Skip to main content

Jurnaliști la VACCINARE. Câți oameni a înscris Ringier, compania care deține ziarele Libertatea și GSP?

 
Jurnaliști la VACCINARE. Câți oameni a înscris Ringier, compania care deține ziarele Libertatea și GSP?
Foto | Pexels

Jurnaliști la VACCINARE. Compania Ringier, care deține ziarele Libertatea, GSP și multe reviste, a anunțat câți oameni a înscris pentru vaccinarea împotriva Covid-19. 

Au fost înscriși în platforma de vaccinare 178 de angajați din totalul de 438. Este prima companie media care face publice astfel de date. 

Publicitate

Ringier a înregistrat 178 de oameni, adică 40% din personal. Printre înscriși regăsim ziariștii de teren, personalul de la curățenie, oamenii de distribuție, cei care ajung în tipografii și au contact fie cu publicul, fie cu parteneri mai mulți de afaceri, cameramanii, fotoreporterii, șoferii de teren, anunță compania Ringier într-un articol publicat în Libertatea.

Pe de altă parte, vaccinarea efectivă a fost reușită de un număr mai mic de angajați ai Ringier, față de cei înscriși, pentru că programarea se face dificil, iar locurile libere sunt puține, conform platformei. Până în acest moment, doar două treimi dintre cei înscriși s-au programat.

Înregistrarea angajaților a fost făcută în platformă de către companie, iar mai apoi fiecare om se programează singur, o bună parte nereușind sau nedorind încă să se programeze și să se vaccineze, explică oficialii Ringier.

Reamintim că Prefectura Municipiului București a anunțat că angajații din instituțiile media se pot vaccina contra virusului SARS-CoV-2 încă din etapa a doua de vaccinare, care a început recent. 


Citește și: Start la vaccinare pentru oamenii din presă. Cei care fac teren și se expun la Covid-19 se pot vaccina mai repede


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu