Skip to main content

Membru nou la CNA în locul lui Alexandru Kocsis. A fost consilier parlamentar la PNL

 
Foto: Radio România Actuaţităţi
Foto: Radio România Actuaţităţi

CNA. Nou membru CNA în locul lui Alexandru Kocsis-Cristea, cel care şi-a prezentat demisia la finalul săptămânii trecute pentru a candidala Parlamentare. Este vorba despre Oana Simona Dincă, supleantul lui Kocsis.

Publicitate

Cine este Oana Dincă?

Ea a fost numită drept supleant în 2018 de către PNL. A fost consilier parlamentar la Partidul Naţional Libera şi director general la firma de consultanţă Public Research.

Doamna Dincă a fost prezentată în şedinţa Consiliului de astăzi, 14 octombrie. Monica Gubernat, preşedintele CNA, a luat cuvântul: „Stimaţi colegi, de astăzi suntem într-o nouă componenţă. Astăzi o avem pe doamna Oana Dincă.”

Oana Dincă, în şedinţa CNA:

„Mulţumesc pentru urările pe care mi le-aţi trimis în această dimineaţă. Am preluat de la Alexandru un mandat echilibrat, care mă obligă sa îl continui în acest sens. Ma alătur echipei actuale, iar experienţa mea cred că poate ajuta la buna funcţionare a CNA.

Mă voi implica şi în reconstructia acestei institutii şi în a da reincrederea oamenilor în această instituţie. Îmi doresc corenţă, consecvenţă în menţinerea echilibrului acestei instituţii.”

Alexandru Kocsis-Cristea, de la CNA în politică

Kocsis-Cristea, psiholog de profesie, a renunţat la CNA pentru a intra în Parlament. Se află pe locul al treilea pe lista deputaţilor din partea PNL Iaşi. Kocsis-Cristea a fost propus de conducerea naţională a Partidului.

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Kocsis a spus, pe scurt: „M-am retras din CNA cu demisie înregistrată pe data de 9 octombrie (vineri)”.

CITEŞTE ŞI: Un membru CNA şi-a dat demisia pentru a participa la alegerile Parlamentare

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Păi ce a zis presedintele independenti
  • Hocus Hocus
    Prea mult nu va sta ea pe acolo. O mănâncă trepădușii PSD-iști d'alde Herjeu.

Trimite un comentariu

sus