Skip to main content

OFICIAL. Marţi 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Şefii mari, înlocuiţi

 
OFICIAL. Marţi 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Şefii mari, înlocuiţi

OFICIAL. De azi, Pro TV are un nou proprietar. Grupul ceh PPF anunţă achiziţia grupului CME, care deţine şi Pro TV, dar care are afaceri media şi în alte ţări din regiune.

Publicitate

Este ziua în care cei doi CEO ai companiei au fost înlocuiţi: e vorba de Christoph Mainusch şi de Michael Del Nin.

Au fost numiţi doi directori noi peste toate operaţiunile, inclusiv cele din România.

Deţinut de miliardarul ceh Petr Kellner, PPF Group N.V va opera Pro TV şi afaceri media din Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi Cehia.

„Din acest moment, Didier Stoessel va prelua funcţia de director executiv peste operaţiunile CME din Cehia, România, Slovacia şi Slovenia.

Lubos Jetmar a fost numit director peste operaţiunile CME Bulgaria, resposabil cu strategia şi planul de dezvoltare”, anunţă oficialii grupului de investiţii.

Achiziţia oficială vine la o săptămână după ce Comisia Europeană a aprobat tranzacţia prin care Central Media Entreprises, compania-mamă a Pro TV, trece la PPF.

„PPF deţine acum în totalitate operaţiunile CME din România, Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi Cehia”, menţionează sursa citată.

Petr Kellner, acţionarul majoritar, a spus:

„Suntem conduşi de un sentiment de responsabilitate, având în vedere realizările CME pe aceste reţele TV. Vrem să ne bazăm pe acele succese şi pe poziţia pe care aceste reţele o ocupă pe pieţele lor ca radiodifuzori independenţi. Noi aşteptăm cu nerăbdare să găsim noi oportunităţi de afaceri între operaţiunile media şi serviciile de telecomunicaţii.

Suntem încântaţi să avem un astfel de public puternic şi loial, iar intenţia este să consolidăm relaţia cu publicul nostru", a spus acesta.

Comunicatul oficial al CME cu noua conducere, aici


Citeşte şi: Anunţ OFICIAL. Compania-mamă a Pro TV va avea un nou proprietar. Tranzacţia, evaluată la 2,1 miliarde de dolari


Despre PPF Group

Grupul PPF investeşte în mai multe segmente de piaţă, inclusiv servicii financiare, telecomunicaţii, biotehnologie, imobiliare şi inginerie mecanică. Creşterea PPF Group se bazează pe dezvoltarea industriilor tradiţionale şi noi, a construirii infrastructurii moderne şi a economiei digitale.

Abordarea PPF Group se întinde din Europa până în America de Nord şi în toată Asia. Grupul PPF deţine companii active, care îşi ridică valoarea la 49 de miliarde de euro (la 31 decembrie 2019) şi are 135.000 de angajaţi la nivel global.

Citeşte şi: De săptămâna viitoare noul patron al Pro TV îşi intră în drepturi. Comisia Europeană a aprobat vânzarea companiei-mamă a Pro TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Marian ,din pacate nu cred ca va mai fi la Pro proiectul lui Mihai Petre.
  • Marian Marian
    Sabina ,sa speram ca asa va fi, pana la urma ai aflat unde va fi proiectul lui Mihai Petre ,vad ca nu ai primit raspuns ? ar fi bine sa fie la pro .
  • Sabina Sabina
    Cred ca aceste schimbari vor avea loc in luna ianuarie cand se vor aseza toate lucrurile asa cum trebuie .Sper sa iasa ceva bun.Bravo ,Pro TV
  • Andreas Andreas
    Din decembrie, cromatica predominantă a postului va fi eco green, în locul albastrului.
  • Milemilc Milemilc
    Jdk, e gluma de postaci esti asa de

    Cum e si Mile o gluma de postac antenist cu capul sec. In loc sa raspunda la intrebari, abereaza. Vai de Mile...
  • Prteica Prteica
    Prima masura pe care o va lua keller; va inlocui postacii cu unii mai buni.

    Supara adevarul de nu raspunzi la comentarii? Hi hi hi , saptamana trecuta Pro lider 5 zile din 7 , ha ha ha
  • Mirescu Mirescu
    Aoleo, a venit black friday pentru management. Adica s-a terminat cu salariile babane, cu masinile de serviciu de fitza...cu joburile caldute. Winter is coming!
  • Mile Mile
    Jdk, e gluma de postaci esti asa de
  • Valentin Valentin
    @ddd Să ști că Antena 1 a luat pe mulți oameni din PRO din aproape toate compartimentele și se vede ceva dar orice televiziune are slăbiciunile ei !
  • Publicitarul Publicitarul
    Kellner mai are afaceri in Bucuresti: Metropolis Center si Crystal Tower (cu heliport), ambele pe bd Iancu de Hunedoara. Pe ambele le-a cumparat cu cate 50 milioane euro de la Michael Stanciu, un bogatas american de origine romana care nu apare in media.
  • ddd ddd
    am și eu o întrebare pentru cel mai mare fan al Antenei 1 din comentarii De ce Antena Group nu are director general După plecarea lui George ureche și ieșirea din detenție a Domnului Alexandrescu Cine conduce de fapt? văd că tot critici Pro dar de părțile nasoale din antenă De ce nu vorbești??
  • mile mile
    Prima masura pe care o va lua keller; va inlocui postacii cu unii mai buni.
  • ddd ddd
    spui Christoph Mainusch spui cesnavicius, tandemul ăsta a funcționat până în 2018 aproape perfect audiență profitabilitate și chiar și Unele produse bune aduse în România tare sunt curios care va fi tandemul în România perechea lui Didier Stoessel

    deși nu cred că schimbarea în România se va produce foarte repede va urma o perioadă de analiză de Recrutare pentru noul management plus covid probabil undeva în februarie să vedem ceva mișcări
  • JFK JFK
    Mile
    E greu sa scrii in romana,nu!?
  • Akeboro Akeboro
    A a aprut postacul mile. Pai normal , saptamana trecuta cand Pro a sters cu Antenuta lui cand am avut meci , a fost ascuns in barlog.
    La fel ca si vineri cu Factoratii , sambata cu pensionarii Te cunosc de nicaieri si vineri cu meciul peste umor de 2 lei...

Trimite un comentariu

sus