Skip to main content

(P) TV Paprika a lansat un nou show culinar, "Culoare în farfurie” cu chef Radu Dumitrescu

 
(P) TV Paprika a lansat un nou show culinar,  "Culoare în farfurie” cu chef Radu Dumitrescu

TV Paprika are o nouă producţie locală, una ce va aduce culoare în farfuriile pasionaţilor de gastronomie. De luni până vineri, de la ora 21:00, chef Radu Dumitrescu prepară reţete delicioase din ingrediente de sezon.

Publicitate

Pe parcursul celor 16 episoade, Radu Dumitrescu demonstrează - alături de invitaţii săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricărui telespectator, precum ţelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea.

Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care foloseşte toamna hribii, iar iarna carnea, ţelina şi conopida ca ingrediente principale.

Cu acestea, telespectatorii vor învăţa să facă - printre altele - Risotto cu limbă de viţel şi cremă de ţelină, Conopida en papillotte cu pastrav afumat şi hrean sau Cocoşel de munte cu piure de ţelină, vanilie şi migdale.

În noul show culinar de la TV Paprika, Radu Dumitrescu va avea, în fiecare episod, câte un invitat cu care va prepara o reţetă delicioasă. Printre oaspeţii din ”Culoare în farfurie” se numără: Cori Grămescu, Adina Buzatu şi Constantin Cotimanis, dar şi chefi sau antreprenori din industria HoReCa.

GALERIE FOTO.

Reţetele delicioase şi atmosfera relaxată sunt atuurile noului show de la TV Paprika, iar Radu Dumitrescu este bucătarul care împărtăşeşte telespectatorilor din trucurile şi experienţa sa, dar vine şi cu distracţia în emisiune.

Astfel, TV Paprika nu s-a oprit nici în vremea pandemiei din a filma producţii româneşti, aşa cum ne-a obişnuit, în fiecare an. Însă emisiunea ”Culoare în farfurie” este ca o întâlnire între prieteni, este distractivă şi familiară, presărată cu glume şi secrete gastronomice.

Nu rataţi de luni până vineri, seara de la orele 21:00 la TV Paprika, reţetele lui Radu Dumitrescu ce vă vor inspira în bucătărie şi vor da ”Culoare în farfurie”!

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus