Skip to main content

VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

 
VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

VIDEO. Celentano, din Las Fierbinţi, a dat un nou mesaj viral de Ziua Naţională. Personajul lui Adrian Vancică a „rostit” un nou discurs despre România, în episodul special de 1 Decembrie, difuzat aseară de Pro TV.

Publicitate

A adunat peste 1,4 milioane de vizualizări în doar câteva ore. Pe scurt, Celentano expune situaţia în care a ajuns România, toţi oamenii trăind într-un „banc sec pe care nu-l înţelege nimeni”.

„În şcoală te învaţă Tango, dar în viaţa se joacă Căluşarii. Că aşa e sistemul. Sistemul ăsta pe mine mă zăpăceşte de cap”, spune Celentano.

Vorbeşte despre şcoli, sistem, politicieni şi spitale. O radiografie dură şi reală a României anului 2020.

Nu este pentru prima dată când scenariul din Las Fierbinţi conţine un astfel de moment. În anii trecuţi, au existat momente precum „Poezia lui Celentano”, care a ajuns virală pe net.

Cu o mică referinţă la acel moment începe şi discursul din acest an. Întrebat de „un reporter” dacă a mai pregătit o poezie despre România, Celentano a răspuns în stilul caracteristic:

„Cui mama dracu' îi mai arde de poezie, doamnă? Poezia e frumoasă, dar dumneavoastră nu vedeţi cum trăim noi, într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni? Un peşte mergea pe un drum, asta e România”, a spus Adrian Văncică, care-i dă viaţă lui Celentano, în debutul discursului.

VIDEO. Mesajul lui Celentano pentru România


Citeşte şi: Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinţi. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daxi Daxi
    Slab iumor lider de ziua voastră postaci

    Slab umor de 2 parale 4 saptamani la rand. Filmele Fas Furious au sters pe jos cu emisiunea ta.
  • Lesinat Lesinat
    Alo nu cereți audiențe doru lesina

    Alo nu ceri audientele de joi vineri sambata si duminica Mile lesina
  • Mile Mile
    Slab iumor lider de ziua voastră postaci
  • Mile Mile
    Alo nu cereți audiențe doru lesina
  • Vaidevoi Vaidevoi
    @mos dane,
    Ia-te de mana cu @circo si mergeti la biblioteca, sa-l cititi pe Caragiale. Desi, daca nu ati inteles stilul in scoala, am dubii ca veti reusi acum!
  • Vaidenoi Vaidenoi
    Dureros de trist sa observi cat de multi nu pricep satira!
    Ba se gaseste unul mai cu mot sa remarce greseala gramaticala, fara sa priceapa ca aceasta eroare este intentionata, satirizand faptul ca multi romani, in frunte cu Tariceanu, nu folosesc prepozitia " pe"
  • Mos Dan Mos Dan
    "In scoala te in invata tango, dar in viata se joaca calusarii". Se presupune ca tangoul este superior calusarilor? Se screme din greu Celentano sa fie profund.
  • Mile Mile
    Stim tot , ca am invatat când trebuie
  • milos milos
    @mile: “ daca vrem politica il citim pe Platon” :) bai, ej ***? Bine ca a scos Libertatea colecția aia. Merge si un Socrate:)) e o replica la Negruzzi in Alexandru Lapusneanu...o stii?
  • Ady Ady
    @ADI: chiar asa am ajuns sa nu fim in state sa facem nimic decat sa scriem comentarii fara rost la un articol? Sa nu avem si noi un loc de munca si sa facem ceva constructiv in loc sa facem hate-areala inutila in comentarii? Sa nu stim sa facem diferenta dintre actorie si realitate si sa credem ca noi sintem aia destepti:) sa stam si sa asteptam ajutorul social si sa nu fim in stare sa folosit numele noastre reale pentru ca sintem nimeni: chiar asa am ajuns? Rusine! Sau cum zice un tip celebru, cu versuri pe intelesul lui ADI,sper...Jale jale jale
  • circo circo
    In titlu scrie: „Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” In limba romana, se spune „pe care” !!!
  • Mile Mile
    Sabina dar tu de ce faci lobby
  • Sabina Sabina
    Adormica ,normal ca se sterg comentariile care sunt pentru PRO TV pentru ca Pagina de media ii face mult lobby Antenei 1 .
  • Mile Mile
    Dacă vrem politică citim pe platon
  • Adormica Adormica
    Supara adevarul si adormitii de la paginademedia au inceput sa stearga comentariile ?
    Adevarul doare tare nu paginadeadormiti ?

Trimite un comentariu

sus