Hagi
Foto | Facebook - Ianis Hagi

Revista echipei lui Gheorghe Hagi, Viitorul, a revenit cu primul număr după pandemie. A apărut atât în print, cât şi online în format digital.

Publicitate

Printre subiectele abordate amintim:

  • Interviu cu Ianis Hagi
  • Povestea lui Gabriel Iancu, golgeterul Ligii 1
  • Cum s-au pregătit jucătorii echipei noastre în perioada de izolare de la începutul pandemiei.
  • Un nou director tehnic la Academia Gheorghe Hagi - interviu Cristian Cămui

Reamintim că în luna iunie clubul luase decizia să renunţe la revistă. Din informaţiile Paginademedia.ro, hotărârea fusese luată de departamentul de marketing, dar Gică Hagi şi Gică Popescu s-au opus.

Ce doi au decis ca revista să meargă mai departe, în ciuda pandemiei.

Viitorul a dat un comunicat de presă la vremea respectivă, în care anunţa că proiectul va continua. Comunicatul venea ca reacţie la o ştire dată de Gazeta Sporturilor, care scria că echipa lui Hagi va renunţa la revistă.

Revista a apărut în luna februarie şi a fost distribuită gratuit suporterilor. A pornit cu un număr de 36 de pagini şi un tiraj de 3.000 de exemplare pe lună.

Proiectul a fost gândit de la început de către jurnalistul Daniel Nanu, nume care a trecut pe la publicaţii ca Evenimentul Zilei (şeful departamentui de sport la înfiinţare), Gazeta Sporturilor, ProSport sau Sportul Românesc.

„Costul de producţie ajunge la câteva mii de euro pe lună, dar este un buget asumat de club”, după cum spunea chiar Nanu pentru Paginademedia.ro la vremea respectivă.

Coperta

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus