Skip to main content

Prima confruntare Trump vs Biden, în audiențe. A fost sub cea din 2016

 
Prima confruntare Trump vs Biden, în audiențe. A fost sub cea din 2016
Foto: ABC

Donald Trump și Joe Biden, principalii candidați la poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii au avut marți prima dezbatere televizată. Cei doi și-au adus acuzații grave, iar audiența a fost pe măsură. Însă sub cea din 2016.

Câți americani s-au uitat?

Potrivit hollywoodreporter.com, cele 16 televiziuni care au transmis evenimentul au adunat în total 73,13 milioane de telespectatori. A fost a doua cea mai mare audiență din ultimii 24 de ani, după cea din 2016 dintre Trump și Hillary Clinton, care a adunat 84 de milioane de telespectatori.

Publicitate

În America evenimentul a fost difuzat de rețelele ABC, CBC, Fox și NBC, dar și pe canalele CNN, Fox News și NBC. Confruntarea Trump-Biden a adunat 67,4 milioane de telespectatori americani în fața televizioarelor. Audiența a scăzut cu 8 milioane față de cea din 2016, mai spune sursa menționată.

De asemenea, canalele de limbă spaniolă Telemundo și Univision au mai adunat 2,68 milioane de privitori, Fox Business a avut 758,000 de urmăritori, iar PBS, CNNe, Newsmax, Newsy, Vice și WGN America au adunat împreună 2,3 milioane de telespectatori. Astfel, s-a ajuns la suma totală de 73,13 milioane de privitori.

Cele mai vizionate posturi americane în momentul dezbaterii:

  • Fox News - 17,8 milioane de telespectatori
  • ABC - 12,6 milioane de telespectatori
  • NBC - 9,6 milioane de telespectatori
  • CNN - 8 milioane de telespectatori 

Confruntarea Trump-Biden: Acuzații grave

Prima confruntarea dintre Donald Trump și Joe Biden a avut multe momente de tenisiune. Biden, candidatul Partidului Democrat, l-a jignit pe actualul președinte al Americii.

Biden i-a zis lui Trump: ”cel mai rău preşedinte pe care America l-a avut vreodată”, ”un clown”, ”canişul lui Putin”, potrivit news.ro. Și Trump l-a făcut „marionetă a stângii radicale”.

De partea cealaltă, Trump a prezentat afacerile din Ucraina și China ale lui Hunter, fiul lui Biden. ”Fiul tău se duce şi ia miliarde de dolari” i-a spus Trump lui Biden, potrivit sursei citate.

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu