Skip to main content

Jurnalişti la VACCINARE. Câţi oameni a înscris Ringier, compania care deţine ziarele Libertatea şi GSP?

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Jurnalişti la VACCINARE. Compania Ringier, care deţine ziarele Libertatea, GSP şi multe reviste, a anunţat câţi oameni a înscris pentru vaccinarea împotriva Covid-19.

Publicitate

Au fost înscrişi în platforma de vaccinare 178 de angajaţi din totalul de 438. Este prima companie media care face publice astfel de date.

Ringier a înregistrat 178 de oameni, adică 40% din personal. Printre înscrişi regăsim ziariştii de teren, personalul de la curăţenie, oamenii de distribuţie, cei care ajung în tipografii şi au contact fie cu publicul, fie cu parteneri mai mulţi de afaceri, cameramanii, fotoreporterii, şoferii de teren, anunţă compania Ringier într-un articol publicat în Libertatea.

Pe de altă parte, vaccinarea efectivă a fost reuşită de un număr mai mic de angajaţi ai Ringier, faţă de cei înscrişi, pentru că programarea se face dificil, iar locurile libere sunt puţine, conform platformei. Până în acest moment, doar două treimi dintre cei înscrişi s-au programat.

Înregistrarea angajaţilor a fost făcută în platformă de către companie, iar mai apoi fiecare om se programează singur, o bună parte nereuşind sau nedorind încă să se programeze şi să se vaccineze, explică oficialii Ringier.

Reamintim că Prefectura Municipiului Bucureşti a anunţat că angajaţii din instituţiile media se pot vaccina contra virusului SARS-CoV-2 încă din etapa a doua de vaccinare, care a început recent.


Citeşte şi: Start la vaccinare pentru oamenii din presă. Cei care fac teren şi se expun la Covid-19 se pot vaccina mai repede


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Antena 1 si Antena 3 au inscris 600! La Romexpo frumos

Trimite un comentariu

sus