Skip to main content

Pastramă pe masa CNA. Ce sancțiune a primit emisiunea de la Antena Stars?

 
Pastramă pe masa CNA. Ce sancțiune a primit emisiunea de la Antena Stars?

CNA. Noua emisiune din grila de toamnă a Antenei Stars „Brigitte & Pastramă” a fost analizată de Consiliu astăzi, după ce au venit sesizări privind comportamentul lui Brigitte față de fiica sa, care este minoră.

Concret, s-a reclamat la CNA episodul din 10 septembrie, atunci când Brighitte Pastramă a avut o atitudine neadecvată față de fiica sa. Brigitte a certat-o pentru că minora ar fi aruncat pe geam chiștoacele țigărilor pe care le fuma.

Minora a fost deranjată de camerele de filmat care au surprins cearta pentru reality-show și chiar i-a reproșat mamei sale acest lucru.

Publicitate

„E evident că acel copil este folosit în emisiune”, a spus Dorina Rusu, membru CNA, în legătură cu această situație.

Scena a fost vizionată în cadrul ședinței, iar concluzia generală a fost: emisiunea trebuie să primească somație publică. Important: au fost două propuneri pentru somație, dar doar una a trecut.

Dorina a propus somație pentru scena în care Brigitte o apostrofează pe fiica ei, iar Monica Gubernat pentru faptul că în timpul emisiunii nu se specifică că este reality show și că nu se menționează scenele de ficțiune.

Avertismentul pentru public este specificat la început, dar acum va trebui să apară pe tot timpul producției.

După trei tururi s-a votat propunerea Monicăi, șefa CNA. Au votat pentru Cristina Pocora, Ramona Sorescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu. Propunerea Dorinei nu a trecut în turul trei. Prin urmare, Antena Stars va trebui să afișeze pe tot timpul producției mesajul legat de reality-show și scenele de ficțiune.

Ce spune Legislația:

Art. 14 - (1) Orice emisiune de tip reality show, al cărei scenariu se bazează pe fapte sau situaţii reale din viaţa unor persoane, conţinând însă şi elemente de ficţiune, se semnalează pe toată perioada desfăşurării emisiunii, cu textul « Acest program este o ficţiune », afişat lizibil, cu o dimensiune de minimum 30 de puncte în format SD, definiţie standard, respectiv 60 în format HD, înaltă definiţie”

CITEȘTE ȘI: VIDEO. 3 show-uri la Antena Stars: Reality cu Brigitte și Pastramă, Viața manelistului Jador și Ceva cu mămici

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu am nevoie , doar ca iti plac astea dar vrei calitate

    Si daca nu ai nevoie de ce aberezi pe toate stirile postacule cap de guma?
  • Ferma nu e tot asa , aia se dezbracă

    Postacule , la fel ca la Insula Iubirii la Antenuta ta , dar acolo ti-a placut sa ii vezi cum se dezbracă , la Pro nu!
  • Este jenant cum pot isi pot spala in public rufele unii pentru cativa banuti. Si isi expun copii, cu toate defectele lor...baiatul adolescent Roby cu devieri comportamentale, se certa cu ma-sa ca i-a mancat averea lu ta-su, de fata cu nasii cuplului Pastrama si cu Florin. Fata, Sara, de 13 ani are si ea probleme, si intr-un episod difuzat la finele lunii septembrie s-a imbranci si a fost la un pas sa se ia la btaie cu Brigitte. De ce nu a fost analizat si acel episod ?

Trimite un comentariu