Skip to main content

Start la transformări. Show-ul Te cunosc de undeva! revine pe Antena 1

 
Start la transformări. Show-ul Te cunosc de undeva! revine pe Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 a anunțat premiera sezonului 16 Te cunosc de undeva!. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși va debuta sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00.

Noul sezon a adus și vedete noi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Publicitate

În juriu au rămas Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ce au spus membrii juriului despre noul sezon

Andreea Bălan: „Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”

Cristi Iacob: „Sezonul 16 va fi unul grozav. Concurenţii sunt foarte, foarte buni, sunt mulţi competitivi, oameni cu experienţa transforming show-ului, actori buni. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediţie, atunci când trebuie să acordăm notele. Pentru că da, trebuie să o spun, pe cât de frumos este acest show, pe atât de îngrozitor de greu este de jurizat! De la actori aştept, iar pe ceilalţi îi aştept!”

Ozana Barabancea: „Am ştiut de la început că va fi o colaborare de lungă durată, pentru că Te cunosc de undeva! are tot ce îşi doreşte publicul. Divertisment, muzică live, voci bune, frumuseţe, umor, ce poate fi mai bun? Este show-ul perfect! Iar noii concurenţi...o combinaţie mai bună, nici că se putea! Vă invităm să vă petreceţi serile de sâmbătă în compania noastră şi nu veţi regreta!”

Aurelian Temișan: „La cum a debutat sezonul 16 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem mulţi concurenţi noi şi niciunul nu se lasă. Chiar de la prima gală a transforming show-ului aceştia s-au alăturat celor vechi şi luptă umăr la umăr fără niciun fel de emoţie. Bravo lor, bravo nouă, bravo întregii echipe! Aşteptăm marea finală!”

 

CITEȘTE ȘI: FOTO. Te cunosc de undeva se pregătește de un nou sezon. Mirela Vaida, fiul lui Ștefan Bănică și Pepe, printre vedetele anunțate

CITEȘTE ȘI: Antena 1 face Ziua Îndrăgostiților cu Delia, Cheloo și Bendeac. iUmor revine cu un nou sezon

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Super, cata tristețe la alte posturi , filme de doi lei , la survivor e cam degeaba , câștigori deja aflați inainte aceeași echip

  Exact , tristete la Antenuta toata luna ianuarie , filme si emisiuni de 2 lei
 • @Haha, ProTV a fost pe 2/3 pe Național și Urban, dar pe Comercial a dominat la fiecare ediție Te cunosc de undeva cu filme vechi!
 • 16 sezoane , postacii ca nu rezista 3

  Si Fierbintenii 18 sezoane , ha ha ha , antenunta cand face un serial cu atatea sezoane ? Si cu audiente la fiecare sezon de peste 10 rating comercial ?
 • Eu nu stiu de voi dar toată toamna pro in zilele de sambata a fost pe 2 sau chiar 3
  A fost lider o singură data cu un film si cu Singur Acasă

  Conteaza comercialul pentru televiziuni. Nu pensionarii antenisti. Ca acolo domina ei pe natonal...
 • Fara Andrei Aradits, emisiunea nubare niciun farmec. Poate dacă tot s-a terminat Vlad, se întoarce înapoi în juriu
 • Eu nu stiu de voi dar toată toamna pro in zilele de sambata a fost pe 2 sau chiar 3
  A fost lider o singură data cu un film si cu Singur Acasă
  Si despre Survivor nu stiu ce sa zic in curând va scadea usor ușor veti vedea
  Pleacă manelisti..hop pe locul 2
  Decat sa vad aerele lor pe acolo mai bine ma uit aici

Trimite un comentariu