Skip to main content

BILANȚ. Câți oameni din presă s-au programat la vaccinarea anti-Covid, până acum? Câteva mii

 
BILANȚ. Câți oameni din presă s-au programat la vaccinarea anti-Covid, până acum? Câteva mii
Foto: Pexels

BILANȚ. Câți oameni din presă s-au înscris la vaccinare? Etapa a doua de vaccinare a debutat de mai bine de o săptămână, iar Libertatea a făcut bilanțul programărilor până la acest moment, pe meserii. 

Lucrătorii din mass-media se află pe locul șapte ca înscrieri. Nu mai puțin de 5.282 de jurnaliști au fost înscriși de angajatori, iar 4.200 s-au și programat pentru vaccinarea anti-Covid, conform datelor de la STS publicate de cotidianul coordonat de Cătălin Tolontan.

Publicitate

Aceste cifre nu includ și angajații TVR și RRA.


Materialul complet Libertatea, AICI


De altfel, Ringier, companie care deține ziarele Libertatea și GSP, a fost prima care a difuzat datele privind numărul angajaților înscriși pentru vaccinare. Au fost înscriși în platformă 178 de angajați din totalul de 438, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că Prefectura Municipiului București a anunțat că angajații din instituțiile media se pot vaccina contra virusului SARS-CoV-2 încă din etapa a doua de vaccinare, care a început recent.  

FOTO. Tabelul cu clasamentul pe meserii al oamenilor înscriși și programați pentru vaccinarea anti-Covid (sursa: Libertatea)

 

CITEȘTE ȘI: Jurnaliști la VACCINARE. Câți oameni a înscris Ringier, compania care deține ziarele Libertatea și GSP?

CITEȘTE ȘI: Start la vaccinare pentru oamenii din presă. Cei care fac teren și se expun la Covid-19 se pot vaccina mai repede

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu