Skip to main content

Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

 
Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

Vin sărbătorile, iar asta știm sigur atunci când Kevin este Singur acasă. Și anul acesta se va difuza celebra serie pe Pro TV.

Primul film din seria „Singura Acasă (Home Alone)” se va transmite sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00.

Publicitate

Tot pe 5 decembrie postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 un film artistic: „Jaf cu stil”, în regia lui Zack Braff.

Este pentru a 16 oară de când există măsurătorile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu Macaulay Culkin în rol principal. Anul trecut Pro TV a anunțat că va difuza Singura Acasă pe 7 decembrie, iar în următoarele săptămâni a programat următoarele două părți, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Deși esteun film vechi, care are 30 de ani, Singur acasă este magnet de audiență pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria Singur acasă a depășit 2,2 milioane de telespectatori, în fiecare minut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

 

CITEȘTE ȘI: Vin sărbătorile. Când va difuza Pro TV seria Singur acasă

CITEȘTE ȘI: AUDIENȚE. Iar și iar și iar! Ce rating, Kevin! Singur Acasă audiențe de milioane pe Pro TV. Cifrele Home Alone 2019

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • rzv , sunteti jalnici

    Si tu esti jalnic cu antenuta ta. Cand Antenuta da filmele cu Iisus de Pasti, iti place sa te uiti. La Home Alone nu ?
  • Doru, nu vrei audiențe de aseara

    Dar tu nu vrei audientele de saptamana trecuta de duminica ? De aseara cu fierbinti si ferma peste factoresti si sacrifiti nu le vrei ?
  • Daca filmul inca face audiente foarte mari de ce nu l-ar difuza? Degeaba spuneti ca nu au ce difuza sau alte chestii, atata timp cat oamenii se uita de ce sa nu il dai din nou si sa investesti in ceva ce te costa mai mult si nu esti sigur de audienta.
  • Nu e problema postacilor antenisti cap seci. Ramaneti la Acces Direct, ca iubiti emisiunea respectiva. Exact pe gustul antenistilor !
  • Păi este normal dacă altceva nu au ce să difuzeze ! Din nou filme vechi din ani 80-90 și câteva care au mai fost difuzate ! Eu mai bine prefer să mă uit la Filme Românești/Episoade din seriale de Crăciun cum ar fi : Ho Ho Ho 1 și Ho Ho Ho 2, episod special din serialul Ai noștri, Un astfel de Crăciun 2014, episod special din serialul Pariu cu Viața, 5GANG: Un altfel de Crăciun !!
  • La altceva nu aveti sa va uitati,musai 100 de ani de aici,incolo,sa lasati mostenire urmasilor vostri,in testament,(asta daca stiti sa scrieti},sa urmareasca,de Craciun,pe PROST TV,...HOME ALON{GITO}E,DIE HARD..Bine,nu te poti.....pe gusturile rumanilor{manele,vulpite,viorei,pastrame,pepe-isti,etc}

Trimite un comentariu