Skip to main content

Grupul Pro, încă două canale în HD. Un singur post din grup a rămas SD

 
Foto: fontsinhouse.com
Foto: fontsinhouse.com

UPDATE: Pro Cinema HD şi Pro Gold HD se pot viziona deja pe platforma protvplus.ro. Nu au intrat, deocamdată, la niciun cablist.

Publicitate

CNA. Grupul PRO deţinut de PFF, noul proprietar din 13 octombrie, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului trecerea şi în HD a două posturi din portofoliul său.

Este vorba de Pro Cinema şi Pro Gold (fostul Acasă Gold), care vor avea o imagine mai clară în curând. Reprezentanţii Pro au solicitat trecerea în HD a celor două posturi pentru că, spun ei, vor "să programeze filme mai noi în prime-time".

Membrii CNA au votat în unanimitate solicitarea grupului PRO.

În grupul Pro, celelalte programe sunt şi în HD: Pro TV, Pro X şi Pro 2 (fostul Acasă TV). Doar Pro TV Internaţional a rămas SD.

Pro TV are un nou proprietar din octombrie

Pro TV are un nou proprietar din octombrie. Grupul ceh PPF anunţă achiziţia grupului CME, care deţine şi Pro TV, dar care are afaceri media şi în alte ţări din regiune. Este ziua în care cei doi CEO ai companiei au fost înlocuiţi: e vorba de Christoph Mainusch şi de Michael Del Nin.

Deţinut de miliardarul ceh Petr Kellner, PPF Group N.V va opera Pro TV şi afaceri media din Slovacia, Slovenia, Bulgaria şi Cehia.

„Din acest moment, Didier Stoessel va prelua funcţia de director executiv peste operaţiunile CME din Cehia, România, Slovacia şi Slovenia.

Lubos Jetmar a fost numit director peste operaţiunile CME Bulgaria, resposabil cu strategia şi planul de dezvoltare”, anunţă oficialii grupului de investiţii.

CITEŞTE ŞI: OFICIAL. Marţi 13, ziua de când Pro TV are un nou proprietar. Schimbare la vârf în compania-mamă. Şefii mari, înlocuiţi

CITEŞTE ŞI: Anunţ OFICIAL. Compania-mamă a Pro TV va avea un nou proprietar. Tranzacţia, evaluată la 2,1 miliarde de dolari

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • oricum mari lucruri nu prea pot face în momentul ăsta pentru grila de primavară ținând cont de posibile restricții care vor urma așa că schimbarea de management sau schimbarea anumitor manageri puteau să o facă și să aibă un timp să cunoască atât țara cât și instituția pe care o vor conduce e nevoie ca la orice noul management să aibă timp două trei luni să cunoască atât cultura în care vin cât și instituția în sine
 • Sabina cred ca ceva a fost la mijloc , dar in curand isi va reveni acolo unde este locul chiar daca unii ar vrea sa dispara sau sa se duca in jos , vom vedea la primavara cum va fi .
 • ddd, sa stii ca si eu sunt curioasa de ce nu au facut pana acum schimbariile de care vorbeau ,caci e clar ca este nevoie de o schimbare majora in grila .Dar ma gandesc ca din ianuarie sau cel tarziu din martie sa faca ceva .
 • văd că băieții din Cehia au planuri importante altfel nu dădeau ok pentru chestia asta dar o să spuneți că am o obsesie pentru performanțele de anul ăsta managerial nu răspunde nimeni?? hai poate cesnavicius încă poate controla situația și știe bine cum să conducă situația Dar măcar la nivel de programe Nu e nimeni nicio măsură

  să ne înțelegem nu sunt nostalgic după epoca Sârbu Mocanu dar pentru cifrele și cum au arătat producțiile în Prime time toamna asta și mai bine zis de un an aproape doi e clar că cineva e de vină și nu își mai Asumă riscul să inoveze se numește frica de nou
 • Foarte bine ,incep deja sa se contureze noile schimbari care vor avea loc in trustul Pro
 • Cam târziu pentru ProCinema, acest post merita HD odată cu Acasă și Sport.ro.

  Ce audiențe a făcut Andreea Berecleanu la Focus? Am citit prin comentarii că au fost pe 2.
 • Nu vă faceți de grijă, Pro Tv va emite UHD 4K, cel mai probabil din martie 2021. A fost deja achiziționată aparatura necesară.
 • Da mile,dar dintre pro tv si antena 1 ei au fost primii.Atat ca pro ul nu a "pus" toate posturile in HD ca Antenele
 • Acum , parcă postaci așteaptă 4k sau nu , ocolesc subiectul , antena de când are toate hd de parcă suntem în 2010

Trimite un comentariu

sus