Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu a intrat și la RCS-RDS

 
ULTIMA ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu a intrat și la RCS-RDS
Aleph News, în grila RCS-RDS

Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, a intrat de astăzi, 4 septembrie, și în grila operatorului RCS-RDS.

Canalul de știri poate fi urmărit după o rescanare pe poziția 131, pe cablu digital. În funcție de abonament, este posibil ca Aleph să fie pe pozițile 172 sau 185.

Deocamdată, Aleph News este doar în format SD, nu și în HD.

Publicitate

În acest moment, canalul de știri al lui Adrian Sârbu se poate urmări în grilele celor mai importanți cabliști din țară: RCS-RDS, Telekom, Vodafone, Orange, NextGen și Ines IP TV.

Aleph News s-a lansat oficial pe 1 septembrie

La începutul lunii, chiar pe 1 septembrie, s-a lansat oficial Aleph News. Paginademedia.ro a scris pe larg despre acest subiect și a notat următoarele observații:

 • Cea mai importantă inovație adusă de post: imaginea de TV se vede diferit pe online. Pe dispozitivele mobile, imaginea este pe înalt, pe format de Instagram (9:16). Dacă, de exemplu, pe ecranul TV imaginea este împărțită în două pe orizontală, pe mobil e împărțita pe verticală. "Noi nu vedem online-ul ca pe o amenințare", justifică prezentatorii soluția aleasă.
 • Cadrele cu prezentatori sunt foarte, foarte apropiate. Practic, nu se văd mâinile și nici umerii.
 • Culoarea predominantă din grafică este roșu: scris roșu pe fundal alb.
 • Grafica este minimalistă, cea mai mare parte a ecranului este dedicată imaginii, fără alte chenare.
 • Postul Aleph News nu are burtiere în partea de jos a ecranului sau de tip crawl (cum au celelalte stații)
 • Prezentatorii folosesc și formule de adresare directă, la persoane a doua, singular ("Îți dai seama ce surpriză i-a făcut"). Și rubrica meteo se numește "Vremea ta".
 • În discuțiile cu reporteri sau corespondenți, ecranul este împărțit în două (simplu, fără artificii grafice).

De asemenea, încă din prima zi au rulat și reclame, cu clienți importanți precum Red Bull, Vodafone, Samsung, Eon, Enel sau First Bank.

GALERIE FOTO. Capturi Paginademedia.ro din emisia Aleph News, care a intrat și pe RCS-RDS de astăzi

 

 • Aleph News, în grila RCS-RDS

Citește și: FOTO. S-a lansat! Cum arată postul lui Adrian Sârbu? Cine sunt clienții de publicitatea din prima zi?

Citește și: GALERIE FOTO. Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici și Costi Mocanu. Program de știri comentate

Citește și: Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanțatorul!" E același care a finanțat Pro TV la începuturi

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • @didi Uită-te la comentariile la articolul cu Dana Budeanu. Să vezi acolo ***. "Opinie politică" deh. Aparent mi-au cenzurat ***a :)))
 • remarc doar comentariul lui Şerban

  "Că tot permite președintele cuvântul, *** vouă veșnic nemulțumiților!" am incheiat citatul


  apoi mesajul afisat: "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor"


  lasand *** la o parte, cum naiba moderati voi mesajele?
 • Ieri au avut o stire despre revenirea spectaculoasa in sondaje a lui Trump si intrucat urmaresc scena politica din US m-am mirat sa aud asa ceva, iar la o verificare mi s-a confirmat ca e o minciuna sfruntata. Poate imi explica cineva de ne improsca baietii astia cu minciuni.
 • @Adi Ăștia de la Digi au făcut ce le-au cerut clienții. Nu erau alții pe aici care când au auzit că nu intră la Digi s-au *** în sus de supărare? Că tot permite președintele cuvântul, *** vouă veșnic nemulțumiților! Plătiți o zecime din prețul unui abonament echivalent din vest și mai vreți și ultimele televiziuni în HD, 4k, chiar și 8k dacă s-ar putea. Și ca să știi și tu, preluarea unui canal costă. La prețul pe care îl cere Digi pe abonament, nu prea își permit să experimenteze cu toate programele care apar. Mai întâi studiază terenul după aia adaugă în grilă. Ca și în cazul programelor Discovery. Tu ca operator, între un contract de milioane de euro, și 5% dintre abonații care urmăresc acele canale, ce ai alege?
 • In orasul meu a intrat pe 134,iar minunatii au reușit să dea peste cap TOATA grila scoțând prima poziție si TVR 1 a luat poziția 2,TVR2 3 si tot asa
 • Astia de la Digi arată inca o data ca sunt vai de capul lor! Cum sa bagi în grila ta un concurent direct??? Doar pe bani mulți. Dar ce sărăcie arata Halep, nu cred. Cum nu se numeste Halep?
 • Eu i-as recomanda domnului care " si-a deschis coafor", cum spunea cineva, sa le inscrie pe fetele impletite la niste cursuri de limba romana si, mai ales, de limbi straine. Sau macar un curs rapid de pronuntie a numelor de sefi de stat, premieri, actori, orase etc. Nu de alta, dar batranul ne-a zis ca e plin de jurnalisti. Nu prea pare.
 • "De asemenea, încă din prima zi au rulat și reclame, cu clienți importanți precum Red Bull, Vodafone, Samsung, Eon, Enel sau First Bank."

  Acesti clienti de care tot vorbiti sunt prezenti la 90% din televiziunile din Romania.
  Publicitatea este ieftina la Aleph, normal ca apar, ma mir ca nu apare si Telekom Romania.

Trimite un comentariu