Skip to main content

VIDEO. 3 show-uri la Antena Stars: Reality cu Brigitte şi Pastramă, Viaţa manelistului Jador şi Ceva cu mămici

 
VIDEO. 3 show-uri la Antena Stars: Reality cu Brigitte şi Pastramă,  Viaţa manelistului Jador şi Ceva cu mămici

Trei reality-showuri la Antena Stars. Brigitte Păstramă, cea care anunţa că e în echipa candidatului PNL Dan Cristian Popescu, va avea emisiune la Antena Stars. Nu va fi singură, ci împreună cu soţul - Florin Pastramă.

Publicitate

Nu sunt singurele noutăţi anunţate de Antena Stars: Jador, un solist de manele, fost concurent Puterea Dragostei la Kanal D, va avea şi el emisiune. De asemenea, Sânziana Buruiană, Roxana Vancea şi Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) vor apărea într-un show cu copiii.

Să le luăm pe rând:

Show-ul cu Brigitte şi Pastramă (cuplu format în emisiunea Ferma de la Pro TV) va începe luni, 31 august. Se va difuza de luni până joi, de la ora 18:45. Până în urmă cu câteva zile, Brigitte aspira la un post de consilier în Primăria Sectorului 2.

Ziarul Adevărul scria, în urmă cu două săptămâni, că Brigitte Pastramă se află pe lista de consilieri a lui Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, citând surse.

De asemenea, în luna mai chiar ea posta în social media un mesaj care sugera că ar fi intrat politică, dar şi o poză cu politicianul (FOTO via dc360.ro)

Ulterior, acum câteva zile Brigitte Patramă a scris pe contul de Facebook un mesaj în care neagă orice legătură cu politica:

„Nu m-am inscris in nici un partid politic, nici nu am de gand sa aspir in vreo functie de consilier”, susţine ea.

Legislaţia audiovizuală interzice canditaţilor şi celor care ocupă funcţii publice să prezinte sau să modereze „emisiuni de ştiri şi dezbateri”.

Emisiunea care va începe la Antena Stars va urmări viaţa cuplului Pastramă.

Jador Adevărat este titlul emisiunii cu Jador, care îşi va arăta viaţa pe TV. Începe tot luni, 31 august, de la ora 22:00. Va avea două zile pe săptămână, luni şi marţi.

Cântăreţul a devenit celebru după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D. El a avut apariţii şi la Acces Direct, lângă Vulpiţa.

Un alt show anunţat de Antena Stars va avea nume cu ceva mai multă vechime pe sticlă: Sânziana Buruiană, Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) şi Roxana Vancea.

Emisiunea se numeşte „Mămici de pitici cu lipici”, iar cele trei vor apărea alături de copii.

Debutează pe 4 septembrie şi va fi difuzată în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la 18:45.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Protectorel Protectorel
    lasa ca ti-a placut tie cand era a tine

    si acum o sa iti placa si tie ca au ajuns in ograda ta , ha ha ha

    Hai postacule antenist mile , lauda antenuta ca i-a adus pe brighita si pe pastramica
    Sigur te vei uita la emisiunea lor , ca la ferma nu ti-au placut
    Si sa nu uit de Jadoratul asta
    Asa post tv , asa public , gen milica antenistul
  • mile mile
    lasa ca ti-a placut tie cand era a tine
  • Protectarul Protectarul
    Hai postacule antenist mile , lauda antenuta ca i-a adus pe brighita si pe pastramica
    Sigur te vei uita la emisiunea lor , ca la ferma nu ti-au placut
    Si sa nu uit de Jadoratul asta
    Asa post tv , asa public , gen milica antenistul
  • mile mile
    continua de la tine , tu i-ai facut vedete
  • Mariomaronesccu Mariomaronesccu
    Te supara adevarul, nu, cocalar prost ce esti! Recunoaste ca esti fan Bendeac prostule. Uite aici fanul NaiUmorului de 2 parale.
  • Mariomaronescul Mariomaronescul
    ***
  • Mario Mario
    Hai ca te-am bagat destul in seama, cocalar prost ce esti! ***, daca este cel mai vizionat, nu inseamna ca e de calitate! E un serial pentru prosti ca tine!
  • Mariomaronescul Mariomaronescul
    Auzi la prostul de Mario sa interzica Las Fierbinti. Pai ala e cel mai vizionat serial de la noi. Sau pe mataluta te deranjeaza crudul adevar din Romanica noastra "frumoasa" ?
    Tu probabil esti fan Bendeac, fan In puii mei, fan iUmor (asta sa interzica, nu Fierbintii).
  • Marimaronescu Marimaronescu
    ***
  • Marimaronescu Marimaronescu
    *** nu exista pe lumea asta, prostule Mario.
  • Mario Mario
    maronescu, ti-ai ales bine numele la cat maro mananci! Pentru cel care modereaza comentariile, vezi ca "ti-a scapat" o jignire a limbricului la adresa mea! Pot sa o fac si eu proasta pe ma - sa si daca la ei in comentariu ai lasat jignirea, am pretentia sa o faci si la mine!
  • Maronescu Maronescu
    Nu conteaza prostule Mario ca *** si nevasta lui sunt dati pe canalul secundar al trustului Intact. Noi vorbim aici ca postacii antenisti comentau de Pro ca are in emisiuni pe marele afacerist (cica) *** si botoxata de Brighita. Acum ca au aparut la Antenuta, ei nu mai zic nimic...
    Gen mile antenistul. E ascuns.
  • Mario Mario
    Cata ipocrizie pe laudatorii protv! Alde Brigitte si pastrama au fost dati si lansati pe principalul canal, ca sa nu zic singurul canal din trustul pro care nu ruleaza in gol, pe cand aceiasi indivizi sunt dati pe canalul secundar al trustului Intact, deci nu e chiar acelasi lucru! Daca ar fi dupa mine as interzice emisiuni si filme precum puterea dragostei, acces direct (formatul actual) si las fierbinti, de exemplu! Sper ca la un moment dat Acces direct sa aiba parte de o transformare majora in bine, asa cum a avut emisiunea lui Capatos, care acum e ok!
  • Grozeanul Grozeanul
    Asa post TV, asa emisiuni, asa public...
  • jk jk
    OFFTOPIC|Prima va da meciul FCSB-ului din Europa League,joi de la ora 21:30
    Anuntul,afișat pe post,sub siglă

Trimite un comentariu

sus