Skip to main content

Grupul Pro, încă două canale în HD. Un singur post din grup a rămas SD

 
Grupul Pro, încă două canale în HD. Un singur post din grup a rămas SD
Foto: fontsinhouse.com

UPDATE: Pro Cinema HD și Pro Gold HD se pot viziona deja pe platforma protvplus.ro. Nu au intrat, deocamdată, la niciun cablist.

Publicitate

CNA. Grupul PRO deținut de PFF, noul proprietar din 13 octombrie, a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului trecerea și în HD a două posturi din portofoliul său.

Este vorba de Pro Cinema și Pro Gold (fostul Acasă Gold), care vor avea o imagine mai clară în curând. Reprezentanții Pro au solicitat trecerea în HD a celor două posturi pentru că, spun ei, vor "să programeze filme mai noi în prime-time".

Membrii CNA au votat în unanimitate solicitarea grupului PRO.

În grupul Pro, celelalte programe sunt și în HD: Pro TV, Pro X și Pro 2 (fostul Acasă TV). Doar Pro TV Internațional a rămas SD.

Pro TV are un nou proprietar din octombrie

Pro TV are un nou proprietar din octombrie. Grupul ceh PPF anunță achiziția grupului CME, care deține și Pro TV, dar care are afaceri media și în alte țări din regiune. Este ziua în care cei doi CEO ai companiei au fost înlocuiți: e vorba de Christoph Mainusch și de Michael Del Nin.

Deținut de miliardarul ceh Petr Kellner, PPF Group N.V va opera Pro TV și afaceri media din Slovacia, Slovenia, Bulgaria și Cehia.

„Din acest moment, Didier Stoessel va prelua funcția de director executiv peste operațiunile CME din Cehia, România, Slovacia și Slovenia.

Lubos Jetmar a fost numit director peste operațiunile CME Bulgaria, resposabil cu strategia și planul de dezvoltare”, anunță oficialii grupului de investiții.  

CITEȘTE ȘI: OFICIAL. Marți 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Șefii mari, înlocuiți

CITEȘTE ȘI: Anunț OFICIAL. Compania-mamă a Pro TV va avea un nou proprietar. Tranzacția, evaluată la 2,1 miliarde de dolari

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • De ce Digi refuză să preia cele două canale în versiuni HD nu se spune nicăieri. Probabil e vorba de niște pretenții financiare cu care nu s-u pus de acord. Și, la urma urmei, de ce ar trebui să plătim mai mult doar pentru a vedea niște posturi cu grile destul de învechite, acum și upscalate la HD ?
 • Degeaba dacă nu ai ce sa pui pe post

  Exact , de azi pana la anul in martie Antenuta nu are ce pune pe post
  La fel si in vacanta de vara , pune rufele la uscat
 • Asta și îți zic în 3 ani dispare

  Da , Antenuta a disparut si anul trecut , si acum 2 ani , si acum 3 ani , si acum 5 , 10 , 15 ani...
 • Degeaba dacă nu ai ce sa pui pe post

  Nu conteaza postac. Tot Pro TV e lider luna de luna pe toata ziua si in prime-time, plangi!
 • Mile, ești doar un frustrat, Pro Tv a fost, este și va rămâne liderul televiziunilor în România. Până să existe Asia Express și Chefi la Cuțite, Antena 1 nu exista..
 • cu siguranta pro tv va emite in 4k de la anu. adica ***. la ce bataie ia de la antena mi-e treama sa nu redevina 4/3 sd
 • Acum , parcă postaci așteaptă 4k sau nu , ocolesc subiectul , antena de când are toate hd de parcă suntem în 2010

  Nu iti face griji postacule. Dintre Antenuta si Pro TV, SIGUR primul post TV cu 4K va fi Pro TV, nu Antenuta ta. Asa ca poti sa plangi !
  Poate avem la anul Pro TV cu 4K, doar incepe Euro 2021 (11 Iunie-11 Iulie).

Trimite un comentariu