Skip to main content

Un nou matinal la Gold FM: Sharpe, în locul Cârcotaşilor. Postul patronat de fiul lui Cozmin Guşă a înştiinţat CNA

 
Un nou matinal la Gold FM: Sharpe, în locul Cârcotaşilor. Postul patronat de fiul lui Cozmin Guşă a înştiinţat CNA

Gold FM, noul post patronat de Cosmin Andrei Guşă, fiul lui Cozmin Guşă, a început un nou matinal din 26 noiembrie. Guşă Jr. a înştiinţat şi Consiliul Naţional al Audiovizualului în şedinţa de astăzi, 3 decembrie.

Publicitate

Cum arată noul format? Cine sunt prezentatorii?

Noul matinal al Gold Fm se numeşte „Şarpe & Friends”. Este un program de muzică şi informaţii, fiind prezentat de Bogdan Popescu, care este DJ şi are pseudonimul de „Şarpe”.

„Friends” sunt Alina Dimitriu, Raluca Moianu şi Radu Bobe. Ei sunt realizatorii de programe pe celelalte tronsoane, fiind invitaţi în emisiune pentru a dezbate diverse teme (horoscop, meteo, poltică, etc).

Matinalul e difuzat de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-10:00. Se transmite în direct şi pe pagina de Facebook a radioului.

Gold FM, matinal cu Huidu în trecut

Pe intervalul matinalului Gold FM era Cronica Cârcotaşilor. Şerban Huidu realiza emisiunea de acasă, online, şi era preluată de postul de radio bucureştean, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce a spus Huidu despre întreruperea contractului cu Gold FM?

Şerban Huidu, pe Facebook:

„Timp de 3 ani am făcut matinalul la Goldfm in condiţii de insolventa. Adică Serban Huidu este visul capitalist. Nu lucra fara sa fie plătit. Ci platea oameni pentru a face radio.

Îmi pare rău ca nu voi mai putea sa fiu alături de familia extinsa de dimineaţă. Pentru voi am făcut ce am făcut. Le urez bafta colegilor cu care va puteţi întâlni începând din aceasta dimineata.

Omniprezentul Şarpe si la propriu şi la figurat. Cat despre cei ce au cumpărat harababura mult succes!”

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

CITEŞTE ŞI: Fiul lui Cozmin Guşă preia Gold FM. Tranzacţia postului de radio, pe masa CNA

CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu se va auzi din nou în FM în Bucureşti, cu Cronica Cârcotaşilor. La ce post?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus