Skip to main content

Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

 
Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

Vin sărbătorile, iar asta ştim sigur atunci când Kevin este Singur acasă. Şi anul acesta se va difuza celebra serie pe Pro TV.

Publicitate

Primul film din seria „Singura Acasă (Home Alone)” se va transmite sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00.

Tot pe 5 decembrie postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 un film artistic: „Jaf cu stil”, în regia lui Zack Braff.

Este pentru a 16 oară de când există măsurătorile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu Macaulay Culkin în rol principal. Anul trecut Pro TV a anunţat că va difuza Singura Acasă pe 7 decembrie, iar în următoarele săptămâni a programat următoarele două părţi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Deşi esteun film vechi, care are 30 de ani, Singur acasă este magnet de audienţă pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria Singur acasă a depăşit 2,2 milioane de telespectatori, în fiecare minut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CITEŞTE ŞI: Vin sărbătorile. Când va difuza Pro TV seria Singur acasă

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Iar şi iar şi iar! Ce rating, Kevin! Singur Acasă audienţe de milioane pe Pro TV. Cifrele Home Alone 2019

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Visez momentul când seria asta trece pe ProCinema!
 • rzv , sunteti jalnici

  Si tu esti jalnic cu antenuta ta. Cand Antenuta da filmele cu Iisus de Pasti, iti place sa te uiti. La Home Alone nu ?
 • Doru, nu vrei audiențe de aseara

  Dar tu nu vrei audientele de saptamana trecuta de duminica ? De aseara cu fierbinti si ferma peste factoresti si sacrifiti nu le vrei ?
 • Daca filmul inca face audiente foarte mari de ce nu l-ar difuza? Degeaba spuneti ca nu au ce difuza sau alte chestii, atata timp cat oamenii se uita de ce sa nu il dai din nou si sa investesti in ceva ce te costa mai mult si nu esti sigur de audienta.
 • Sabina , nu si bani de hbo

  Exact cum tu nu ai bani de hbo milica , toata ziua esti pe antenta satelor
 • dosr postaci , cine sa stie asa

  doar postaci ca mile , home alone va spulbera antenuta , plangi!
 • Nu e problema postacilor antenisti cap seci. Ramaneti la Acces Direct, ca iubiti emisiunea respectiva. Exact pe gustul antenistilor !
 • Valentin,Ho ho ho 1 si Ho ho ho 2 o sa fie de Craciun pe Pro Cinema si Pro TV International !
 • Valentin, Ho ho ho 1 si 2 cred ca o sa fie de Craciun pe Pro Cinema si pe Pro TV Internationl .
 • Păi este normal dacă altceva nu au ce să difuzeze ! Din nou filme vechi din ani 80-90 și câteva care au mai fost difuzate ! Eu mai bine prefer să mă uit la Filme Românești/Episoade din seriale de Crăciun cum ar fi : Ho Ho Ho 1 și Ho Ho Ho 2, episod special din serialul Ai noștri, Un astfel de Crăciun 2014, episod special din serialul Pariu cu Viața, 5GANG: Un altfel de Crăciun !!
 • La altceva nu aveti sa va uitati,musai 100 de ani de aici,incolo,sa lasati mostenire urmasilor vostri,in testament,(asta daca stiti sa scrieti},sa urmareasca,de Craciun,pe PROST TV,...HOME ALON{GITO}E,DIE HARD..Bine,nu te poti.....pe gusturile rumanilor{manele,vulpite,viorei,pastrame,pepe-isti,etc}

Trimite un comentariu

sus