Skip to main content

Actorul Adrian Păduraru, noua voce TVR 2. Va prezenta în același timp și o emisiune

 
Actorul Adrian Păduraru, noua voce TVR 2. Va prezenta în același timp și o emisiune
Foto: TVR

TVR 2 are (încă) o voce. Este vorba de actorul Adrian Păduraru, care se va ocupa în același timp și de o emisiune.

Păduraru colaborează cu Televiziunea Publică de mai mulți ani, având experiență în voice-over. A făcut dublaj pe filme și seriale a colaborat la o carte audio de povești pentru copii, un audiobook „Frații Grimm” iar alături de criticul și istoricul de artă Adrian Buga a realizat „Pictura prin sunet”.

Înainte de 1989, a jucat în seria Liceenii (Extemporal la dirigenție), în Misterele Bucureștilor, Cucoana Chirița și altele. După 1990 a fost, printre altele, în distribuția serialului Comrade Detective, a jucat în Octav, dar și în Las Fierbinți.

Publicitate

Păduraru nu este unica vocea de la TVR 2. Se mai ocupă de postul public și Constantin Lupescu. Și alte posturi merg pe mai multe voci. Un exemplu este Pro TV, acolo unde sunt, însă, trei voci: Florin Piersic Jr., George Vintilă și Valentin Teodosiu.

Păduraru continuă să modereze și emisiunea „Frație de vie” alături de fratele său, Cătălin.

Adrian Păduraru, despre noul său rol de la TVR:

„TVR 2 înseamnă pentru mine multe amintiri, o istorie cu emoție a colaborărilor mele. În urmă cu mulți ani am lucrat la „Călătorind prin țară”, o emisiune despre România frumoasă. Țin minte că zona pe care o parcurgeam, alături de Vasile Arhire, realizator și Adrian Vulpe, director de imagine, era Valea Bistriței.

A fost un proiect la care am ținut foarte mult, de la începuturile emisiunilor de călătorie în România. Am făcut apoi un magazin de duminică, în direct. Ambele proiecte erau realizate la Iași și transmise pe TVR 2.

În București, am colaborat la un concurs în direct, „Vacanță la Roma” iar mai târziu, alături de fratele meu, Cătălin Păduraru, a urmat „Frăția vinului”. Acum prezentăm și realizăm „Frați de viță” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Are asta voce de voice over cum am eu voce sa cânt la Opera rolul Violetei Valery. Dar e din Iași, din Iași e si Carlita Tompea-Haralambie, director interimar pe viața al TVR 2 si cum in TVR contează pilele i se da o pâine și lui Păduraru. Ce? Numai Mircea Radu-Bre sa le aducă pe Augusta Lazarov si pe Andreea Marin? Carlita-Socialism Stiintific sa nu aiba si ea protejatii ei? Uite ca ii are.

Trimite un comentariu