Skip to main content

VIDEO. Secrete din culise. Am fost la Revelionul lui Negru. Ce nu s-a văzut la televizor

 
VIDEO. Secrete din culise. Am fost la Revelionul lui Negru. Ce nu s-a văzut la televizor

VIDEO. În culise. Cum poți să spui La mulți ani cu multe săptămâni înainte de Revelion? Cum îi faci pe invitați să simtă Revelionul? "Am avut invitați care după două zile de filmări plecau spunându-și La mulți ani! Și filmam în noiembrie, chiar și în octombrie," povestește Dan Negru.

Publicitate

Am fost la mijlocul lui decembrie la filmările pentru Revelionul Starurilor cu Dan Negru și vă prezentăm culisele producției care s-a difuzat pe Antena 1 în noaptea dintre ani. Ce am văzut, după aproape zece ore petrecute acolo?

- culisele producției, care s-a filmat în același studio în care se făcea X-Factor, cu Dan Negru ghid

- care este secretul pentru minutul de la miezul nopții, un secret învățat de la Valeriu Lazarov

- de ce trebuie să fie gradenele incomode pentru vedete

- ce fac vedetele în pauze

- cât se filmează și cât rămâne

- cum intră în atmosferă invitații și publicul

Un articol din seria Paginademedia.ro În culise.

Prima parte: În care Dan Negru este ghidul în culisele Revelionului. Aflăm de ce e importantă poarta, mergem la machiaj, în tabăra băieților și în camera fetelor. Plus un truc de Revelion: De ce trebuie să fie gradenele incomode.

VIDEO 2: În care vedem vedetele altfel decât s-au văzut la televizor. Vedem, de fapt, ce nu s-a vpzut la televizor.

VIDEO 3: În care se filmează, după zeci de ore de maraton, ultimul act: minutul de la miezul nopții. Și în care, la prima dublă, la numărătoarea inversă, s-a spus stop la ultima secundă, ca în filmele cu bombedezamorsate. La a doua dublă, a mers perfect. De ce? În material.

VIDEO 4: În care l-am prins pe Dan Negru pe platoul Revelionului - același în care s-a filmat și X-Factor - în singura pauză dintr-o lungă zi de filmări. Aflăm secretul de la miezul nopții, câte ore se filmează, cât rămâne la montaj și încercăm un răspuns la întrebarea "Dar de ce Pro TV nu a prins cu un program de Revelion?"

VIDEO 1. Tur în culisele Revelionului 2018, cu Dan Negru ghid

"Să-ți zic un secret", spune Negru. "Gradenele pe care stau invitații trebuie să fie incomode". De ce? "În zece ore de filmări pe zi, dacă ar fi confortabile s-ar moleși. Trebuie să fie incomode, să-i țină într-o stare".

Dan Negru a fost ghidul prin culise, la cabina de machiaj, în tabăra băieților și în camera fetelor.  

Prima parte. Tur In Culisele Revelionului, cu Dan Negru ghid:

Între două materiale despre producție, un scurt film cu vedetele de la Revelion, așa cum nu le-ați văzut pe post: Florin Piersic, Dan Helciug, Anda Adam, Nea Mărin Chef Foa, Rona Hartner și alții.

Ce făceau în pauze?

Partea a doua. Vedetele la Revelion, asa cum nu le-ati vazut la TV:

Pe post, minutul de la miezul nopții a fost în mijlocul Revelionului. A fost punctul culminant. La filmări, a fost ultima secvență turnată.

O filmare cu peripeții: la prima dublă, s-a spus stop - ca în filmele americane - cu doar o secundă-două înainte ca șampaniile să pocnească. De ce? Au uitat să aducă tortul.

Vedeți ce indicații primeau cei din platou și cum a decurs primul minut din 2018, tras în 2017. 

Partea a treia. Cum s-a filmat minutul de la miezul noptii:

L-am prins pe Dan Negru pe platou în singura pauză din zece ore de filmări. Un interviu pe platou, în care aflăm secretul de la miezul nopții: nu contează ce spui atunci, poți să zici orice, nimeni nu e atent. "Valeriu Lazarov m-a învățat." 

Încercăm un răspuns la întrebarea "Dar de ce Pro TV nu a prins cu un program de Revelion?"

Partea a patra. Dan Negru, interviu pe platoul Revelionul Starurilor 2018:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Andreas si Mile, stati linistiti, decorurile pe care Pro le foloseste acum sunt de doua ori mai scumpe decat cele folosite in trecut. Cheltuieli se fac si se vor face in continuare in Pro
  • ce de secrete divulga dan negru asta... doar prostii... petrisor, la tot ce zice negru ai niste reactii de parca ai fi un copil care se entuziasmeaza cand un magician uzat ii scoate monede de dupa ureche...
  • sincer... descrierea video-urilor e mai interesanta decat video-urile propriu-zise... pur si simplu rutina de la filmari, nimic deosebit... si se spune "douamii optsprezece" nu ""optîsprezece" cum zic toti pe video... macar putea sa le zice: "bah, ziceti naibii optsprezece, ca asa e corect"
  • Cand in romanii se uita in noaptea de revelion la Dan Negru , Romania TV , Etno si Taraf iti dai seama unde suntem ca natie . Sub nivelul marii . Vai de capul nostru .
  • @mile
    Tu esti probabil genul care ramane inzapezit cu sotia insarcinata in masina, ca nu te simti bine daca stai acasa de Revelion.
  • Oamenii cu mai mult de trei lei in buzunar nu se uita la TV (si) de revelion . Merg in baruri , sarbatoresc , merg la munte , in Austria , la Paris , sau sarbatoresc cu sampanie in piete la concerte si focuri de articifii.
    La televizor sta doar audienta Catena , 65+.

Trimite un comentariu