Skip to main content

Cătălin Măruță, 13 ani de show la Pro TV: "Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un site al emisiunii. Tehnologia a schimbat mult jocul"

 
Cătălin Măruță, 13 ani de show la Pro TV: "Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un site al emisiunii. Tehnologia a schimbat mult jocul"

13 ani a împlinit azi Cătălin Măruță la Pro TV. 13 ani de când realizează emisiunea de după amiază.

Publicitate

Un scurt tir de întrebări pentru realizatorul Pro TV, în ziua aniversării.

De notat că, încă din primii ani, Show-ul lui Măruță atrăgea de pe piața de publicitate bugete consistente.

Înainte de întrebări, două analize făcute la momentul respectiv de Paginademedia.ro. Pe toate emisiunile realizate de vedetele de atunci:

2008: Măruţă, vedeta nr. 1 la încasări din publicitate

2009: Ce vedete aduc cei mai mulţi bani? Măruţă rămâne pe primul loc. Divertis, Mircea Badea, Solcanu şi Cabral au fost mai productivi în 2009

Paginademedia.ro: Cea mai mare schimbare pe care o simți din zona publicului acum, față de acum 13 ani?

Cătălin Măruță: Tehnologia a schimbat mult jocul, modul de a interacționa cu publicul și cu invitații. E atât de ușor să faci o transmisiune live, să primești mesaje în timp real de la telespectatori, să faci instatories. Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un website al emisiunii, nici nu îmi imaginam că vom comunica atât de ușor, atît de rapid! 

Paginademedia.ro: Invitații de acum vs invitații de acum 13 ani?

Cătălin Măruță: Unii dintre ei sunt copiii invitaților de acum 13 ani sau vin împreună cu familiile lor. În timpul care s-a scurs de la prima emisiune, viețile noastre și-au urmat cursul și e foarte frumos să observăm asta privind, la propriu, câți copii s-au născut între timp. 

Paginademedia.ro: Cel mai frumos moment din cei 13 ani?

Cătălin Măruță: Când am avut ocazia să le iau interviuri marilor campioni și artiști ai României. Sunt prea mulți ca să îi enumăr pe toți, ceea ce mă face foarte mândru. 

Paginademedia.ro: Cel mai greu moment din cei 13 ani?

Cătălin Măruță: Să accept că e nevoie de o schimbare, că, dorind să fac exact ce vor ei să vadă, m-am îndepărat de la așteptările lor de fapt. 

Paginademedia.ro: Cea mai mare diferență dintre emisiunile de acum 13 ani și cele de acum (emisiunile tale, evident)?

Cătălin Măruță: Eu sunt mult mai relaxat și cred că ne-am format o familie, avem un număr mare de invitați care ne calcă pragul în mod constant. Cum ar veni, emisiunea face parte deja din viețile noastre, ale celor care o realizează, ale celor care ne urmăresc și ale celor care vin în emisiune. 

Paginademedia.ro: Măruță de acum vs Măruță de acum 13 ani?

Cătălin Măruță: Cel de acum din 2020, față de cel din 2007, este mai matur, căsătorit și tată pentru doi copii. Sunt mult mai împlinit.

Citește și: VIDEO. 10 ani în 10 săptămâni. Cătălin Măruță, LIVE, la interviurile Paginademedia

Citește și: VIDEO. Măruță, zece ani la Pro TV. Nu mi-e rușine cu absolut nimic din ce am făcut în zece ani. Schimbare de siglă pentru show

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pagina de media dati si voi pe ProTv HD si vedeti cum se vede. De ieri HD-ul se nasol, acum este SD. Poate obtineti un raspuns de ei.
  • Acum Mieasa si Observator 16 sunt peste Maruță și Teo în audiențe,paginademedia ar fi frumos sa mai dati audiente si din timpul zilei sa vedem cu sta Maruta ,Acces direct,Stirile Pro tv vs Observator
  • @Hocus, nu intra in hiatus. Se doreste de ceva ani sa fie bagat in hiatus Maruta, nimeni din Pro nu e prost, toata lumea stie ca Maruta e expirat, iar statutul acestei emisiuni in trust e de emisiune tolerata. Dar... ideea e ca s-a cam intors roata, la inceput Andra era tinuta in Pro datorita lui Marutza, acum Marutza e tinut in Pro datorita Andrei. Exista un targ tacit: Andra accepta tot ce i se da fara sa comenteze (de unde si aparitiile ei prin tot ce se poate, exasperant de multe la un moment dat...), iar Maruta ramane. Pro si-o doreste pe Andra, iar Andra isi ia jucariile si pleaca daca pateste ceva Maruta. Asta e explicatia, nu ca sefii Pro TV sunt prosti, cum comenteaza aiurea uneori unii oameni de pe aici...
  • Sincer era o televiziune, se numea OTV, de acum zeci de ani avea ceea ce au descoperit unii azi... mesaje de la spectatori pe care le urmarea live chiar prezentatorul... chiar pe toate... avea feedback de la ei prin sondaje... telefoanele intrau in direct unul dupa altul... folosea Skype cu invitati de prin toata lumea (mergea greoi, se vedea mai naspa, dar existau)... primea mail-uri cu attachment-uri pe care le prezenta in direct si deveneau viraluri... acum realizez ce atragea lumea atunci la OTV, ca revolutiona prin aceasta interactiune pe care o gasesc unii abia acum... (nu fac comparatii ca si continut)

Trimite un comentariu