Skip to main content

Cristina ICH, Andra Gogan, Tequila şi fraţii Munteanu, printre cei nominalizaţi în competiţia unde Adelina Pestriţu a fost premiată anul trecut

 
Cristina ICH, Andra Gogan, Tequila şi fraţii Munteanu, printre cei nominalizaţi în competiţia unde Adelina Pestriţu a fost premiată anul trecut

Cristina ICH, Andra Gogan, Tequila (Bianca Adam) şi fraţii Munteanu (Vlad şi Cristi) se numără printre cele opt nume din online nominalizate la ediţia din acest an E! People's Choice Awards. Influencerii nominalizaţi au fost anunţaţi în cadrul unei conferinţe online, unde gazdă a fost Adelina Pestriţu - cea care a câştigat, anul trecut, premiul la categoria Cel mai bun influencer din România.

Publicitate

Emil Rengle, Mimi şi Alina Ceuşan completează lista celor opt nume nominalizate în competiţie.

E! People's Choice Awards premiază influenceri, artişti, actori şi celebrităţi în cadrul a 40 de categorii. La fel ca şi anul trecut, şi anul acesta o categorie a fost dedicată României. Mai exact, influencerii de la noi au fost nominalizaţi pentru premiul Romanian Social Media Star of 2020.

Câştigătorul se va desemna în urma votului publicului. Votarea începe azi şi se încheie pe 23 octombrie. Are loc pe www.pca.eonline.com/ro sau Twitter. Fanii pot vota de pâna la 25 de ori pe zi/categorie/modalitate de vot.

Pentru Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conţin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) şi hashtag cu numele nominalizatului.

Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la premiile E! People’s Choice Awards! #PCAs

Hashtagurile nominalizaţilor sunt: #AlinaCeusan, #AndraGogan, #bieadam, #CristiMunteanu, #CristinaIch, #EmilRengle, #MIMI, #VladMunteanu.

Gala E! People's Choice Awards este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. şi continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.

FOTO

  • Alina Ceusan
  • Andra Gogan
  • Bianca Adam - Tequila
  • Cristi Munteanu
  • Cristi Munteanu şi Vlad Munteanu
  • Cristina ICH
  • Emil Rengle
  • Mimi

Ce au spus influencerii despre nominalizări

Alina Ceuşan: „M-am bucurat foarte tare când am aflat de această nominalizare la E! People's Choice Awards, sunt un mare fan E! Entertainment de mult timp şi este o onoare să fiu nominalizată la categoria Romanian Social Star of 2020. Cred că este o mare oportunitate pentru mine în ceea ce priveşte colaborările şi recunoaşterea internaţională şi sunt mereu fericită când pot să reprezint valorile României peste ocean.”

Andra Gogan: „Sunt onorată să fiu nominaliză la E! People's Choice Awards! Visez de mult timp la acest lucru! De la 3 ani am început să fac ceea ce îmi place, iar in ziua de azi sunt fericită să fiu cea mai urmărită persoană din România şi mă bucur să le transmit tuturor vestea că am fost nominalizată! Îi invit pe toţi să mă voteze în număr cât mai mare şi felicitări tuturor celor nominalizaţi!”

Bianca Adam: „Este o onoare să fiu nominalizată pentru un asemenea titlu. Sunt foarte mândră de această realizare şi mi se confirmă, încă odată, că munca multă îmbinată cu pasiune şi dedicare nu au cum să meargă decât într-o singură direcţie, succesul. Totodată, cred că spiritul meu competitiv greu de ascuns a jucat un rol important în atingerea acestei performanţe.”

Cristi Munteanu: „Am rămas plăcut surprins când am aflat că sunt nominalizat pentru cel mai bun influencer din 2020. Totul se datorează faptului ca am fost mereu un băiat muncitor, plin de energie şi prietenos. Mulţumesc încă o dată!”

Cristina ICH: „A fi nominalizată la E!PCA’s reprezintă pentru mine o mare onoare, dar şi o adevărată provocare, la care, sincer, nu m-am aşteptat. Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional, este oportunitatea care demonstrează că prezenţa mea în online chiar dă rezultate frumoase. Sunt recunoscătoare comunitaţii mele pentru încrederea şi loialitatea de care dau dovadă deja de ani de zile, iar eu, la randul meu, promit să vă surprind de fiecare dată cu noi realizari! The best is yet to come!”

Emil Rengle: „Mă onorează şi mă bucură deopotrivă nominalizarea la E! People’s Choice Awards, un concurs atât de prestigios în întreaga lume, pe care l-am urmărit cu interes în ultimii ani. Este un pas important pentru mine şi pentru comunitatea mea şi sper ca următorul să fie pe covorul roşu, în Statele Unite. Sunt fericit şi recunoscător tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine, datorită lor se întâmplă toate lucrurile bune din jurul meu. Împreună am ajuns aici şi împreună putem aduce trofeul în comunitatea noastră nebun de frumosă.”

MIMI: „Este o onoare să mă asociez cu un brand consacrat, ca E! Entertainment, alături de cele mai mari nume din industrie şi să fiu nominalizată la E! People's Choice Awards, unde de-a lungul anilor, au fost nominalizate cele mai puternice personalităţi din întreaga lume şi toţi oamenii pe care eu i-am admirat vreodată. M-a luat pe neaşteptate această nominalizare. A fost una dintre cele mai frumoase surprize pe care le-am avut anul acesta.

În vara aceasta, s-au implinit 4 ani de când am început să creez content în mediul online. Misiunea mea pe toate platformele de social media unde activez, este să am grijă de oameni, sa le aduc zâmbetul pe buze şi, în cele mai bune momente, chiar sa îi fac să râdă. Vă mulţumesc încă o dată pentru această nominalizare. Cel mai iubit să câştige!”

Vlad Munteanu: „Este o onoare pentru mine să fiu nominalizat pentru cel mai bun influencer din România din anul 2020. Mereu am depus mult efort şi pasiune în ceea ce fac şi este plăcut să fiu răsplătit cu astfel de oportunităţi. Anul 2021 va fi pe puţin de două ori mai bun decât 2020 şi mark my words: Vlad Munteanu nu se opreşte aici, e doar începutul!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raul Bambu Raul Bambu
    @dalien

    Selly a fost nominalizat anul trecut.
  • dalien dalien
    Un singur nume a fost peste tot anul asta, a rupt tot in materie de reach, a depasit granitele social media, s-a folosit de influenta sa (si) in scopuri benefice. Selly. Si nu a fost nominalizat. Super credibile premiile astea, haha.

Trimite un comentariu

sus