Skip to main content

Cristina ICH, cel mai bun influencer în 2020. Mai tare decât Alina Ceuşan şi Tequila, în competiţia unde Adelina Pestriţu a fost premiată anul trecut

 
Cristina ICH, cel mai bun influencer în 2020. Mai tare decât Alina Ceuşan şi Tequila, în competiţia unde Adelina Pestriţu a fost premiată anul trecut

Cel mai bun influencer din România. S-a încheiat votul, iar Cristina ICH (fost model internaţional) a fost desemnată cel mai bun influencer din ţara noastră.

Publicitate

A obţinut cele mai multe voturi şi va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Cristina a adunat cele mai multe voturi din partea fanilor, reuşind să le devanseze pe Alina Ceuşan (locul doi) şi Bianca Adam - Tequila (locul trei).

Ceilalţi nominalizaţi la categoria Romanian Social Media Star of 2020 au fost Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

A fost pentru a doua oară când se oferă acest premiu la E! People’s Choice Awards. Anul trecut a câştigat Adelina Pestriţu.

Gala E! People's Choice Awards pentru decernarea premiilor este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie. Se începe cu un live de pe covorul roşu de la ora 02:00 şi se continuă cu ceremonia propriu-zisă la 04:00. Va fi transmisă de televiziunea E!.

Gala poate fi urmărită şi în reluare luni, 16 noiembrie, de la 18:00.

Ce au declarat Cristina ICH, Alina Ceuşan şi Bianca Adam

Cristina ICH:

„Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată. Deşi, prin conţinutul meu din online,îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciatăşi iubită.

Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People's Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”

Alina Ceuşan:

„Sunt onorată că am fost nominalizată la E! People's Choice Awards, mă bucură foarte mult că există această categorie în 2020 şi că E! recunoaşte acest domeniu. Vreau să le mulţumesc celor care m-au votat zi de zi, timp de aproape o lună, şi oamenilor care au fost alături de mine încă de la început. Cred că am demonstrat, încă odată, în calitate de runneri-up că suntem o comunitate puternică. Votul publicului a decis. Sincere felicitări Cristinei, câştigătoarea de anul acesta, dar şi tuturor nominalizaţilor de anul acesta!”

Bianca Adam:

“Experienţa E! People's Choice Awards a fost una unică şi mă bucur că am participat. Sper să am ocazia să particip şi anul viitor! Le mulţumesc fanilor mei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat. Sunteţi cei mai tari, tocilarilor!”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus