Skip to main content

Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

 
Vine Crăciunul! Avem Singur Acasă pe Pro TV. Când?

Vin sărbătorile, iar asta ştim sigur atunci când Kevin este Singur acasă. Şi anul acesta se va difuza celebra serie pe Pro TV.

Publicitate

Primul film din seria „Singura Acasă (Home Alone)” se va transmite sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00.

Tot pe 5 decembrie postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 un film artistic: „Jaf cu stil”, în regia lui Zack Braff.

Este pentru a 16 oară de când există măsurătorile TV, când Pro TV difuzează faimosul film de Crăciun, cu Macaulay Culkin în rol principal. Anul trecut Pro TV a anunţat că va difuza Singura Acasă pe 7 decembrie, iar în următoarele săptămâni a programat următoarele două părţi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Deşi esteun film vechi, care are 30 de ani, Singur acasă este magnet de audienţă pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria Singur acasă a depăşit 2,2 milioane de telespectatori, în fiecare minut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CITEŞTE ŞI: Vin sărbătorile. Când va difuza Pro TV seria Singur acasă

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Iar şi iar şi iar! Ce rating, Kevin! Singur Acasă audienţe de milioane pe Pro TV. Cifrele Home Alone 2019

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Stie cineva daca va mai fi difuzat filmul Die Hard pentru ca cele doua filme erau mereu difuzate impreuna in aceasta perioada .

Trimite un comentariu

sus