Skip to main content

VIDEO. Măruță, zece ani la Pro TV. Nu mi-e rușine cu absolut nimic din ce am făcut în zece ani. Schimbare de siglă pentru show

 

VIDEO. "Din toți cei zece ani de emisiune, nu mi-e rușine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în acești zece ani", spune Cătălin Măruță, într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

Vreun reproș din cei zece ani? Legat de amenzi?

"Dacă iei o amendă nu înseamnă că nu ești de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aș face altfel, poate le-aș dezbate altfel. Dar nu mi-e rușine cu absolut nimic de acolo".

Emisiunea La Măruță își schimbă sigla și va avea modificări și în decor. Se va întâmpla de luni, 23 octombrie, când Cătălin Măruță împlinește zece ani la Pro TV. Iulia Vântur va fi invitată în ediția de luni.

Noul logo este pus pe un decor cu un aer de epocă (clădirea CEC de pe Calea Victoriei, Muzeul Național de Artă)

La Măruță, spune prezentatorul, "s-a întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul".

Despre perioada tabloidă?

"Nu este una pe care să o punem sub preș, de care să nu ne mai aducem aminte", spune Cătălin Măruță:

Cătălin Măruță, în interviul acordat Paginademedia.ro:

- "noul logo are un aer de loc în care lumea e binevenită să stea la povești, să bea o cafa, o limonadă, să mănânce un cozonac"

- "în structura emisiunii au început să se schimbe lucrurile de un an și ceva, de când s-a schimbat tronsonul emisiunii și a intrat de la 3 la 5"

- "ne-am întors oarecum la prima etapă a mea în Pro TV, când eram 100% divertisment. Asta nu înseamnă că nu vom mai face cazuri sociale. Dar preponderent e divertismentul"

- "au fost oameni cu probleme personale care datorită emisiunii noastra și le-au rezolvat, oameni care nu aveau unde sta și și-au luat casă, am avut multe satisfacții. Au fost copii plecați care și-au văzut pentru prima dată mama în emisiune. Dacă vom mai avea ocazia, cu siguranță vom mai face astfel de lucruri"

- Despre perioada tabloidă: "nu este una pe care să o punem sub preș, de care să nu ne mai aducem aminte. Suntem de zece ani într-o emisiune unde sunt foarte multe subiecte, unde sunt foarte mulți invitați. Concurența e diversificată, nu poți să stai fără să încerci să te adaptezi, fără să încerci să schimbi. Nu ai cum să reziști. Iar televiziunea este despre audiențe." 

- "în emisiune se vor regăsi personaje din toate zonele de interes. Mult mai axate pe zona de divertisment. De exemplu, zilele trecute am avut-o invitată pe Margherita de la Clejani. Ea a fost subiect pentru tabloide de foarte multe ori. Am avut un subiect de tabloid?

- Apetența pentru tabloid azi: "câtă vreme ziarele care au înclinare spre tabloid sunt cele mai citite, conform traficului - cancan, libertatea, ciao, click șamd" - cred că există un public care își dorește să afle lucruri despre persoanele respective"

- "Luni sărbătorim 10 ani în platou și o vom avea în platou pe Iulia Vântur. Vine din India și va avea un moment special pentru emisiune. Tot luni va veni și Voltaj."

- "Încercăm să le arătăm telespectatorilor și lucruri din spatele platoului. De aceea unul dintre oamenii care au devenit vedetă în emisiunea noastră este Plantă, sunetistul nostru, un om care e cu noi de zece ani. Apărea prin cadru câteva secunde, acum are rubrica lui, e SuperPlantastic. E omul obișnuit care se întâlnește cu campioni și le povestește prin ochii omului simplu - Doroftei, cu echipa de baschet a Stelei"

- Din toți cei zece ani de emisiune, nu mi-e rușine cu absolut nimic. Sunt foarte mândru de ce tot am făcut în acești zece ani. Nu e ca și cum aș spune că nu mi-aș fi dorit să fie un anumit moment în emisiune. Nu.

- "dacă iei o amendă nu înseamnă că nu ești de acord cu lucrurile pe care le-ai făcut. Poate le-aș face altfel, poate le-aș dezbate altfel. Dar nu mi-e rușine cu absolut nimic de acolo"

VIDEO. Cătălin Măruță, zece ani la Pro TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • f, nu poti compara cele doua , ti-am mai zis , poti sa lauzi ce vrei dar sa zici ca nu te uiti la ele si altora la fel , dar asa nu ai dreptul sa critici pe nimeni daca te uiti la ele , pt mine ambele nu reprezinta nimic
 • @ mile : întrebarea este de ce lăudai tu insula? De ce nu o numeai mizerie, ci o lăudai?

  Eu dacă am criticat, am spus de ce. Hai ne vedem la articolul cu iumor. Sa vedem cum zici ca e o mizerie.
 • Atunci mile nu mai lauda mizerii. Critica-le pe alea de la Protv și pe ale de la antena. Aștept sa văd ce zici de iumor azi.
 • @ mile : pai și e acolo ca pe antena? :)) sa știi ca și gospodarii fac audienta prin Germania sau Australia. Sau astea nu sunt tari dezvoltate pentru tine? Nu mai zis de talent și altele, toate emisiuni care fiindcă sunt la Protv sunt mizerii pentru tine.
 • Mile, ești dus. Ți am mai zis băiatule. Tu încurci genul cu calitatea. Mireasa nu se compara cu Insula nu se compara cu Gospodari. Nu genul conteaza băiatule, dar e greu pentru un om ca tine care rade la toate comediile, mai ales dacă ți se spune înainte ca e o comedie. Hai mile. Razi. E o comedie. Ti-Am arătat un deget. Razi. :)) Așa. Te-a dresat bine televiziunea ta preferata.
 • "F", nu il mai baga pe "mile" in seama. Ne spune ca nu se uita la emisiunea "Insula iubirii", dar o lauda. Ne spune ca nu se uita la "Gospodar fara pereche", dar o critica. De ce nu critici sau lauzi ambele emisiuni, daca nu te uiti la nici una ? Dar asa esti tu, "mile". Orice emisiune pe "Antena 1" o lauzi, orice emisiune pe "Pro TV" o critici.
 • f, asa e f , mireasa pt fiul meu nu a fost buna , dar acum te uiti la gospodari , eu le zic oamenilor sa nu se uite nici la insula nici la gospodari , dar tu nu ai curaj, oricum nu se pot compara cele doua , dar chiar si asa , esti la acelasi nivel cu cei care se uita la acees direct sau te vreau langa mine , succes
 • @ Doru : nici el nu știe despre ce vorbește. Cate formate comune itv protv nu a criticat pana acum. :)) pentru el, dacă e la antena, e bun.
 • Deci încă o data dovedești ca vorbești ca un știi tu ce :)) pai lauda în continuare insula și critica gospodarii fără sa știi despre ce vorbești, pe considerentul ca o emisiune e la Protv, cealalta la antena. E bine ca ai recunoscut.

Trimite un comentariu