Skip to main content

Actorul Adrian Păduraru, noua voce TVR 2. Va prezenta în acelaşi timp şi o emisiune

 
Foto: TVR
Foto: TVR

TVR 2 are (încă) o voce. Este vorba de actorul Adrian Păduraru, care se va ocupa în acelaşi timp şi de o emisiune.

Publicitate

Păduraru colaborează cu Televiziunea Publică de mai mulţi ani, având experienţă în voice-over. A făcut dublaj pe filme şi seriale a colaborat la o carte audio de poveşti pentru copii, un audiobook „Fraţii Grimm” iar alături de criticul şi istoricul de artă Adrian Buga a realizat „Pictura prin sunet”.

Înainte de 1989, a jucat în seria Liceenii (Extemporal la dirigenţie), în Misterele Bucureştilor, Cucoana Chiriţa şi altele. După 1990 a fost, printre altele, în distribuţia serialului Comrade Detective, a jucat în Octav, dar şi în Las Fierbinţi.

Păduraru nu este unica vocea de la TVR 2. Se mai ocupă de postul public şi Constantin Lupescu. Şi alte posturi merg pe mai multe voci. Un exemplu este Pro TV, acolo unde sunt, însă, trei voci: Florin Piersic Jr., George Vintilă şi Valentin Teodosiu.

Păduraru continuă să modereze şi emisiunea „Fraţie de vie” alături de fratele său, Cătălin.

Adrian Păduraru, despre noul său rol de la TVR:

„TVR 2 înseamnă pentru mine multe amintiri, o istorie cu emoţie a colaborărilor mele. În urmă cu mulţi ani am lucrat la „Călătorind prin ţară”, o emisiune despre România frumoasă. Ţin minte că zona pe care o parcurgeam, alături de Vasile Arhire, realizator şi Adrian Vulpe, director de imagine, era Valea Bistriţei.

A fost un proiect la care am ţinut foarte mult, de la începuturile emisiunilor de călătorie în România. Am făcut apoi un magazin de duminică, în direct. Ambele proiecte erau realizate la Iaşi şi transmise pe TVR 2.

În Bucureşti, am colaborat la un concurs în direct, „Vacanţă la Roma” iar mai târziu, alături de fratele meu, Cătălin Păduraru, a urmat „Frăţia vinului”. Acum prezentăm şi realizăm „Fraţi de viţă”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Are asta voce de voice over cum am eu voce sa cânt la Opera rolul Violetei Valery. Dar e din Iași, din Iași e si Carlita Tompea-Haralambie, director interimar pe viața al TVR 2 si cum in TVR contează pilele i se da o pâine și lui Păduraru. Ce? Numai Mircea Radu-Bre sa le aducă pe Augusta Lazarov si pe Andreea Marin? Carlita-Socialism Stiintific sa nu aiba si ea protejatii ei? Uite ca ii are.

Trimite un comentariu

sus