Skip to main content

PLECARE. Petru Stratulat părăsește Europa FM, după un an și jumătate

 
PLECARE. Petru Stratulat părăsește Europa FM, după un an și jumătate

PLECARE. Petru Stratulat părăsește Europa FM. Omul de radio, care s-a făcut remarcat și la America`s Got Talent, se desparte de stația radio după un an și jumătate. 

Publicitate

Și-a anunțat plecare pe Facebook, iar ulteori, contactat de Paginademedia.ro, acesta a declarat:

„A fost o perioada extraordinara pentru mine. Am avut multe de invatat, Europa FM fiind un radio national cu un mod de lucru diferit de ceea ce cunosteam eu, pana atunci. Mi-au placut foarte mult rigurozitatea, echipa, calitatea programelor si nu numai.

Simt ca am crescut la Europa FM, ca m-am maturizat ca om de radio. Imi voi aminti de scurta perioada petrecuta acolo intotdeauna cu zambetul pe buze. Drumul meu continua in radio, pentru ca asta fac de aproape 20 de ani. Am inceput discutii cu mai multe radiouri si sper sa gasesc unul care sa vada in mine o piesa importanta in playlistul sau”, a spus Stratulat.

La Europa FM, el s-a ocupat emisiunea „Weekend cu prietenii” și de 80/oră. 

Petru Stratulat, fost realizator Guerrilla, s-a alăturat Europa FM în luna martie 2019, pe tronsonul de weekend (14:00-18:00). 

În acestă vară, trupa din care face parte - Lightwave Theatre Company -  a evoluat pe scena show-ului America's Got Talent, cu un inedit spectacol cu păpuși. A vorbit despre experiența de acolo într-un interviu acordat Paginademedia.ro. 

Petru Stratulat are mulți ani de radio în spate. S-a despărțit de Radio Guerrilla după 14 ani, în primăvara lui 2019. 

Era în echipa postului încă de la lansare, la finalul lui 2004, unde a realizat mai multe emisiuni. A făcut o scurtă „oprire” la Gold FM (alături de parte din echipa Guerrilla), când postul a rămas fără frecvențe.

Printre emisiunile lui Petru Stratulat se numără: Antidedication ( Ian 2005-iun 2005), b24fun de weekend (Iun 2005-2007), GuerriNight (11 apr 2012 - 28 feb 2019), Siesta weekend (2007 - 2013), Sound of Science pe Gold Fm (Oct 2014 - Nov 2015), Sound of Science pe Guerrilla (Apr 2016 - iul 2016), Siesta Weekend (Iul 2016 - sept 2017), Traffic Jam Session (Sept 2017 - feb 2019).

Citește și: Plecări de la Radio Guerrilla. Petru Stratulat și Alexandru Anghel au părăsit postul

Citește și: Petru Stratulat, fost Guerrilla, din această săptămână la Europa FM cu o nouă emisiune

Citește și: Petru Stratulat preia emisiunea 80/oră, la Europa FM

Citește și: România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, și echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu