Skip to main content

VIDEO. Dan Negru, Revelion în pandemie: miezul nopţii a picat pentru că a ieşit pozitiv invitatul

 
VIDEO. Dan Negru, Revelion în pandemie: miezul nopţii a picat pentru că a ieşit pozitiv invitatul

VIDEO. Interviurile Paginademedia. Cum s-a filmat Revelionul 2021, în plină pandemie? Ne povesteşte Dan Negru, care este la Revelionul cu numărul 21. Au fost invitaţi care au refuzat invitaţia, de teamă, dar sunt şi invitaţi care au picat în ultimul moment, pentru că au fost depistaţi pozitiv la test. Pentru că toţi cei care au fost la filmări, vedete sau nu, au fost testaţi cu doar o zi înainte de filmări.

Publicitate

Chiar Dan Negru s-a întors din drum spre Selly Show, în perioada în care filma Revelionul. Cu toate acestea, Negru promite că "avem un program de Revelion normal, firesc". Cu măşti, cum altfel, şi "mascaţi" despre care să te întrebi "cum i-or fi convins să vină?"

Dan Negru, la Interviurile Paginademedia.ro:

 • Victor Ciutacu m-a întors de la Selly. Trebuia să mă duc la prima emisiune a lui Selly. Trebuia să fiu primul lui invitat. Eram pe drum, şi cu copiii în maşină. Şi îl sun pe Ciutacu, el tocmai intrase în carantină. Să-l întreb "Ce faci, eşti bine, eşti ok?" Zice: Ce faci? Eu: Mă duc la show-ullui Selly.

Stă câteva secunde şi-mi zice: Ai încurcat-o. Dacă unul este pozitiv acolo, nu mai faci Revelionul. M-a pus pe gânduri. În clipa aia, am întors maşina şi l-am sunat pe Selly: nu te supăra, Andrei, dar mi-e teamă să vin. Mă expun şi am pierdut Revelionul.

 • Îţi spun acum un lucru în premieră. Miezul Nopţii am hotărât anul acesta să îl facem cu Damian Drăghici şi cu orchestra lui. Stabilisem şi melodiile. Şi mi-a trimis înainte de filmări raportul medical cu "pozitiv". A căzut momentul. Fireşte că Damian şi-a revenit, a fost bine apoi. Ne-am trezit fără miezul nopţii ş ne-am repliat, o să vedeţi că e un Miezul Nopţii total inedit.
 • Au fost oameni care au refuzat, de teamă? Au fost, da. Au fost oameni cu care fac Revelioane nu de un an-doi, ci de 20 de ani. Maestrul Ion Dichiseanu e unul dintre ei. "Dan, mi-e teamă", mi-a zis maestru Dichiseanu şi l-am înţeles perfect. Domnia sa are o vârstă. Au fost oameni la care nici noi nu am vrut să călcăm pe acceleraţie. Florin Piersic, îndrăznesc să spun "bunul meu prieten", nu a venit anul acesta. Am preferat anul acesta să nu vină. Pandemia ne-a tăiat nişte invitaţi.

 • Am avut emoţii când am început să discutăm despre Revelion, în vară.
 • Dacă vrei să faci un program în care oamenii să uite de Breaking News, atunci trebuie să îl faci în condiţii normale, respectând, fireşte toate regulile de siguranţă sanitară
 • Orice om care a intrat în studio a fost testat, vedetă sau nu. Toţi oamenii care au fost acolo au fost testaţi. Fiind toţi testaţi, am încercat să avem un program de Revelion normal, firesc. Vom încerca să îi facem pe cei care se uită la televizor să nu simtă nimic din ce s-a întâmplat. E un promo care îmi place, echipa de la marketing la făcut, în care eu spun "Eu v-am băgat în anul ăsta, eu vă scot din el!". Orice s-ar întâmpla în noatea asta, la Revelionul meu nu va exista niciun Breaking News.
 • Mergem în continuare pe varianta de măşti. Avem oameni din toate zonele. E de ajuns să te uitţi în trecut. Au fost oameni din zone diferite, pe care nu te aşteptai să-i vezi. Sorin Oprescu, atunci când era Primar, de exemplu. Ca să ieşi din pluton, trebuie să aduci altfel de oameni. Cum i-o fi convins să vină? O să fie întrebarea asta.
 • Eu nu cred că Revelionul va dispărea vreodată din ADN-ul românilor. O să fie foarte greu să scoţi mititeii de 1 mai, mielul de Paşte, porcul de Crăciun sau Revelionul. Televiziunea din România a început, în 1956-1957 cu Revelion.
 • Îmi doresc ca şi cel de-al 21-lea Revelion al meu să fie cel mai bun şi cel mai urmărit. Noi, la ora 22.00, "ieşim pe piaţă". Dar în egală măsură iese pe piaţă şi Pro TV, şi Kanal, şi Naţional TV, şi Digi, şi B1. Cine va fi primul?

VIDEO. Totul despre Revelionul în Pandemie, cu Dan Negru

Citeşte şi: VIDEO. Secrete din culise. Am fost la Revelionul lui Negru. Ce nu s-a văzut la televizor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • pentru mine va fi deja al 21-lea revelion fara dan negru. la cat mai multe revelioane fara antena 1!
 • Cand bunastarea va veni si peste Romania (oare va veni vreodata?), atunci o sa-si ia si Negru (sau urmasul lui) adio de la audiente de revelion. Cand oamenii vor avea bunastare, nu vor mai sta in casa cu ochii in televizor.
 • În acest an topul pe intervalul 20.30-22.00 o să fie:
  1/2 ProTV/Antena1
  3/4 Kanal D/România TV
  5 Antena3
 • Guru Romaniei , se da prea multa importanta acestui om este declarat regele audientelor sa fim seriosi e mai mult gura de el vorba cuiva pe aici revelionul lui este pentru patura de jos a natiuni ,facut pentru audienta nu pentru oameni, Pentru toti carcotasi va doresc un an mai bun sa fiti sanatosi si sper ca maine audientele sa fie bune pentru toate televiziunile .

Trimite un comentariu

sus