Skip to main content

COMUNICAT. Gaming Video Awards: 80 de creatori de conţinut de gaming locali concurează pentru votul publicului

 
COMUNICAT. Gaming Video Awards: 80 de creatori de conţinut de gaming locali concurează pentru votul publicului

COMUNICAT. Gaming Video Awards: 277 de streamuri video se luptă pentru a ajunge sub ochii juriului. 80 de creatori de conţinut de gaming locali concurează pentru votul publicului până pe 19 octombrie.

Publicitate

Nume importante ale scenei de gaming din România precum Ovvy, Mitzuu, Maximilian Ioan, Jaxi, Antonia Nuckle sau Mădălin s-au înscris la prima ediţie a Gaming Video Awards connected by Vodafone.

Competiţia, ce îi premiază pe creatorii care oferă comunităţilor lor de pe platformele YouTube şi Twitch conţinut de gaming de calitate, a intrat în etapa votului publicului.

Desfăşurarea competiţiei poate fi urmărită pe www.gamingvideoawards.ro.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cele 277 de video-uri înscrise se regăsesc în cele 16 categorii ale Gaming Video Awards:

  • Cel mai bun video de gaming
  • Cel mai bun live stream
  • Newcomer of the year
  • Cea mai bună serie de Let’s Play
  • Cel mai bun video al unei creatoare de conţinut
  • Cel mai bun conţinut de gaming tech
  • Cel mai bun conţinut de MOBA
  • Cel mai bun conţinut de Sports Games
  • Cel mai bun conţinut de Battle Royale
  • Cel mai bun conţinut de Tactical Shooters
  • Cel mai bun conţinut axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Fortnite, Minecraft, CS:GO şi Call of Duty
  • Cel mai bun conţinut kids friendly.

“Era nevoie să existe un astfel de eveniment în România. Asta pentru că vrem ca împreună să setăm şi să recunoaştem standarde într-un moment în care conţinutul video online tinde să fie mult mai consumat de către publicul tânăr prin comparaţie cu cel oferit de canalele media tradiţionale.

Este prima ediţie a unui eveniment pe care îl vom organiza anual şi pe care îl vom îmbunătăţi şi îmbogăţi de la o ediţie la alta. Am ales un juriu puternic care să ne ajute în definirea criteriilor.

Criterii care vor sta şi la baza primei ediţii a Romanian Video Awards pe care ne propunem să o organizăm în 2021 şi care să includă cele mai populare arii de conţinut video – de la travel şi food la auto sau tech”, spune Tudor Dăescu, General Manager al Dăescu Borţun Olteanu, organizatorul Gaming Video Awards.

Gaming Video Awards doreşte să ofere recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi video-uri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Aceşti creatori pot deveni repere pentru generaţii de tineri, creând în platformele lor spaţii sigure de entertainment şi dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Role Model of the year este categoria al cărei câştigător va fi desemnat de către juriul competiţiei. Creatorul de conţinut al anului va fi anunţat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a adunat cele mai multe premii ale competiţiei.

În zilele ce urmează, gamerii pot vota atât creatori de gaming cu comunităţi mari precum ZaSami, Gannicus, AlexaTV, Tedereu, Theo, Bobospider sau Werty dar îi pot încuraja cu un vot şi pe creatorii aflaţi la început de drum, precum Ana-Maria Simion , laylow48 sau EnigmAndrei.

Etapa votului publicului se încheie pe 19 octombrie, urmând ca nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing să jurizeze cele mai bune 5 propuneri ale publicului pentru fiecare categorie. Gala de premiere va avea loc online pe 6 noiembrie.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susţinut de Philips OneBlade, George, primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware şi Nexus Gaming.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus